Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takže ti co to nikdy nehráli... jsou v pytli že
    • Je to modifikace=musíš mít původní hru, na steamu je za 10€ a v některých českých shopech témeř 3x levněji, takže když už tu hru stejně máš, proč si jí nezahrát, než tam nainstaluješ mod? Jacku, někdy mám pocit, že tvé myšlenkové pochody se ubírají velmi bizardními cestami, ale jinak v pohodě
      • Vojta_Ilavsky
        Na GOGu za 8.49, worth buy it.
      • Jack1947
        Z čeho soudíš že jsem to hrál a hru mám lol. Nemám...
  • Hanzales
    Mám rozehráno a luxus, hned jsem tu hru zase prošpikoval dostupnýma modama, na to hodil ten Infinite 2.0 a je to super, už jsem to měl projeté tolikrát, že každá změna dobrá :)
    • KingOfWorms
      zdar, tvuj ava dlouhodobě oceňuji :) Já to hraju ted, nedávno sem tu někde psal, jakej ta hra udelala za posledni 2 roky pokrok. Fakt krása.

      Hraju to na GOG verzi s SS2Tool v5.3, community patch, Acc fam v18, biomatter goo, black egg, dripping goo, grub pod vanilla, hires space, impact blood, object fixes 0.9, rebirth 0.3a, SHTUP ND beta, tacticool complete, song remake, flora overhaul, water v5 a worm pod + nějakej tuning v configu, supersampling přez ovladače a sem na vrcholu blaha - opět, jako vždy, když tuhle hru znova rozjedu.

      Tenhle mod o kterým se píše sem přehlíd, určitě zkusím, až to příště rozjedu ... sem ted už za pulkou, takže to vyzkoušim až při dalším průchodu hrou.
  • Coffin.Corner
    Při vší úctě k jejich práci, nechci žádné fanouškovské uzavření série á la Bioshock Infinite. Chci aby to pokračovalo a chci to v plnohodnotné trojce!
    • KingOfWorms
      Tohle chtej vsichni, ale jaksi to nedostáváme, takže dle mého muzem bejt rádi aspon za ty mody. Bez nich bychom meli akorat tak zabugovanej zaprášenej SS2 :( Nechápu osud týhle hry, dvojku vydali jen tak tak s problémama, pokracováni žádný a konec, pritom je to uplne TOP 10/10 hra. Podobně jako u Stalkeru, taky supr hry a studio zbankrotuje a nazdar. Holt lidi volej peněženkama, tak pošlou miliardy EA za další kravinku a na pořádný hry už se nedostane, bo nejsou dostatečně hajp.
    • * fanouškovské uzavření série á la Bioshock Infinite.* haha, jo, ono to fakt vypadalo jako nějaká špatná fanfiction :-D
      • Mě osobně se nelíbil ani jeden Bioshock. Pod slupkou velmi pěkného artdeco zpracování jsem našel bohapustou střílečku bez špetky zajímavosti. Jedničku jsem dohrál jen kvůli originalitě prostředí, ale nemám důvod se do Rapture vracet. Za to Von Brauna navštěvuji docela pravidelně.
        Infinite ani nezmiňuji. Revoluce v Oblačném městě? To bych radši nechal olizovat koule od Lando Calrissiana...
        • 100% souhlas! Podle me nejvetsi problem vsech Bioshocku je ten, ze se to hraje jako Unreal Tournament. Zadne plizeni se chodbami, prepinani na AP munici, zasekavajici se zbrane, ani adrenalin strikajici usima. Jen ponekud tupe pobihani, hopsani a strileni v peknych kulisach.
  • njn, až na ten trapný falloutovský/bioshockovský soundtrack. Ten k SS2 nepatří a nikdy nepatřil. Původní (a mnohem lepší) soundtrack je tady

    https://www.youtube.com/watch?v=kvrdtlyUXPg
    • Engineering je moj favorit. Som tam s radostou dokolecka nahanal mutantov s francuzakom, len aby som to pocul. Na druhej strane hudba v recreation ma nabadala k opatrnemu zakradaniu. Ale celkovo ma ozvucenie obrovsky podiel na tvoreni tej uzasnej stiesnenej atmosfery, napriklad to hucanie v engineeringu, ako keby ho naschval spravili vo frekvencii neprijemnej pre usi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit