Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Prosím Vás pekne, prečo vo Far Cry 4 kladiete taký výrazný dôraz na kritiku príbehu? Veď je to celkom zábavná akčná fps, kde kosíte slony, zákononom chránené snežné leopardy alebo nosorožcov len aby ste si mohli zväčšiť kapacitu peňaźenky alebo nosiť o jednu zbraň viacej a popri tom vyvraždíte poľku populácie kyratu. By ma zaujímalo ako by sa momentálni pseudorecenzenti postavili k hrám ako doom, duke nukem, wolfenstein alebo quake a hodnotili tieto hry podľa príbehu. Niekedy mám pocit, že hľadáte chybičky a nedostatky tam kde jednoducho nie sú a umelo vyvolávate pocit, že hra je v niečom nedokonalá. Nebolo by na škodu raz za čas sa nad "recenziou" niektorej hry predtým než ju vypustíte do éteru aj troška zamyslieť a pouvažovať nad tým aké hovadiny ste niekedy schopní verejne prehlásiť, len aby ste mali pocit, že ste niečím zaujímaví.
    Ináč mi tento formát vyhovuje, no nebolo by na škodu na záver recenzovanej hry uviesť aj nejaké ucelené či už slovné alebo číselné ohodnotenie.
    • MickeyMutant
      Kritizujou to nejspíš proto, že na to sami tvůrci v reklamní kampani kladli důraz. Má to být epický příběh o boji proti krutému despotovi s popelem vlastní mámy v podpaží, který je hlavnímu hrdinovi nevlastním ... atd. Dopadlo to bollywoodsky. Doom, Duke Nukem, Quake nebo Wolfenstein byly střílečky, které se v tomhle směru nebraly vážně a dokázaly si ze sebe i celkem slušně utahovat.
      • Mato1987
        Kladli dôraz na príbeh? kde? Ja som nič také nepostrehol, možno tak jeden kratučký trailer, čo bolo v podstate intro k hre ale to je tak všetko. Veď ani FC4 sám seba nebere vážne, veď sa len pozri čo všetko hlavný hrdina stvára počas tej jeho návštevy kyratu, pre kristove rany, veď si už konečne ľudia uvedomte, že kritizujete niečo, čo sa v podstate ani kritizovať v pravom slova zmysle nedá.
      • Asi tak, FC pribeh ma a tak se da rozebirat, na rozdil od her driv, kde strilis a nikdo ti do toho nic nevypravi. Zamyslet by se mel spis Mato...
        • Mato1987
          nepochopil si význam môjho komentára, nevadí, skúsim ti to tu trošku jednoduchšie napísať, všetky tie staršie strielačky tiež mali príbeh len každý sa nad tým nepozastavoval aký bol vyložene tupý len tu sa teraz milí pseudorecenzenti musia pozastavovať a tváriť sa ako vzdelaní kritici aký nahovno príbeh FC4 má...už chápeme?
  • Mám originálku a šlape na plný detaily a bez problému, hru plně doporučuji. Kdo měl rád trojku, čtverku bude milovat.
  • Celkom iste Far Cry je hlavne pre asi 20% ľudí totálne zbabraná hra. Mám nainštalovanú oricinálku a dodnes sa pozerám zakaždým , keď tú hru naštartujem na čiernu obrazovku. Opravný patch mal by ť cez víkend, je pondelok a hraje stále nepoužiteľná. Hlavne , že jej tu dali 8/10 a ani necekli o problémoch ,ktoré ju sprevádzajú. Kopec ľudí sa sťažuje , že hru nemôže spustiť a všetci sa tu hrajú na mŕ´tvych chrústov. To máte v rámci nenarušovania plynulého predaja tohto šmejdu zakázane informovať o tom , ako ho zbabrali? AC unity špatne optimalizované frame si robí čo chce, FC4 ešte stále nemožno spustiť. Ďakujem , naposledy , čo som kúpil nové hry. Počkám si na záplaty a pekne v zľave. A potom nech neplačú, že nemajú predaje!
    • Mato1987
      Prečo tu teraz plačeš nad rozliatym mliekom, kto ťa nútil si hru kupovať v deň vydania a mimo iného prečo mne išla a stále ide hra bez akýkoľvek problémov, len či náhodou nebude problém medzi klávesnicou a stoličkou.
      Len tak mimochodom recenzia Far Cry 4 na games.cz bola robená z PS4 verzie hry. Na záver pomerne zmätočne píšeš, že si počkáš na záplaty a v zľave si hru zaobstaráš ale v úvode píšeš, že máš nainštalovanú "origicinálku"? Hmm, ty si nejaký popletený čarodejník.
      • Coffin.Corner
        "Ďakujem , naposledy , čo som kúpil nové hry. Počkám si na záplaty a pekne v zľave" (u těch příštích her si počká až budou kompletní a koupí si je ve slevě).
        Nevím co na tom vidíš zmatečného?
    • Tak na problemy s FC4 si stezuje radove mnohem mene hracu nez na problemy s Unity. Coz bude asi kvuli tomu, zatimco o problemech Unity se vseobecne vi, protoze to ma opravdu znacny pocet lidi, u FC4 ty problemy nejsou tak rozsirene a kvuli tomu se o nich moc nevi.
      • No vydali ďalší patch a stále hra mi nejde spustiť. A je jedno či má človek dvojajdro , troj-jadro alebo viac jadro. Určitej časti použivateľov nabehne čierna obrazovka a finito: Zrejme nevedia prísť na to ,kde je pes zakopaný. Opakujem , že mám originálku , aby som predišiel hlúpym poznámkam. Takže od 18 -tého čakám , kým budem môcť hrať zaplatenú hru. A Unity radšej ani nespomínam.
    • celoush
      Pokud si nestěžovali v době, kdy recenzent psal recenzi (a že je téměř pokaždé hrají před vydáním), tak je snad celkem pochopitelné, že pokud jemu jela v pohodě, tak o něčem takovém nemohl mít ani ponětí.
      • jnsCZ
        Recenzovaná verze byla na PS4, kde šlape krásně plynule se stabilním frameratem. Zkoušel jsem i PC verzi a mimo jiné jsem narazil na to, že mi hra nešla zapnout, protože jsem měl do USB připojený volant. Plus jsem narazil na pár dalších technických chybek. Kdybych recenzoval PC verzi, asi by bylo hodnocení nižší.
  • minoq
    Pravidelné spríjemnenie pondelkového martýria - dakujem...
  • Až na tu zrzavou opici to bylo celkem zajímavé video
  • ja bych byl radši kdyby se vratil puvodni format videorecenzi
    • celoush
      Pokud budete takhle prndat dál, tak docílíte jediného. Že to bude vycházet dál, akorát tady se už o tom radši nebudou zmiňovat.
    • To není tak cool pro děti. Takto se řekne málo rychle a vlastně nic nevíš.
      • Tohle mi prijde hlavne jako porad pro ne-hrace, kteri chteji mit zakladni prehled a par tipu. Na detske publikum je moderator docela vyrecny.
  • Tak na to bych zasel i do kina a klidně i s přítelkyní, kdybych nějakou mel, Haha
  • Paulcz
    Zvukař byl zřejmě velmi zfetovaný :)
  • Coffin.Corner
    O Door Kickers jsem vůbec neslyšel, vypadá to zajímavě... *14*
    • celoush
      Tři dny zpět tu byla recenze ... http://games.tiscali.cz/recenze/door-kickers-recenze-245213

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit