Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uaaa.. to je nážez.. teprf dojíždím třetí Xenosagu, pak se vrhám na první Xenoblade
  • Vypadá to slušně. Design postav už mi sice nepřijde tak cool jako před 10ti lety, ale minulé XENOBLADE bylo vynikají, takže za mne ano. Jen mít to WiiU,
  • WiiU je imho v současné chvíli nejzábavnější a tím i nejlepší konzolí této generace.
    Ne technicky, ale množstvím zajímavých exkluzivních her, které jinde nenajdete.
    Co za opravdu zajímavé exkluzivky (tj. neexistující na jiných konzolích, ať už předchozí generace nebo u konkutence a PC) mají PS4 a XBONE?
    PS4: Bloodborne, eventuelně Uncharted 4... a Silent Hills teď zrušili, takže ten se nepočítá.
    XBONE: Sunset Overdrive?

    WiiU: Bayonatta 2, Super Smash Bros. 4, Wonderful 101, Mario Kart 8, Super Mario 3D World, DK Tropical Freeze, Hyrule Warriors... a blížící se Splatoon, nová Zelda, zmíněný Xenoblade Chronicles X, eventuelně nový Metroid, Fatal Frame a nebo třeba teasovaný Star Fox WiiU...

    Nejvíc zajímavých a zábavných exkluzivek, zpětná kompatibilita(!), nejlepší gaučový multiplayer (smash i mario kart se dají hrát hodiny... a to až v osmi lidech u jedné konzole!).... Technicky sice nejhorší, prodeji bohužel taky, ale nabídkou her a zábavy jednoznačně nejlepší konzole. Snad se PS4 zlepší, protože do ní bych šel... *5*
    • Souhlas, ono klidně bych tam zařadil i do toho porovnání PC, kde je tenhle rok v exkluzivitách vážně sucho (těším se pouze na Firewatch a Torment) a i to WiiU nabídlo více zajímavých exkluzivních her za dobu svého života, než PC za ty 2 a půl roku. Co jsem navíc koukal na hry pro 3DS, tak tam je situace ještě lepší, takže snad brzy nakoupím minimálně 3DS (díky předplatnýmu LEVELU N3DS XL za 4 litry je parádní cena).
      Co jsem navíc koukal, tak 3DS se dá upravit na používání homebrew programů (nerovná se warez), takže tohle je taky plus kvůli emulátorům starších konzolí.
  • Ty pindy dole o grafice jsou jako co?
    Vždyť to vypadá nádherně, já s tím teda nemám vůbec žádný problém.
  • Keyz
    To je ale hovadina. Hlavně, že má borec nagelované háro a upnuté hadry...

    Ideál japonského hráče *15*
    • Když necemu nerozumim a videl jsme to jen z rychliku tak se k tomu nevyjadřuju. To ze si myslim ze jsou třeba Sims hovadina ještě neznamena ze bych si troufnul lidem co to hrajou tvrdit ze to je hovadina když o tom nevim vůbec nic...samo myslet si muzu co chci. Ale zrejme někdo rad vypada jako pitomec i na verejnosti, nestaci mu to jen ve vlastnich myslenkach:)

      PS: nekomu zas muze byt na zvraceni z tech vecnych zapadnich rpg které jsou si podobne jako vejce vejci..znas to...drak unesl princeznu, ve vezi zije zly kouzelnik, zrodil se hrdina co bude mit romaci s jelenem co ma ranger v parte..atd
      • del0
        Líbí se mi ta tvoje nesmyslná obhajoba "když něčemu nerozumím". To absolutně nesouvisí s tím, že někoho v RPG prostě nebaví hrát za tahle individua. Nevim jak pro japonce, ale pro spoustu lidí je mnohem přirozenější hrát za někoho, kdo vypadá podobně jako real člověk (přece jen RPG jsou o tom, že si představuju, že jsem ta postava), jako nějaký typický fantasy/bájný charakter, do kterého je možný se dobře vžít. Radši budu hrát za někoho typu Gandalf/Conan/Perseus, než za přebarveného emo týpka s 5 metrovým mečem. To neni o nějakym porozumění, ale o vkusu.

        PS: Sure. Protože většina JRPG není o tom, že budeme všichni kámoši a nakopeme záporáka.
        • Ty aby sis neprisel nasbírat minusy vid?:)
          když na něco nemas vkus, tezko tomu muzes rozumět, protože te to nezajima a odpuzuje. takze jsme ten tvůj dlouhy příspěvek zkratil do slova..nerozumim.
          • del0
            Mínusy a plusy na diskuzi Games.cz? Tak to si mě fakt ubil kvalitníma argumentama. Jako vždy. *15*
            • zjevne ti to stalo za odpověď, blbe argumenty by za to asi nestaly:)
  • deathfish
    Myslíte že je možné, že to někdy vyjde i na PC?
    • ne...první dil je v pohode hratelny na emulatoru Dolphin v mnohem lepsi kvalite nez na Wii, ale pochybuju ze někdo bude schopen emulovat WiiU..at uz jen kvůli tomu gamepadu s obrazovkou..
      • deathfish
        No ja nemluvil o emulatoru, jako jak to tak vypadalo, tak stejně na te obrazovce gamepadu bude jen nějaka blba mapa, ktera by šla schovat kdekoliv jinam bez nutnosti ji mit stale při ruce.

        A prvni dil stoji za to?
        • pokud mas rad japonsky rpg, vybornej pribeh, hratelnost a neskutecne udelanej svet..urcite stoji za to:)
          • deathfish
            Ok, diky za doporučeni. Snad se k tomu někdy dostanu *4*
            • Jen je trochu problém konkrétně XENOBLADE CHRONICLES v Dolphinu nastavit. Můžu kdyžtak pomoci mám už tohle martirium za sebou a konkrétně Dolphin v malíku.
  • Veskoslav
    Trailer moc pěkný. Předchozí díl skvělý. Ale když jsem viděl záběry z hraní+screenshoty, tak jsem se díval, jestli je rok 2015 a ne rok 2005. To je něco otřesného. Jako nic proti, může to být skvělá hra, ale co se týče grafiky, tak už teď je silně zastaralá a to hra ještě ani nevyšla....
    • XorxoxTalarius
      Na to se daji rict jenom dve slova Wii U
      • Veskoslav
        To je jako omluva, že Nintendo má svou hlavní konzoli křáp? Jako nic proti, ale Nintendo kdyby nedojilo značky jako Mario a spol. tak už je dávno pod drnem. Se slzou v oku vzpomínám na skvělý Game Boy Color a Pokémony do něj.
        • BookerDeWitt
          Nintendo doji svoje znacky, ale to neznamena, ze se nesnazi prinest hracum i jine, exkluzivni hry, ktere si jinde nezahrajes. Na Wii U mas pecky typu Bayonetta 2, Zombi U, Wonderful 101 a Monster Hunter 3. Okrem Xenoblade vychazi tento rok Devil's Third, Splatoon, Yoshi's Woolly World, Fatal Frame 5, Star Fox, Fast Racing Neo nebo treba Art Academy. Stejne tak i nejake hry od tretich stran jako je Project CARS ci Lego: Jurassic World. Na pristi rok se pak chysta Legend of Zelda, Shin Megami Tensei X Fire Emblem, Metroid a nove hry Nintendo urcite oznami na E3... No ja si jakozto jeden z peti majitelu Wii U v Cesku, rozhodne nestezuji na nedostatek zajimavych her :)
          • Veskoslav
            No to máš asi pravdu. Přesto si myslím, že Nintendo zaspalo a mělo oznámit nějakou novou konzoli. Problém u WiiU je ten, že když jsem viděl koncept, tak se přiznám, že to byla pecka. Ale jakmile jsem viděl konfiguraci a co to všechno zvládne, tak mě zájem omrzel. A přijde mi, že moc nevyužívají ten "tablet". Nezlepšilo se to? Protože mi přišlo, že na to nějak dlabou. Asi jako Microsoft na Kinect.
            • jakubc
              Tak nová konzole je +- oznámená...
        • Dojí, ale hodně ty značky inovuje, takže ty hry jsou originální a skvělé. Nové Xenoblade vypadá opravdu zastarale, ale když se podíváš na Monster Hunter 3, tak člověk ještě může být rád, že to vypadá tak jak to vypadá...
      • vesko a jak vis ze předchozí dil byl skvely..jsi ho snad hral nebo jen papouskujes z internetu?

        Jinak gratuluji games cz ze se problali z mnohaletého spanku a tuhle hru zaregistrovali. Ale chápu ze v době když jednicka vysla tak bylo frmol z kickstarterem a indie blbinama, a na skutecne hry nebyl cas. Nu, mate co dohánět..

        PS: první dil vysel na Wii nikoliv na na WiiU
        • Veskoslav
          Protože jsem měl konzoli Wii (za 1500, kdo by nekoupil ve výprodeji s 10 hrami zdarma), tak jsem měl možnost si ji zahrát.
          • tak to si urcite vzpomenes kde najdou hlavního hrdinu když byl ještě male dite vid?:)
            • Ne...ale uz to nebudem hrotit:)
            • Veskoslav
              Colony 9? Ale nejsem si jistý, to ti řeknu rovnou.
          • Dneska za tolik neseženeš ani samotnou hru pomalu...nemáš ji někde ještě? :-D
            • Veskoslav
              No konzoli (červená) byla darována jako dárek tetě. Teď to využívá jako fitness "trenéra":) Hry jsem buď prodal nebo daroval. Doma mám myslím už jenom Skyscraper a to byla strašná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit