Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když na hlavní stránce skroluju dolů v článcích, až dojedu na konec stránka mě nutí kliknout na tlačítko další. Přemýšleli jste nad tím? Nad automatickým dočítáním článků, jakmile fanoušek doskroluje na konec. Problém by vznikl, že už by člověk neměl možnost kliknout na výpis historie článků podle data na místě, kde to je teď. Otázkou je, co lidi častěji využijí/ocení, jestli absenci nutnosti klikat na "další", nebo možnost vybrání článku z historie.
    games.tiscali.cz čtu už asi 13 let, pamatuju původní černo fialový design, nebo co to bylo, Operace Flashpoint a vaše neustále addony živily mě dětství:) Teď se věnuji tvorbě webu, rád vám bezplatně poradím, pomůžu www.ideatech.cz 775049115
  • jak rikam ty lišty libi/nelíbí jsou neprehledny. prispevek ktery bude mít 100 mínusu bude mít stejne vypadajíci lištu jak ten co ma jen dva mínusy napríklad.
  • yenda1
    Nezobrazuje se mi i moje konka na mainpage.
  • PLuto.petr
    Na mainpage mi hodně chybí zobrazené tagy týkající se žánru dané hry a platformy, na které vychází.
  • můžete to prosím vrátit jak to bylo !! Tohle je šílený. Koho tohle zase napadlo měnit stránky. To už nemáte na práci nic jiného ? Tohle vymyslel zas nějakej PR manažer *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Ahoj web se mi takhle líbí *3* akorát v sekci Vyšlo/Výjde jestli by jste nemohli dodělat ještš tlačítka nahoru Vše-pc-konzole...(jsem jenom pcčkář) proklik přes čtvereček na pc mě hodí do starého klasického přehledu to se mi líbí, ale nevím jestli mi to dělá prohlížeč nebo neumím zmáčknout tlačítka, ale když si tam vyberu pc + řadit podle data vydání první strana se mi zobrazí ok, ale zmáčknu dvojku nebo starší - zruší se mi nastavení seředit podle datumu (používám mozillu firefox), jinak stránky se mi zdají úzké nevím jestli je to textem ostatní je supr *5*
    • blixa
      Dobrej nápad, mrkneme na to.
  • Paulcz
    Nešlo by vrátit zpět náhled novinky tak jak byl dříve ? Tj. text pod ním obrázek a pod ním případně další text ? Vypadá to jako úplná drobnost, ale to hned po fontu největší změna k horšímu. Dělá to web nečitelným.
    • blixa
      Tohle je způsobené změnou redakčního systému, kdy už to nejde publikovat na HP tak, jako před tím. Ještě tam ale také řešíme nějaké bugy (ty perexy by se neměly krátit), takže toho textu na HP bude ve výsledku stejně jako před tím.
  • Corvus
    Drobet mi vadí optické (nebo skutečné?) zúžení stránky s obsahem. Je to strašně uzké, řekl bych až nepřirozeně moc. Ono je to asi i tím, že fonty (obecně všechny) jsou drobet větší a tím to působí "zaplácleji" na tak malém prostoru). Mám rád vystředěné stránky, ale ten pruh s veškermým obsahem ke čtení je až příliš uzoučký... Jinak je to fajn a gratuluji.
    • blixa
      Pruh s články je pořád stejný, zúžení je jen optický klam, díky většímu fontu. Ale obecne, text na kratších řádcích se čte lépe, než když jsou řádky delší, v textu je pak jednodušší orientace.
      • Sám za sebe musím říct že na mě to tak nepůsobí. Text na kratších řádcích mě nutí neustále odtrhávat oči od textu, nedaří se mi do něj začíst. A nezdá se mi, že by články na Games byly tak rozsáhlé, aby se v nich nedalo orientovat bez podobných opatření.
  • Ale no tak lidi, zkroťte svoji opičí mysl... Lidé se tu snaží zlepšit kvalitu games.cz a komenty jako ten Tvůj jsou naprosto bezcenné, akorát se kradeš o čas. Jestli máš výhrady, napiš svůj názor, nějakou hodnotnou připomínku a buď trochu kreativní :)
  • Už jsem to psal v připomínkách redakci a klidně se budu opakovat tady - je mi šoufl z mobilního trendu, kvůli kterému se postupně na více a více webech objevují fonty jak pro nevidomé s obrovskými tlačítky a hodně webů, hlavně tech masových/zpravodajských začíná připomínat časy, kdy byl každý web optimalizován na šířku na ne víc než 640 pixelů a hodně výjmečně na 800 ;). Osobně to považuju za neskutečnou lenost vývojářů webů obecně, kdy prostě odmítají mít normální desktopovou verzi a pak verzi pro mobilní zařízení.

    Za mě osobně holt ne každá změna nutně vede k lepšímu, ale chápu, že tisíc lidí znamená tisíc chutí a těžko se zavděčit všem. Pravda, na 24" LCD se už některé weby dají číst i ze vzdálenosti odpovídající vzdálenosti, ze které se kouká na televizi :D
    • Gonzi
      Já jsem rád, neboť mám většinou prohlížeč stejně jen na půl okna (což mi vyhovuje z mnoha důvodů víc, než přes celé okno)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit