Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezajimava hra, ktera ani nestala za recenzi.
    • Ty taky nestáls za to, aby si tvoje matka sundávala kalhotky a taky se to bohužel stalo.
  • yenda1
    Už aby vyšlo pokračování Xenoblade. O Vánocích Mario. Příští rok Pokemoni, snad i nový Moster Hunter. Na E3 oznámí Metroid. Tahle konzole nebude mít o hry nouze. A prodávat se bude tím pádem dobře, stejně jako 3DS.
    • Sni dal, kamo! Je to lepší než realita. Po switchi za 2 roky ani pes nestekne.
      • yenda1
        Já tomu věřím. První čísla prodejů jsou dobrá.
        UK :80k
        JP :313k
        US : prý rekordní prodeje v rámci Nintendo konzolí takže 500k+?

        Kdo má nejsilnější herní značky? Nintendo. Stačí je na Switch přivést a prodávat se ta konzole bude.

        http://www.theverge.com/2017/3/6/14836170/nintendo-switch-broke-sales-records-americas-zelda-two-day
        • Na to ti můžu říct jen WiiU - plno řečí kolem a jak to dopadlo?

          Viděl jsem už spoustu videí o Switchi. Ne těch načančaných od Nintenda, ve kterých nám zaplacení panáci tvrdí, že nám dávají TO na co jsme všichni čekali, ale od uživatelů, kteří už mají Switch doma. A překvapivě se stalo co? Přesný opak - s ovladačem musíš být přilepený kousek od Switche jinak už blbne připojení. Celej Switch vypadá jako levnej plastovej šunt (aspoň se může Big N chlubit, že konzoli nedotuje - ještě aby jo když použije místo kvalitních materiálů levný komponenty, že se to div nerozpadne v ruce. A to už teď po pár dnech používání - jak to teprve bude vypadat po pár měsících nebo letech). Tragické launchové tituly (jediná plnohodnotná hra je Zelda - a hádej co? Už se Nintendo prsí jak je to nejprodávanější launchovej titul. Kdo by si taky koupil dojení krav nebo Bombermana za 1200,- Kč). Vyhlídky do budoucna jsou jaké? Pár oznámených titulů, o kterých ti nikdo nezaručí, že vyjdou. Na startu WiiU taky naslibovali ohromnou podporu ze strany třetích vývojářů a vyšlo jen několik tragických předělávek několik let starých her (na ostatních platformách dostupných za 3-4 stovky, na WiiU za 1600,- Kč a v nejhorší kvalitě - a to se vyplatí) a pak už nic, protože vývojáři zjistili, že WiiU ty jejich hry neutáhne.

          Pamatuju si na ten hate (zasloužený), který dostali vývojáři No Man's Sky. Nintendo je ale ještě o parník ulhanější firma - navěsili lidem na nos bulíky už při vydání původního Wii (úžasný pohybový ovládání, u kterýho je bohužel úplně jedno jak s tím máváš, protože nerozlišuje jestli s ovladačem trochu pohneš nebo máváš celou rukou jako zběsilej), naslibování milionů her pro WiiU (který se ale na WiiU nikdy neobjevily - i ta Zelda tam prý jede dost tragicky) a u Switche čekám podobnej fail.
          • flash789
            WiiU jako konzole mozna nebyla tak uspesna ale porad se ji prodalo dost na to aby zajistila milionove prodeje her na ni. Mario kart 8 - 8,2 milionu, Mario Bros - 5.2m, Smash Bros - 5.1m, Splatoon - 4.8m a tak dale. Mluvit o tom ze to byl fatalni prusvih a propadak muze jen idiott.
            A muzu te ujistit ze prodat 8 mega kopii nejake hry v pomerne kratkem casovem obdobi na jednu jedinou platformu, tak o tom se muze zdat jen malokomu. A Switch na tom bude lip, protoze obsahne i hry z handheldu.
            • Možná by stalo za to se zamyslet nad důvodem, kvůli kterému se tolik těch her, které zminujes, prodalo. Ono totiž moc her, které by staly za to, aby si je majitel WiiU koupil, na WiiU nevyšlo. Logicky si tyhle tituly potom koupil témeř každy kdo WiiU ma, protože jinak by na tom neměl co hrát. Ze bylo WiiU neúspěšný řeklo i samo Nintendo.
    • Veskoslav
      3DS je okolo 65 mega. Ta konzole bude mít sotva 20.
  • Na tuhle hru jsem se celkem těšil, protože přelom tisíciletí považuji za vrcholné období JRPG, ale co jsem zatím všude četl, tak Setsuna je ve výsledku spíš nuda, než nostalgie.
  • Ono tech "treba tady... hm... Prisahal bych, ze... Mozna tamhle? Taky ne? Ach" opomenuti je na games.cz trochu vic ze? *3*
  • Doufám, že podobných příjemností bude kolem switche co nejvíce. Koupi switche jsem dal nintendu poslední šanci. Na Wii U se mi už přes rok práší *12*
    • bla bla bla... dal jsem mu poslední šanci.. bla bla.. To vždycky říkají ti co koupí vše od své obíbené značky.
    • To by se ti prášilo i na PS4 nebo Xbox (Vím z vlastní zkušenosti)
    • Já stále váhám.. Jen Zelda mi nestačí a jrpg až na pár výjimek (Lost Odyssey) moc nemusím..
      • rozhodne nekupuj ted a pockej, na internetu uz se vyrojila spousta videji ohledne problemu s touto "konzoli" nech to prvni lidi betatestovat, pockej az vyjde vic veci a pak kup, pokud budes stale presvedcen ze to chces
        • Díky všem za názory..
      • Radim ti si počkat až na Switch bude v obchodech aspoň 5 her, který bys chtěl hrát. Teď je tam jen Zelda. Další hry jsou sice oznámené, nemáš ale záruku, ze je opravdu vydají. U WiiU naslibovali kolik na to bude vycházet her od od třetích vývojářů, ale realita byla taková, ze vyšlo par předělávek starších her, na kterých bylo vidět, ze je HW WiiU vůbec nezvládá a proto od nej všichni dali ruce pryč. Já se s WiiU spálil, mám na nej jen 3 hry a Nintendo uz nikdy více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit