Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvela hra skoda ze opravili ten bug. kde ste za lvy nakoupili orly , po patchi to bylo obracene. za 58k lvu ste meli 150 orlu
  • pro rusaki dobry
  • 2 Jason_dinAlt: Jak budeš postupovat arkádou výš a výš, tak poznáš, že tam hodně záleží na letadlech a některé jsou opravdu op. Určitě vyzkoušej historickou bitvu, až ji opraví, tam je to víc o umění létat než o letadlu.
    • Historicke Bitvy jsou AB+, vsichni tam litaji s mysi a 3d pohledem zvenku.
      Mysi ukazuji kam chteji letet a vsechno za ne dela pocitac.
      To je tedy fakt o umeni letat.
      • Není to úplně o skillu, ale nestačí mít jenom super letadlo. Neukazuje ti to kam máš předsadit, pro doplňení munice musíš přistát a na letadlové lodi to je už výzva a ovládání letadel je taky jiné. Tak co tu meleš, že dělá všechno počítač....
        • Vsechno dela pocitac. Ty jenom ukazes kam chces letet a pocitac to zaridi abys nespadnul.
          To je opravdu pro skillery. Pri pristavani maximalne vysunes podvozek a pristavaci klapky, pak zase jenom ukazujes kam chces letet. Tak nemel, ze to je pro skillery. Zkus si to obcas zahrat joystikem to je o skillu ne to ukazovani mysi a pohledu zvenci na letadlo s FOV 180°
          U HB by meli zrusit ten 3d pohled zvenku, to by uz hraci nebyli takovi skilery kdyby uz nemeli FOV 180°. Ten zamerovac tam muze klidne zustat. Tihleti mysoskilery jsou k zasmani jak machrujou, jak je to HB o skillu ukazovat pocitaci kam ma zatocit, kam ma letet z 3d pohledu s FOV 180°
          • Tebe udělal počítač ne ?! Jestli se ti to zdá málo tak si hrej FRB a nevšímej si tohoto příspěvku. Navíc se nauč číst, nepsal jsem, že je HB pro skillery, protože není, ale psal jsem, že tam záleží už víc na pilotovi než na letadlu.
            • Na pilotovi tezko zalezi, kdyz jenom ukazuje kam chce letet. Je to hezjy videt kdyz je poskozeny. 90% by padlo jako kamen jenom pocitac je udrzuje ve vzduchu.
            • Jake pilotovani, vzdyt za tebe leti pocitac, ty jenom ukazujes kam chces letet.
  • Tak hlavním úkolem toho patche je vytřískat z lidí co nejvíce goldů. Proto byl změněn způsob vývoje letadel. Dříve se letadla odemykala ke koupy po dosažení levelu v armádě dané země což bylo mnohem snažší než teď ve výzkumu po jednom. Hřáč dříve dostával XP které mohl ale nemusel převést do jedné z armád, nemělo to až zas tak velký vliv. Nyní jdou výzkumné body do letadel a volné výzkumné body půl na půl. Volné můžete převádět do letadel ale za nekřesťansky, nemuslimsky i nehinduisticky vysokou cenu goldů tj. realných peněz. Takže pro lidi co hrajou free a pro lidi co maj premium účet jsou volné výzkumné body k h..nu. A to se stalo zrovna den po tom co jsem koupil všechny advanced packy na Steamu. Kdybych věděl že udělají takou změnu tak bych to nekupoval !!! Jen chtěj vytáhnout víc peněz.
    • Já jsem do hry nevrazil ani korunu (všechny orly jsem si vylétal v akcích) a vůbec nechápu ty, kteří do toho sypou tisíce. Ta hra očividně funguje jen na základě tahání pěnez z lidí, celý gameplay spočívá v honbě za lepšími letadly - neznám nikoho, kdo by to hrál jen kvůli tomu, že by ho to nějak extrémně bavilo, nebo si užíval bitvy, vždycky je to jen honba za bodama a podle toho ty bitvy vypadají. Autoři mohli do hry dát i nějaké promyšlenější módy a ne, že vám matchmaker během 10 vteřin poskládá celou letku do realistické bitvy a pak zjistíte, že máte v týmu samé lehké bombardéry a proti vám jsou stíhačky... Když už tak mohli udělat nějaké promakané mise = letka bombardérů (které nejsou AI) letí bombardovat nějaké město, ostatní v týmu hrají doprovod, protější tým by ovládal stíhačky a AAA.
      • No vidis ... ja si du obcas zalitat, dam 5, max 10 bitek ... a zase du. A je mi uplne uprdele, ze litam dvouplosnikem. Co me samo stve, je ze litam proti strojum o 10+let mladsim - ale stve me to spis z duvodu atmosfery. Expeni absolutne neresim, a to ani u letadel ani jinde.

        Co mi prijde smutny, ze misto aby bombarderum postavili poradny mesta, fabriky, ... a poslali je ty cile bombardovat (a dali jim to jako primarni ukol), tak tam pridali jakysi pidicosi ... a navic bombardovat to low lv strojem nema vubec smysl ... Mel by tam bejt jeden cil, jedna strana by ho mela chranit a druha na nej utocit.
  • Z tohoto wot systemu expeni sem taky nebyl nadsen, ale ono to neni uplne stejny. Nez patch vysel tak sem ho zkousel na test serveru a tam byl jeste pred upravou system presne jako ve WoT, nejdriv moduly a pak teprva novy letadlo. Jenze live patch je zmeneny, expi se oboje najednou, jedna pulka jde na moduly a dalsi cast jde na novy letadlo. Takze to neni tak frustrujici jako WoT system kdy mesic grindite moduly a pak dalsi mesic novy vozitko. Cili me to tak jak to je ted az tak nevadi. Grind na lepsi letadla tam byl tak i tak. Navic se s tim bude urcite jeste hybat a upravovat, takze bych to tak nehrotil.
    • jenomze kdyz budes chtit zkoumat letadlo tak si budes muset pokazde prepnout, ktere chces zkoumat. Protoze kdyz zkoumas ob letadlo nebo z jineho sloupce tak dostavas mnohem mene jako kdyz zkoumas letadlo z predchoziho letadla. Muzes zkoumat jenom jedno letadlo. Doted se zkoumaly vsechny naraz. V HB a FRB jsou neskutecne male zisky RP na to kolik ta bitva trva a jak je slozitejsi nez AB.
  • Zdravim, mel bych otazku...muze mi nekdo rict k cemu presne se daji vyuzit tzn "free research point"? kdyz na to kliknu tak se mi otevre ikona s letadlem, ktery mam zrovna ve vyzkumu, ale zda se mi, ze tam potrebuju pro rychlejsi postup spis zlaty orly. Jo a jeste jedna vec...pochopil jsem to spravne, ze v kazdy narodnosti jde vyzkoumavat pouze jedno letadlo? Jestli jo, tak to vypada, ze to budu hrat do duchodu...
    • muzes je pouzit na vyzkoumani letdla. Ale jenom za goldy. Kdyz si das convert tak uvidis kolik ti to dovoli preves na vyzmum letadla "free RP" za goldy. Pokud goldy nemas tak Free RP jsou ti nanic
    • a jinak ano pochopil si to spravne:c)),,,GE to znacne urychlis a v tom je ten figl modelu F2P:c))
    • bude lepsi když se obratis na forum WT,tam se dozvíš spoustu zajímavých věci ohledne WT nez zde:c))http://www.worldofwars.cz/index.php/forum/140-war-thunder/
      • diky moc za odpoved...
  • Jason_dinAlt
    Rád bych se zeptal těch co tuto hru hrají. Když jeden začne hrát nově, tak bude mu hra přidělovat spoluhráče a oponenty s obdobnými zkušenosti/levlem/letadly/výbavou? Nebo je výběr více méně náhodný a prvních pár desítek/stovek hodin bude jeden defacto dělat živý terč ostříleným veteránům?
    • Spousta lidí tady nadává na nový patch 1.37, ale mě osobně se nezdá, že by to bylo tak šílené. Osobně jsem zažil i horší patche. A navíc stejně se bude dál dolaďovat, tak co pořád řešíte??
      • to by me taky zajímalo co furt maj-ani korunu do toho nedaj a remcaj,,,ja teda nevim ale ja sem spokojenej,,,me naopak t hra pritahuje vic a vic,,a ted diky tomu ze se muze někdo schovat v rohu mapy je taky skvela věc-spousta lidi na to nadava ale ja diky tomu mam moznost aspoň nicit pozemni cile atd.driv ty boje koncily moc brzo ale ted se to dost natahlo diky tomu ze se někdo schova,pro me bylo vždy dost flustrujici ze sem byl uz ve strelecky pozici/cil zameren/a hra najednou skonci ale pokud se někdo vyhne boji dava ostatním spoustu casu si zalitat a to fakt oceňuju:c))
        • Já do toho právě dal už 50 euro ( moje jediná investice do multiplayerový hry ) a proto mě trošku vadí změny, který s 1.37 přišli. Chápu, že se bude pořád dolaďovat, ale ten MM v Historical Battles je teď prostě divnej. Arcady mě přestaly záhy bavit a HB je tak to jediný, co mě ještě tankuje. Ale lítat za den po dvacátý misi s Meteorem s třema spoluhráčema, proti 4 F-80 a 16-ti!!! Tetsuo, Ryu, Shinia atd. to je prostě nuda. Klidně budu čekat na mapu 2,3 minuty, ale ať to počká na víc hráčů. Takhle seš sice každej 20,30sec ve hře, ale je vás tam pět a půl a lítáš s Britama někde nad Hokkaidem a sestřeluješ spojence - fakt divný. A ten novej "research" strom mi přijde subjektivně taky krok zpět......ono dostat se na vysokej tier a vydělat si milion na Meteora chce samo o sobě odehrát hodně HB - takhle ještě musíš Meteor F.4 LW vyvíjet, jako by nestačilo, že musíš vydělat nezkutečný prachy, abys ho vůbec koupil - extrémně drahý opravy, kdy se občas u Britů bojíš s prouďákem F.4 LW, že se něco podělá a -100 000 lions. Uvidíme co bude Gaijín do hry zavádět dál - snad to nedohnojej. Každopádně držim palec, nakročeno maji velmi pěkně
    • Jason_dinAlt
      Tak není to tak hrozný. Od jednoho národa jsem byl schopen odemknout téměř vše z té první skupiny během jednoho večera. Akorát se mi stalo, že jeden z mého týmu se asi nudil a začal střílet po vlastních. Už jen přijít na to jak vypnout chat, abych nemusel číst, jak si lidi navzájem nadávají a bude to ideální.
      • Ze začátku to jde ani nevíš jak, pak už je potřeba fakt grind aby ses dostal dál, ale to všechno zjistíš až sám.
        • Jason_dinAlt
          Tak pak budu hrát jen ten level 1 a budu v pohodě, ne?
          • Jestli nechceš hrát s lepšími letadly, tak si hrej level jaký chceš. Podle mně je největší zábava na levelu 2 a 3.
            • Jason_dinAlt
              Tak důležité je, že hra je vyrovnaná a všichni jsou na tom stejně,ne?
    • systém palyer ratingů i aircraft ratingů zatím nefunguje, netuším jestli už je opraven Matchmaking aby tě to neházelo s tierem 1 do tier 3+, pokud je opraven tak nepotkáš o moc větší tiery, ale jak říkám player rating nefunguje
    • Budeš lítat proti letadlům levelu 1, maximálně 2. Někdy i s tak nízkým levelem letadel lítají dost zkušení hráči a to půjde znát. Taky se s novým značením a změnou levelů z 20 na 5, je to tak špatně udělané, že už na tom 1. levlu jde najít letadlo které má kulomety + 2 kanóny a je tak proti dvouplošníkům a starým letadlům dost OP. Ale určitě si zalítáš a naopak ti to pomůže v dalším postupu a dost se toho naučíš.
  • Pilgrim66
    Nejhorší je, že když vidim, jak pomalu leze ten research bur u JEDNOHO letadla po x hrach (a to prumerne mam aspon vzdycky tak 3-5 sestrelu v arkade), tak nemam skoro zadnou motivaci to litat. Odemykaní letadel je proste silna motivace.

    A ten novej radio system je fakt neuveritelne otresnej...
  • Ten patch to úplně podělal. Nevim jak mod ARCADE, ten nehraju, protože hru degradoval na s***u pro malý děti, ale Historical Battles jsou úplně mimo. S Meteorem F.3 proti Migu-15....nebo naopak sedim v Meteoru F.4 LW a proti mě je 6 vrtuláků, který nemaj žádnou šanci, byť je to Ta-152. Nevyvážená oprava - jako 100 000 lionů za opravu F.4LW je fakt moc. ALe stejně to budu pařit dál :-D mohli by časem přidat ještě Hawker Hunter a jiný letadla z 50. let.....Historical Battles jetů miluju - jen mě nesměj sestřelit F.4LW xD
    • taky něco udělali s FM Tempestu.....Dřív to sice bylo rychlý, ale chovalo se to jak létající cihla. Teď to začalo dokonce i zatáčet - v HB *11*
  • Tento patch pro mě zničil tuto hru na dorech ted' bojujeme o to aby vrátily patch 1.35 a jeho styl XP a levelů, ale moc nadějí tomu nedávám. Jen další Wargaming.net akorát s lepší fasádou.
    • no tak ja teda doufam ze ten tvůj zcestnej napad neprojde,,,,,me se ten MM libi.mit moznost sundat se zalohou napr.ME-109 je uzasna věc,me spis vadil ten systém ale WoT před tim:c)))
      • to je tím že DMG model a FM jsou ve hře totálně zprasené a s dvojplošníkem dáš zezadu klidně i P-47, tím že jí utrhneš křídlo (což by normálně nemělo jít bo P-47 má pancíř a dobrou konstrukci křídel a nějaký 7.7mm kulomet by tomu ani neublížil)
      • Zajímavé tak až poletíš s Mustangem v Historické bitvě proti Mig-15 bit tak hodně štěstí...
        • no ale teoreticky bys mel mit moznost ho sundat-s mustangem budes lip tocit nez ten mig a v realu taky docházelo k soubojum vrtulovejch proti proudovejm nad koreou
          • Chlape papírově máš i s dvojpošníkem šanci sestřelit 262. Ale to co vychází na papíře se pak setká s hořkou realitou.
            • no dyk,,,když ses dobrej problém to není,,kdyz to numis ani lepsi stihacka ti uspech nezaruci:c))
    • *forech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit