zavřít
...

No70: Eye of Basir - recenze

Atmosférických adventur, které chytnou a nepustí, není nikdy dost. Bohužel, zrovna No70: Eye of Basir k nim nepatří. Je smutným důkazem, že z teoreticky spolehlivých žánrových ingrediencí nemusí sama od sebe vzejít kvalitní hra. Lehce podprůměrné dílo od tureckého studia Oldmoustache Gameworks trápí...
  • Kar (anonym)
    5 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Muzete zacit recenzovat normalni hry? Ty vase hipsterske a indicke patlaniny krome Polacka nikoho nezajimaji.
    17.7.2017

    reagovat

    • murlock (anonym)
      4 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Mně nevadí, že to recenzujou. Vadí mi, že recenzujou hipsterske a indicke patlaniny které stojí za úplnej...
      17.7.2017

      reagovat

      • Michal (anonym)
        8 souhlasí, 0 nesouhlasí
        No od toho recenze jsou, nebo ne, aby tě upozornily, jaké hry brát a čemu se vyhnout... pane logiku.
        17.7.2017

        reagovat

    • Michal (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Á, další kádrovák. Za komárů bys udělal kariéru. *7* Hlavně klid na práci a normální hry!
      17.7.2017

      reagovat

  • pepe (anonym)
    4 souhlasí, 0 nesouhlasí
    no a když je za dve hodiny hotovo, proč recenze tedy nevyšla drív?
    17.7.2017

    reagovat

  • Draken69CZ tiscali.cz
    0 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Hmm PC exkluzivita...
    17.7.2017

    reagovat

    • kraken (anonym)
      9 souhlasí, 1 nesouhlasí
      PC exkluzivity neexistujou. Exkluzivity si vymysleli výrobci konzolí a na konzolích ať si taky zůstanou.
      17.7.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.80.97.221.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.