Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlec
    Ok, a teď se vykašlat na CK2 a naklusat na HOI4 a opravit tu naprosto tragickou AI.
    • Princ.Jablon
      Asi tak...nechápu, ty pozitivní ohlasy že ten patch/hotfix nebo co to bylo to opravil...neopravil, je stejně AI je furt tragická a je lepší mít takovou historickou AI vypnutou, s jejím zapnutím tam není vůbec žádná.

      Osobně bych šel i dál a omezil produkci letadel a fungčnost AA/Letadla, protože to zavání parodií...35 000 letadel u Britů v roce 1941, přičemž region v severní francii s plným AA sestřelí 5 letadel měsíčně a podobný perličky dělají z leteckýho taktizování frašku
      • Vidlec
        Člověk hraje za ITA, má 3K letadel a Němci 500.
  • Muze mi zu nekdo znaly EU IV vysvetlit zakladni princip regionu kdyz je stat / teritorium?

    Z teritorii se casem delaji "core" , neplatim za ne jako za stat ale nedostavam ty administrativni body? Casem je ale treba u statu platit za snizeni korupce. ..takze k cemu jsou vlastne dobry? Jen do uzemi daleko od rise a kolonie??
    • SirArag
      http://www.eu4wiki.com/Territories_and_states
      Pokud na území nemáš Core, je na něm vždycky 75% autonomie (autonomie určuje kolik dostáváš peněz a manpoweru - tzn. dostáváš jen 25%).

      "Corování" provincií v teritoriu je o 50% levnější na Administrative power. Teritorium ale nemůže mít autonomii nižší než 75% a pokud ho dobyje někdo jiný, ztratíš v něm instantně core a po znovudobytí musíš corovat znova.

      Státy stojí 100% Administrative power na "Corování", ale jejich autonomie může klesnout na 0% a po jejich dobytí nepřítelem ti v nich core zůstává, takže po znovudobytí nemusíš platit žádnou Administrative power.
  • Po změnách v týmu kolem CKII se vývojáři rozhodli dělat hru co nejméně hratelnou a toto DLC jde přesně v tomto duchu. Naštěstí se DLC nemusí kupovat, takže další DLC, které minu ostatně jako všechna poslední, která hru posouvají špatným směrem.
    • Dolero
      Jaká že to DLC a patche znatelně zhoršují dle tebe hru? Já si ničeho nevšiml, naopak mě hra baví mnohem více než v dřívějších verzích (jediné vypnuté DLC mám Sunset Invasion, neskutečná hovadina) *4*
    • SirArag
      Tak ono je to těžké, když na fóru je většina lidí chválí a negativní ohlasy se začnou ozývat až v recenzích na Steamu.
      • SirArag
        Dev Diaries se docela podrobně vyjadřují o tom, co je v plánu pro další DLC.
        Když pod příspěvkem na fóru vidím 30 kladných ohlasů a jen 1 negativní, tak nevím jak jinak by si to měli tvůrci přebrat.
  • Už aby byla 3. Že bych si to konečně pořídil komplet.
    • to se možná brzy splní. Už bude jen pár dlc (2-3) a tím to skončí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit