Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Abych řekl pravdu moc mě nepřekvapil... čekal jsem mlátičku a místo toho tu je OP černoxh (bez Terry Crewe ;(()

    Který má celkem zajímavou ultimátku... lenže to je tak všecko. Navíc to není ani tank kde by se vpi jednou "Pšstí tvrdou" zapatl dle ,ého lépe.
  • Asi som už starý, ale takéto hry nechápem. Každý tam len skáče ako opičák a vyhráva ten, kto najviac skáče. Zmysel hry nikde a ak máme "šťastie", tak narazíme na kopec lúzrov, ktorí bez čítov nevedia ani vyskočiť ako tá opica. A úplne retardovaní lúzri si svoj číting ešte aj strímujú. Keď príde odrazu ban (ako ten jeden, čo dostal ban počas live streamu a to bol tuším na siedmom mieste v úspešnosti tejto hry. Aspoň vidno, ako sa tam vôbec dostal. Neschopný retard), tak sa potom čudujú a cítia krivdu. Hovorím to stále. Kto na mulťáku použije číty, mal by dostať 5 ročný ban na hardware,
    • Jack1947
      Víc než čítři mi vaděj absolutní imbecilové - ( občas je to jen děcko co zkouší v COMPU!!! hrdinu) žvatlá něco do mikrofonu...

      Většina případů je ztráta času, s retardníma blbama, bohužel BLizzard se vyjádřil k trollům jasně asi jako smurfum zaplatily si tak pokavad se neodpojej počas zápasu nevidím v tom problém každopádně každej trotl se musí reportovat!!! *12*

      No jistě kamrádi, a občas i randoms ale na ně je čas moc dlouhý... četl jsem toho hodně jak zvládat emoce s hraní s absolutníma trotlama ale nic moc nefunguje. Nejhorší je že si ho potom vybijím i na hráčích co si to nezaslouží. Ideální je po x prohrách ( no radši jen pár) jet arcade tam o nic nejde nebo vs bots. Jinak je to čistě tlak herní nikoliv reálný a kolikrát si řikám proč se vlastně tolik rozčilovat. V grupě kde se každý snaží a i když prohrajem, mi to tolik nevadí ale to je asi o psychice.
    • Asi už si
    • OW je brilantní záležitost. jsem neuvěřitelně kritickej když jde o FPS, ale OW fakt můžu. jestli ti to přijde o ničem, zahraj si to na SR 3000+ a uvidíš že jde o jinou hru.
    • Takže já to shrnu, aby se v tom ostatní vyznali. Nemáš rád cheatery, sleduješ stream k Overwatchi, kterej ale nemáš rád a ani to nehraješ, protože jeho hráče považuješ za opice a to ty nejsi. Jen nevím, proč to sem píšeš.
    • jamar28
      Co na tom nechápeš? Prostě akce, adrenalin, souboj reflexů. Overwatch jsem nehrál ani neviděl, ale skákání v onlinovkách se dělá zpravidla proto, že dělá z hráče hůř zasažitelný cíl.
      • videl jsem nejaké záznamy z války v iraku, syrii atd a tam vojáci taky skákali jak opice aby je netrafil Taliban.
        • Vidím, že souboj o ten nejdebilnější komentář/názor graduje.
    • Je to arenovy multiplayer, podobne ako CS alebo CoD a kazda postava ma svoje specialne schopnosti a slabe a silne stranky. Co na tom nechapes. Zabava je v tom ze mozes hrat proti zivym hracom a nie botom ako v singleplyeri.
    • Nikdo ale nepotřebuje aby si něco chápal, prostě to není tvůj šálek kávy. Zakruť hlavou a di o dům dál.

      Dnešní herní průmysl už je prostě tak obří segment, že budou vycházet hry které jdou naprosto mimo tebe. Najdi si vtom balastu co tě baví a ostatní nech žít svým životem.
      • Máš úplnú pravdu. Ale tak hádam mám nárok na dve veci, nie? Prvá vec, vysloviť svoj názor. A druhá vec, očakávať, že mi za môj názor nebude nikto nadávať.
        • Tak za prvé: nevím, jestli je to nějaká deformace z dob komunismu, ale najednou tady mají všichni potřebu ke všemu vyjadřovat názory, byť k tématu nemají co říct. K čemu je nám informace, že zrovna ty tu hru nechápeš a nebaví tě?
          A za druhy: asi bych ten tvůj koment i nechal být, ale tys ten názor taky nevyjádřil zrovna korektní formě, co? Já OW taky nehraju, ale nemám potřebu z hráčů tyhle hry, ani jakýkoliv jiný, kterou nehraju, dělat opice.
          • Zagro
            A tak to zas prr, instagib v Quakovi hráli jenom opice :)
            • Co to žvaníš, jaký vopice! Gibec v Q/U je parádní věc, potřebuješ AIM jak svi.ňa :D Nesouhlasím!! :D
    • Proboha, to je tedy komentář. A ještě kolik získal kladných bodů ... Nechápu kde jsi četl to, že tam každý skáče jak opičák nebo že vyhraje ten co skáče nejvíc. Nechápu ani, proč tak moc čpíš na cheatery, když systém banování cheaterů je u této hry jedna z mála věcí, která je udělaná velice dobře, takže narazit na podvodníka je opravdová vzácnost. Jakmile je cheater jednou odhalen, nepřipojí se už nikdy ani z koupené licence, ani z počítače, na kterém byl cheat detekovaný. Smysl hry je v tom porazit tým protivníků, stejně jako ve fotbale, hokeji nebo jakékoliv jiné hře či sportu. Nerozumím tomu z čeho máš takový midrák, že máš potřebu křičet, že teamová PC hra nemá smysl. Taky chodíš opruzovat hráče na hřišti proč kopou míč do brány a jaký to má smysl? Co ničí tuhle hru je nulová podpora blizzardu na tech supportu a jejich přístup ke trollům. Jelikož se hraje 6v6 tak stačí mít o trolla/lamu víc než protivník a hra je většinou ztracená. Jinak jednotlivé postavy jsou udělané velmi dobře, každá má jiné schopnosti a aby jste protivníky porazili, musíte jich obstojně ovládat vícero a měnit je dynamicky podle mapy a setupu protihráčů. Věřím, že kdyby tu hru nehráli pitomci, kteří se baví tím, že sabotují snažení spoluhráčů, hra by mě fakt bavila. Takhle je to ale jen odpad, ke kterému se už nevrátím ...
      • Tak videl som ako hráč, ktorý bol siedmy v tabuľke (celosvetovej) dostal ban. Siedmy!!!! A aj to len preto, lebo ten recard to ešte aj streamoval. Pre mňa proste hra len o skákaní opičákov a snahe nedostať ban za číting.
        • Jaké skákání? Jaká snaha nedostat ban za cheating? Vždyť v OW je těchto lidí naprosté minimum. Víš vůbec, že po každé smrti vidí zabitý hráč replay posledních šesti sekund přímo z pohledu hráče co ho eliminoval, které předcházely killu? Vidí to každý a každý má možnost okamžitě poslat report, které se pro podezření z cheatingu velmi rychle vyhodnocují (oproti tomu stížnosti na poor teamwork nebo abusive chat se zase neřeší vůbec a díky tomu se OW dostal do stavu, v jakém je teď ...) I díky tomu je tady rozpoznání cheatera daleko, ale daleko jednodušší než o ostatních competitive hrách. Hru nehraješ, nezajímáš se o ni, ale sleduješ streamující hráče? Tak si tedy vyber, takhle si přece protiřečíš ... ano, jak správně píšeš, máš právo na svůj názor a máš i právo ho sem psát, jen nechápu, proč se tímhle přihlouplým argumentem v poslední době ohání naprosto nesmyslně tolik lidí. Plácnu někam kravinu, lidi se se mnou začnou hádat, protože je to kravina, tak začnu argumentovat tím, že na plácání kravin mám právo. Ach jo.
        • Je vidět, že to tý hry hodně vidíš. Asi máš něco nahráno. Jako v tom Quakovi a UT...
    • Smysl tvého komentu vůbec nechápu - to jakože za tvyho mladí tu podobný hry nebyly? A co Quake, Unreal apod.? To jsou přeci ještě větší opicarny (ovšem přesto náramně zábavný) a že tam není smysl? Jakej jinej smysl hledat ve hře podobného řazení, než prostě vyhrát. Tu píšeš něco o tom, jak jsou takovýhle hry pod tvoji intelektuální úroveň, přitom se o tu hru evidentně zajimas víc, než bych, vzhledem k tvymu stanovisku k ní, čekal.
      • Ano a práve preto som nikdy Quakovi, či Unrealu nikdy moc nefandil a hral som to asi tak 1x v živote na lanparty.
        • Bože, ty jsi opravdu kus kokotka. Konstruktivní diskuze s tebou po tomhle příspěvku opravdu nemá smysl.
          • Pro konstruktivní diskuzi si běž na akademickou půdu, tady se na ni vyser, nikdo tu na ni neni zvedavy. Na internetu si dej voraz a hlavně se bav.
        • Zagro
          Tak to má pak tvůj názor váhu teda. To nikdy jsi tam mohl napsat ještě po třetí :)
        • No, nevím jestli má vůbec smysl s tebou diskutovat, když se tu vyjadrujes ke hrám, ketery jsou mimo žánr, kterej tě zajímá... Ale soudit něco po jediným zahrani...
    • On je tam docela rozdil kdyz clovek hraje s bandou decek co delaji akorat bordel a kazdej si jede "solo" a pak kdyz se sejde banda decek co opravdu kooperuji a hraji jako team.

      O cheatech ani nemluvim, ty jsou OK kdyz si clovek chce kazit zazitek ze solo hrani ale do cehokoliv co obsahuje nejakou formu multiplayeru nepatri. (vyjma snad do her se "servery" kde je jasne uvedeno ze takove chovani je akceptovano/podporovano).

      Overwatch sic vypada jako detska hricka a dokaze ji hrat cvicena opice behem par minut, nabehat si ale vsechny mapy a naucit se timing, countery a spravne poskladat team pro tu a to situaci chvilku trva a ne vsichni na to maji nervy (kdyz uz vubec pochopi ze to bez toho proste nejde...)
    • amen. *6*
    • Bohuzel takovyhle decka se najdou uplne vsude. Stejne jako v realnym svete je spousta imbecilu.. tomu se proste nevyhnes.
  • Dobrej trhač konečníku
    • Kdyby jen konečníku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit