Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni začínají kritizovat Battlefield, i když vůbec není jistě, že jde skutečně o nový díl a ne fanouškovský mód. Popravdě úroveň detailů prostředí, původní menu i výběr herních tříd spíš opravdu svědčí o nějakém amatérském módu.
    • Jenže EA / DICE vyloučili tvorbu modifikací už u Battlefieldu 3. Jednak odmítli komunitě poskytnou modovací nástroje a za druhé prohlásili, že vzhledem ke "komplikované struktuře" Frostbite enginu není implementace modifikací možná ... Což je samosřejmě jen PR blábol, aby si ospravedlnili DLCčka. Ale to nic nemění na tom, že do Battlefieldu 3 ani 4, vzhledem k výše zmíněnému, zatím NEVYŠEL, žádný mód. Ani blbý re-skin, tak proč by zrovna takhle velká věc - nové mapy a vozidla, měla být fanouškovským módem? Navíc samo EA prohlásilo, že chce mít nový Battlefield každý rok, kdy se bude střídat hlavní / "velká" série (BF3, BF4, BF5 ...) a menší / "vedlejší" série.
  • noo zeby skusili tvorci ist smerom ako CoD ? nerad tie hry porovnavam, len vidim jedno spolocne - vydame v podstatu tu istu hru (myslene na tom istom jadre, engine atd) a budeme mat aj tak astronomicke zisky
  • moc si s tim nedali prace jak se pise v clanku jeto jako mod pro bf 4 a jeste si urcite budou davat plnou cenu tak 900-1200 kc. hra vypada nerealne to chovani vozidel, u bf 4 chapu ale v takove hre bych videl spich jinou grafiku a fyziku.
  • Akoze je mi jedno nech si ludia hraju a kupuju aj taketo kraviny ale vadi mi to ze sa to vola bf bude to mat dobre predaje v EA budu happy a spravia zas daku sragoru takze my ostany nebudeme mat vdaka ludom co podporuju tento odpad co hrat...
  • Ale v jednom mají někteří uživatelé pravdu, vážení. Prostě to nekupujte. Není na tom nic složitého. Vážně není.

    Nekupuj te to.

    NE-KU-PUJ-TE.

    N. E. K. U. P. U. J. T. E.

    Až takhle lehké to je. Já to nekupuji a vedu šťastný život se spoustou ostatních her, které nejsou jak přes kopírák a které nejsou masivně zabugované.
  • Vzhledem k tomu, že EA / DICE řekli, že k BF3 potažmo ani k BF4 nevydají modovací nástroje - údajně kvůli tomu, že jejich Frostshite engine je moc složitý na to, aby s ním byla komunita schopná pracovat (much wow, such levolution ...), spíš ale proto, že kdyby nástroje skutečně vydali a komunita vytvořila módy jako Project Reality, Point of Existence nebo Forgotten Hope, tak se jim lidi na nějaký DLCčka a season passy z vysoka VY*SE*ROU - tak vážně pochybuju, že je to nějakej troll. Už jen to, že to má podporu Battlelogu a všechny tyhle jejich spešchul fýčrz. Apríla už bylo, a že by někdo z oficiálních zaměstnanců takhle trollil se mi nezdá.

    Jestli ale tohle bude někdo kupovat ve velkým, tak ať si potom lidi nestěžujou, že herní průmysl jde do kanálu.
  • Ježiš lidi A CO?! Tak to budou prodávat za plnou cenu. A co je vám po tom? :D Tak si to nekupte, pokud si to koupí x milionu lidí v EA budou rádi. Jsou tam nový mody a trochu jiný styl hry. Nekupujte si to a nepište tu furt kydy...
    • cr8gg
      1.) BF je military hra.. ne policejni hra 2) BF4 ma asi 15 hernich modu (mozna vic) .. a stejne se hrajou cca jen 4 (zbytek hraje naprosty minimum lidi, protoze ty mody stojej za ho*no a nikdo je stejne nechce) - conquest, TDM, RUSH
      • Conquest a RUSH jsou zajetý mody, který mají lidi rádi... Pokud tam jsou nějaký navíc, tak je to snad dobře, ne? Kdyby tam byly jen ty 3, co jsi vypsal, tak by lidi zase kafrali nad tím, že se nesnaží nic změnit :D... Fakt ničím se tem hráčům nezalíbí...
  • Ty v.le vzdyt to je jak GTA 5 ,ale 1st person na Pc to me po.er. No neni to squely?
  • Tohle už je opravdu mazec prodávat přeskinovanou čtyřku. Patřím k lidem, kteří Battlefield objevili až s BC2. Přesto mě to to dost chytlo. Trojka až na cheatery taky super. Trochu jiná, ale paráda. U čtvrtého dílu jsem už nalítnul a premium kupoval znovu. I když se mě paradoxně většina bugů vyhla ta hra mě moc nebaví. Jisté zlepšení tam v pár věcech je, ale EA se svým přístupem tuhle sérii zníčí. Stejně jako MoH.

    Mít odvahu nabízet tohle za na Originu běžných €59.99 potažmo €69.99 si už opravdu koleduje o tečku. Bejt to DLC pro čtyřku tak možná pro spestření, pokud by to nabídlo něco nového než jen skiny. Ale tohle? Přál bych si, aby tohle byl totální propadák. Bohužel miliony vražené do marketingové kampaně asi opět zafungují.
  • Já absolutně nechápu, čemu se divíte, když BF4 byl jen lehce upravený BF3 a já bych se vůbec nezdráhal zvát BF4 BF3.1.

    Že by si někdo dal tolik práce, aby vytrollil herní komunitu? Jako možné to je, ale já tomu moc nevěřím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit