Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby Nvidia byla opravdu chytrá tak by využila potenciálu superpočítače kde by technicky drtila kterýkoli domácí PC.Pak by streamování mělo smysl i touhu hráčů. Takhle ale ne.
    • cloudove hrani ma smysl,uz i envidia narazila na limity,uz asi nejde tak zmensovat,jak to slo driv,a karty jsou cim dal drazsi.Proto je lepsi mit par super pocitacu,a vnich grafiky za 50tis,a je to lepsi ak pro uzivatele,tak pro firmu,a internet uz je vsude skoro stejne rychli.Ja mam jen o2,a z americkeho storu jsem skousel jestli pozaduju pozadavky ps now,a splnuju i prez wifi.
  • Cloudovéhu hraní přeji jen to nejhorší.
  • The future is now *4*
  • k cemu 60fps kdyz realna odezva bude jak kdyz hrajete v 6fps.... jo obraz bude plynulej, ale uplne mimo toho co hrac macka chapu jsou lidi co si toho nevsimnou vsak vhodny sw za ne dopocita kam hrac sel... jako dnesni online hry maj problem nezakuckat se a to si posilaj jen data kde hrac stoji posilat k tomu i obraz a zvuk nesmysl ikdyby mel kazdej do domu optiku fyziku neocuras je to proste moc daleko ale jestli nekomu gumove ovladani nevadi at si to uzije a hlavne zaplati vic nez by ho staly splatky na vlastni zarizeni i v providentu
  • Jediny v cem vidim budoucnost,je mit misto tv,nebo monitoru,projektor,dnes jsem mel tu cest hrat na projektoru epson EH TW5100 ,a muzu vam rict kam se na to hrabe 4k tv,nebo monitor,za 15tis masakr,objednano,uz nikdy televizi doma nechci videt.Skuste to,treba na tomto projektoru,a date mi zapravdu,televize je mrtva,budoucnost je v projektoru.
    • Jo, ona ti ta budoucnost dojde az budes za 1/4 roku kupovat do toho projektoru za 15k novou lampu za 3k. Zivotnost ty lampy je totiz maximalne 3k hodin provozu, u tehle levnych smejdu spis tak 1k5.
      • Ronox
        Cca tři roky vlastním projektor tehdy v relaci 20k a stále naprostá spokojenost. Lampa už je za svým limitem, ale když jsem to srovnal s novým, tak jen rozžhavení lampy trvá dýl, ale světelnost stále skvělá. Ty lampy drží cca 6k hodin a jeden rok má cca 9000 hodin. A kdybych teď, po třech letech měl brát novou lampu v hodnotě cca 2,5k, tak je to stále skvělá investice kvůli tomu zážitku. Samozřejmě pro nejlepší obraz musí člověk vlastnit dobré plátno.
      • Rikam zaspal si dobu,projektor predbehl tv uz jen v hz panelu,skoro vetsina tv ma 100hz panel,a dopocitavani snimku od 200hz po 1200hz.Neco si o novich projektorerech precti,treba otomhle epsonu,pro pc hrace je to blaho,zadny lagy,240hz jak monitor.a o3d ani nemluvim.Televize sla zdomu,ani minutu nelituju,jen tech penez co jsem zani zbytecne vyhodil.50w808c.A droida mam na flashce za 1200.a zandanou v projektoru,a naka android tv me muze,vis co.
        • Neco si ty tupce precti o tom, jak to funguje, ja se tim zivim. Pak ti treba dojde, jaky zvasty jsou ty stovky Hz. Projektor 3D neumi a ani umet nemuze.
          • Prej projektor 3d neumi,hahAaaaaaaaaaawaajeeeee,ja smichy spadnu zezidle.3d umi lip jak tv ty bambulo,jak v kine.
          • Jo precti si o tomhle epsonu buliku,zivis se tak akorad mrtvolama.A montujes tak ty kase za 6tis,co maj hd ready.Tenhle stoji 15klacku ty moulo.
          • zaty
            Já se tím sice neživím, ale měl by si Sony (a jistě i jiným výrobcům) sdělit, že projektor 3D neumí, protože ti blbci to asi neví a normálně je vyrábějí :)
      • vydrzi 6000h,a stoji 2500kc,me ted rupnul u tv panel a 24klacku v haji,tady me praskne lampa,a nestoji me to majlant,tyhle projektory jsou supr,a delany na hry,a maj vic hz jak 3d panel,240hz az 400hz.Ten co jsem jmenoval je primo herni,skoro kazdyho koho znam,tak dal tv zbohem,a ma projektor,kdyz ti v tv neco odejde,tak ji dej zrovna papa.Oprava stoji vic nez nova tv.A 4k pri 55uhl je uplne knicemu,a 3d je na projektoru omnoho radu lepsi jak na tv.Televize je proste mrtva.Uz jen kvuli tomu,kdyz ti treba rupne display,u projektoru se mi to nestane.
        • Jo to vizejo, v tom projektoru vubec neni lcd ... a navic poradnej smejd, ovsem kdyz chcipne, nema smysl to opravovat, protoze novej projektor rok co rok vyjde levnejs.

          Jesli mlatis do TV ... tvoje blbost.
          • Ja do tv mlatit nemusim,oni ty slaboucky ledky praskaj sami,sony je jste dobra,zeptej se opravaru kolik toho maj od tontongsungu a lg.
  • Boze ... to jsou zase placy ...

    "router pracující v 5GHz pásmech" je jako co?

    Latence v ramci jednotek ms je tak na lokalni siti, nebo maximalne v ramci mesta po optice. Velmi dobry latence v ramci statu jsou nizke desitky ms. Kazda linka reaguje na vetsi prenosy dat (a Mbity rozhodne nejsou malo) zhorsenim latence (FYZIKA autore, rychlost svetla nevochcijes).

    Vlastni periferie budou mit latenci o cele eony jinde, pres toto se da hrat tak maximalne neco na tahy (a neprehanim ani nijak moc). Staci se podivat, jaky problemy s latenci ma spousta MMO, a to neresej zadny streamovani.

    Stejne tak uz vidim jako zivy, jak nekdo provozuje datacentrum schopny zaroven utahnout rekmene smesnych 100 000 her, kdyz 100% provozovatelu MMO neni schopno dimenzovat HW ani na RADOVE nizsi zatez, kterou generuji hraci pripojeni na server. A to vsechno nejlepe zdarma ... lol. Uz totiz vidim ty nadsene davy, ktere plati rocne tolik, kolik by je stal nakup vlastniho HW, ovsem na 5-10let.
  • osobne si myslim,ze toto bude nepriamy nastupca konzoly - minimalny hardware a maximalny vykon za nizku cenu.
  • To jako chcete říct že když pojedu na chatu kde nemám wifi a ani operátor tam nemá signal tak budu jako muset chodit do lesa na houby a koupat se k rybníku
  • to je určeno pro cestovatele nebo hraní na doma? protože na cestach nemam zaruku že tam bude vhodne pripojení a zas proč bych doma hrál stare hry na pidi tabletu na drahem zarizeni? tedy nevím kolik ta sranda stojí ale pc ktery rozbehne grid 3 v 1000 hp a 60 fps moc drahy nebude
  • Games.cz obajvili aj s nvidiou Ameriku, ktora je už davno na twitchi.
    good job
    • Pán vůbec netuší o čem je v článku řeč.
    • Twitch umí streamovat hru do PC, jo? A od kdy? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit