Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Sick šit - dalo by se to přirovnat k přehnané custom game a nejlepší je že za tiuhle šílenost budete mít v live verzi i expy!

    Je libo Reinhardt pomalejší jak payload ? proč ne, Co třeba snížit staty nenáviděným hrdinům jako Hanzo, Genji Widowmaker ( ta zas tak nevadí) hlavně Bastion a buffnout Roadhoga! ve fantazii se meze nekladou škoda že si hra nepamatuje nastavení a tak se musí odznova.

    Prča je taky dát všem 2500k zdraví to potom je hoodně dlouhej zápas -kterej většinou vyhraji :D

    Já nevím ale mohli by udělat něco s Arcade rewards třeba je hodit do Quickplay né každý má chut hrát několik hodin aby vyhrál, Arcade mě bavilo ale matchmaking to pěkně zmrvil - Proč mám hrát s někým kdo evidentně vyhrát nehce a kazí mi hru půochopím slabší hráče ale tohle to je otrava. Fixnout to leavování v 3x3Eliminaci... ( kor když chtějí z toho dělat competitivní mod lol)

    Budou upravovat Matchmaking ve 4 té sezoně hah... třeba si taky zahraju - nooo
    Nicméně, ARCADE je fakt na pěst a otrava, tohle budu hrát třeba pro srandu.
  • Moc rád vidím změny jako server browser. Dávají mi naději že někdy snad vyřeší tu přemrštěnou hardverovou náročnost a já budu moct dělat i něco jiného než pasivně healovat za Lucia nebo snad doporučit znamím ať si to koupí a zahrát si jako 'tým'.
    • Jack1947
      Naopak tohle je čirá šílenostten server browser je jen pro hry které se v rámci arcade modu vytvoří nic jiného.
  • Capture the flag mi zatim prijde asi jako nejzabavnejsi,nejprogresivnejsi mod..nehraju ted nic jineho *9*
  • Overwatch je super, ale jelikož je to hra založená na týmové spolupráci, tak je hraní s náhodnými lidmi často utrpení. Téměř každý národ v Evropě mluví jiným jazykem a spousta lidí(možná dětí) neumí anglicky, případně odmítá spolupracovat. To dělá z kompetitivního hraní celkem peklo.

    Pokud by do hry přidali možnost grupovaní lídí na základě jazyka, možná by se problém částečně vyřešil. Je mi sice jasné, že tím pádem by se počet hráčů pro určité země značně omezil a prodloužila doba čekání, ale jednotlivé hry by pak nemuseli být tak náhodné, co se týká úspěšnosti týmu. (možná)

    Jinak bych asi Overwatch mohl doporučit hlavně lidem kdo můžou hrát s 3-6 kamarády, pak je to fajn :)
    • Jack1947
      To souhlas, proto to taky v žádné hře nehraju tady jen odehraju placements a jde se dál.
      ( jo mít vybalancovaný tým to by byla jiná stejně je to jen o zlatých zhbranívh takže pohoda to dám za pár sezon i s placements *1*
    • Ja bych ow nehral ani zadarmo. Tak zadarmo mozna jo. Pockam az prejdou na f2p
      • Slyšel jsem, že Blizz plánuje f2p verzi pro slováky co se dobrovolně vrátí do Maďarska .....
    • tyjo odehral jsem stovky her a neprislo mi to nijak zasadni problem (jako treba v Heroes of the storm) - nenarazil jsem na lidi kteri by team vylozene bojkotovali. V podstate je dulezite aby spolupracoval jen tank a healer a zbytek se drzel u nich :) jasne hraju ligu na amaterske urovni, u vysssich ranku bych to zase ocekaval automaticky..kazdopadne napad to neni spatny
      • KrPa
        napad na rozdeleni jazyku neni spatny ale primo hrozny, to ti zadne jina mmo nebo online hra neudela
        • Spades
          Jako například Valve hry ti v quickplay automaticky groupujou hráče podle vzdálenosti, takže se hodně často stává, že L4D2 hraješ s čechama
      • To si musel mít, z mého pohledu, neskutečné štěstí... Já minimálně jednu z pěti her chytnu toxického hráče, který je schopný sám rozložit celý tým... lidi se pak hádají, nadávají si a nesoustředí se na hru... Což je mimo jiné i efekt, který se dostavuje téměř pokaždé, když tým začne prohrávat... :)

        Skoro bych řekl, že na hráče Overwatche by se dala vypracovat zajímavá psychologická studie :D
    • Veskoslav
      Všichni si zaškrtnou angličtinu a co pak?
      • tak pak bych očekával, že budou mluvit a rozumět anglicky :)
        • Veskoslav
          Asi moc nehraješ online hry, což?:-D
          • No hraju ještě Starcraft, ale tam se můžu spolehnout sám na sebe, takže je mi jedno co dělají ostatní :D

            Ale jinak online hry opravdu moc nehraju...
            Dřív jsem hrával třeba Unreal Tournament nebo Quake, ale tam to fungovalo tak, že jeden člověk, pokud byl dobrý, tak mohl porazit přesilu... V Overwatch tohle bohužel neplatí, stačí aby jeden z týmu vypadl a pět proti šesti, už je téměř jistá prohra...
            • Veskoslav
              Asi mám štěstí. Jako neříkám, 30% případů je to, že prostě tým nespolupracuje či to někdo kurví (včetně mě). Ale není to jako v LoL například. I taková Dota nemá tak toxickou komunitu. Napadá mě ještě CS a Vodka kids:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit