Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno tak jsem zkusil tu novou mobilni verzi i kdyz na games moc z mobilu nechodim a moje prvni reakce byla: AAAAaaaaa kde jsou moje oci! *5*
    Games mi uz mraky let dela radost svim "bile na cernem" systemem a kde bych to ocenil uplne maximalne je na mobilu! Mimo to ze mi pak AMOLED nezere tolik ta se to take tak nezere oci.
    Take nevidim zadnou logiku v tom mit dva rozdilne defaultni barevne designy pro jeden web - obzvlast da-li se cerno zluta kombinace povazovat za "brand" gamesu (a ja myslim ze da) je tristni ze mobilni verze ji nedrzi.

    Par profesionalnich postrehu - (testovano na Galaxy Nexus v defaultnim prohlizeci na androidu 4.3.1 - CM 10.2.1):
    - po prihlaseni z menu mne to misto zpet na games presune na tiscali obecne (a v menu pak neni polozka games, to se clovek musi zas proklikat skrz tiscali nebo dat back)
    - To leve menu je absolutne nevyuzite (obzvlast v portrait modu to pusobi smutne), mohlo by tam byt videt kuprikladu jestli jsem nebo nejsem prihlasen (ikonka, nick name); muze tam byt odkaz aspon na homepage (jako sorry, ale: recenze, vyjde/vyslo a diskuze jsou presne ty polozky ktery mne nejak zvlast nezajimaji a mimo jine se zas tak casto nemeni, co treba takove podstatne a casto pridavane jako: clanky, bleskovky a homepage obecne?
    - Prihlaseni zjevne nefunguje, po prihlaseni jsem se vratil na games, otevrel clanek, otevrel diskuzi a dal pridat prispevek presto to chce jmeno, text a captchu
    - landscape to portrait (a naopak) pri pustenem videu na strance rozbije zoom lock (pravdepodobne bug v zavislosti na autoresize videa) a obzvlaste landscape to portrait pri pustenem videu rozbije docela brutalne i rozvrzeni stranky (oboji plati jak pro HTML5 tak flash verzi videa)
    - videoplayer: po prepnuti na flash uz nenabizi moznost prepnout zpet na HTML5; volume pro video na mobilnim device neni sice uplne krucialni, ale navrhuju doplnit do playeru do praveho horniho rohu mute/unmute tlacitko, pokud si nekdo neprozretelne pusti nejaky hyperakcni video v MHD bez sluchatek bude za kikota coz bude exponencialne narustat v case s jeho zmatecnym hledanim jak zvuk stahnout (a ze v takovych stresovych situacich clovek zmatkuje a hleda dlouho) ;) ; v playeru take chybi moznost vybrat kvalitu videa coz je skoda, nevim jakou kvalitu streamu posilate ale urcite by lide s fupem ocenili tu nejnizsi a lide na wifi s kvalitnim displayem zase klidne vyssi (chapu osekanost ovladacich prvku ale vseho moc skodi)
  • u mobilni verze mam jen jeden pozadavek! At je tam hned na vrchu velke tlacitko na prepnuti pro klasicke zobrazeni! a at si miji volbu zapamatuje uz naporad
    • ripper
      Ohledně tohoto jsem psal redakci mail, bohužel neodpověděli, takže ani nevím, jestli ho četli. Teď to funguje tak, jak říkáš (tlačítko je teda dole). Změna se permanentně zapamatuje (tak dlouho, jak vydrží cookie). Bohužel změna opačným směrem (z klasické na mobilní verzi) se nezapamatuje. I po zavření a znovu otevření prohlížeče člověk pořád dostává plnou verzi a každou stránku musí ručně přepínat. Což u lidí, co chodí z rss čtečky a preferují mobilní verzi (já) je dost nepříjemné. Takže další návrh na zlepšení/opravu funkčnosti.
      • blixa
        Díky, mrkneme se na to.. Toho emailu jsem si nevsim :(
        • ripper
          V tom případě tam máte ještě jeden:-P Oba poslány na redakce@games.cz dne 9.11. Ten druhej se týká duplicitních položek v RSS čtečkách, protože se hodně často přejmenovávají nadpisy článků. Což se teda netýká konkrétně mobilní verze, samozřejmě, ale obecně všech co používají RSS na čtení vašeho webu.

          Díky za snahu o nápravu. Moc rád sem chodím a pokud dotáhnete mobilní verzi a případné chybky do konce, tak to bude bombastické. Mohli byste zvážit nějaký "Donate" button (plus co třeba Flattr?). Nejsem naivní, asi to moc peněz nehodí, ale jsou lidi, kteří rádi přispějí na dobrý web. Pokud byste navíc uvedli, kolik peněz měsíčně ztratíte na lidech, co používají adblock, možná by to lidi motivovalo alespoň částečně vám to vynahradit. Just an idea.
          • Tilwaen
            Donate program zde mají, jen není moc propagován.
            • ripper
              Super, díky za odkaz. A teď mi ještě řekni, jak se k tomu dá z hlavní stránky dostat :-) Já to fakt nevidím. Což je docela chyba, takhle se o tom nikdo nedozví. Pěkný nápad je zobrazovat krátký text a odkaz na donate program v místě, kde by měla být reklama, pokud je vyblokována adblockem. Některé weby to tak dělají (jak přesně je to uděláno technicky, to nevím), a je to určitě lepší než nic, řekl bych.
  • Proč nejde přepnout na black n yellow režim? *13* Ta bílá je hrozná
  • species
    Proc uz se u clanku nezobrazuje celkovy pocet a pocet novych prispevku?

    Rychlost je stejna = instantni, jak jinak asi v roce 2014 na 4g siti.
    • blixa
      Pocty prispevku tam jste pridame... Uz se na tom pracuje.
  • ještě by neuškodilo vyměnit tu oči vypalující bílou barvu za nějakou jinou
    • species
      Jo no, tohle taky, ve vlaku osvitim cely coupe a to i na minimalni brightness
      • Jj chtelo by to aspon na vyber mezi cernou a svetlou verzi stejne jako je na klasickych games. S tim bilym pozadim se to v noci neda cist.
  • Mobil, světe div se, používám na telefonování. Na čtení mám noviny, tablet a monitor....
    • V tom případě tě mobilní verze nemusí zajímat, ne?
      • tak jestli se mu automaticky nenasere i na tablet tak ho asi ani nezajima...
    • Wau ty jsi frajer, ted jsi to vsem nandal. Svete div se, ja na mobilu i ctu...
  • rozvrženi a barva stále děsná.v době kvalitních telefonu muže klidně zustat original internetovejch stránek.
    • hmm, tak ty o tom vážně moc nevíš... *1*
      • hlavně že ty o tom víš *1* dneska jer to free cool in dělat mobilní responzivní weby co? ale nechápu proč v době kdy se začínají prodávat mobily s HD rozlišením!!! Je to stejně zbytečné jako dříve ty mobilní weby optimalizované pro čtyř řádkové displeje. Navíc matoucí člověk je zvyklaej používat nějakou verzi webu na mobilu ji vidí stejně ale ona se mu tam nacpe mobilní s úplně jiným ovládáním já mám radši vždy klasické verze. Beztak ta mobilní je tu jen kvůli lépe optimalizovatelné mobilní reklamě *3*
      • ne nevim ale co vím je že se mě to v mobilní verzi nelíbí... *3*
  • paráda... ta předchozí verze byla fakt takový nedodělaná. Třeba vyhledávání - muselo přepnout na klasickou weobovou verzi a to byl celke opruz. Díky kluci, vážím si každého zlepšení :-)
  • Sithard
    Nova mob verze se mi libi ale dost mi vadi ze vedle clanku uz neni napsany pocet prispevku v diskuzi / pocet novych.. ted musim rozklikavat uplne kazdej clanek i kdyz uz jsem ho precetl abych zjistil jestli nenapsal nekdo neco noveho.
    • Mam stejny problem, to ze tam neni videt pocet prispevku beru jako obrovske minus. Drive jsem mobilni verzi pouzival, ale tohle mi opravdu chybi, takze asi prejdu na klasickou i na telefonu.
    • A ja myslel , ze to je jen nejaka docasna chyba :( . Prosim vratte tohle zpatky
  • ripper
    Můj zásadní problém s mobilním webem je galerie obrázků (screenshoty u her, atp). Je skoro nepoužitelná, polovinu prostoru zabírá pravá lišta, a obrázek je pak prťavý (občas menší než v samotném článku). Proto na mobilních zařízeních na games.cz skoro nechodím. Druhá výtka jsou videa, ten váš vlastní přehrávač je o dost horší než odkaz na YouTube nebo vložené čisté html5 video. Všechno prťavé. Zavřít reklamu skoro nemožné. No a do třetice GamesTV, která vyžaduje flash, takže nepřehraju vůbec (ne, nějakou stream.cz aplikaci vážně instalovat nebudu). A když už tohle píšu na mobilní verzi, tak za čtvrté políčko pro přidání nového komentáře - vejde se do něj stěží jedna věta, i když kolem něj je všude hromada volného místa. Či kdyby vyplnilo prostor? Napsání delšího textu je docela porod.

    To byly podněty k vylepšení, v každém případě díky za snahu udělat mobilní web použitelnější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit