Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firebug
    Jako taková blbůstka na zabití času to asi funguje, ale mohlo to být něco víc. Doufal jsem, že omrknu (a porovnám) reálné znalosti zdejších diskutujících, kteří často vystupují jako ostřílení herní profíci. Chtělo by to mít jenom jednu možnost na jeden kvíz a nejlépe časově omezenou (aby se zabránilo přílišnému googlování) a náhodně generovat otázky z nějakého většího množství. Takhle ty žebříčky nemají žádný smysl.
    Taky jsem narazil na několik technických chyb. U některých otázek se nezobrazily žádné možnosti a když jsem klikl na "přeskočit", tak to restartovalo celý kvíz.
    • Pan_Klobouk
      Vidim to uplne stejne. Casovy limit, jen jedna moznost kviz vyplnit a odeslat, vice otazek, pomichanych, generovanych... ale to bysme asi chteli moc. ;)

      Uz jsem to nekde dole psal, krome technickych chyb to casto kazi i myslenka a vyber otazek ci temat (proc do toho motat filmy, knihy, resit herce, rezisery, koncepty, platformy, data vydani...), peclivost provedeni dokumentuje i par obrazku obsahujicich nazev hry.

      Ale tak je to jen zabava na chvili, ucel to splni. Jenom je trapne, ze tam kde ma clovek bodovat a zarit (treba ZX a DOS hry) selze a nema plny pocet. Kdezto u her co nikdy nehral a vi o nich dohromady kulovy ziska nadprumerny pocet bodu. Cely radoby znalostni a vedomostni kviz to dost srazi. ;D
      • Přesně. Je zvláštní, že nejúspěšnější jsem byl v Elder Scrolls. Přitom jsem kdysi, to ještě chodili na Zemi dinosauři, hrál jen deset minut Areny a deset minut Daggerfallu. Morrowind a novější znám jen z obrázků, článků a diskuzí, série mě prostě neoslovila. Přesto v DOS hrách, který považuju za svou doménu, jsem tak dobře nedopadl a pár ostudných chyb nasekal. Ale bavilo by mě je sekat dál, stejně jako honit ego nad svýma überznalostma. :-D

        Časový limit je dobrý nápad. Na stránkách BBC k Doctor Who maj (nebo aspoň měli) taky kvízy typu Milionář s časovým limitem (rychlost odpovědi se počítá), je to docela srandovně vyřešený. Přijde mi, že za tu srandu to i stojí udělat. I když je to "jen" hříčka.
      • Jack1947
        Jo je to srandárna. *7*
    • Ja a pan klobouk (aspon si to myslim) jsme to delali na poprve, takze u nas mas realne znalosti. Samozrejme lidi co maji 1440 bodu to vetsinove delali stylem pokus omyl:)
      • firebug
        Tak to je chvályhodné :-) Já jsem ale třeba udělal nějaké ty kvízy už před docela dlouhou dobou a teď ani nevím, jaké to byly. Nikde nevidím možnost, rozkliknout si něčí profil (ani můj) a omrknout jaké kvízy jsem dělal a kolik bodů jsem získal. Působí to zkrátka docela nedotaženě.
        • Jack1947
          Aby si neviděl ostatní... výkony.
  • Jack1947
    Není to soutěž je to... paskvil ne jako všechno... tam je nějaký žebříček či co? výsměch... což je škoda že se dá většina otázek natipovat aniž by člověk věděl o co se jedná ale i tak zkusím.
  • prokrastinace je zevling nebo co? Nesnasim to slovo, zni to jako kastrace, naten web nikdy nevlezu, zásadně neprokrastinuju ale zevluju nebo dělám h***o, na prokrastinaci sem málo retardo***nej.
  • Snaha se cení a je to vizuálně pěkné, ale kurnikšopa, chlapi, kdejakej blbej kvízovej plugin do kdejakýho CMS umí náhodný pořadí otázek i odpovědí, o možnosti namixovat pokaždý jinou dvacítku otázek z větší zásoby ani nemluvě. Pochvala za to, že to vůbec existuje - ale chtělo by to vylepšit, protože tohle je přesně ten druh hříčky, u který by rád člověk vytuhnul na delší dobu a těch kvalitních herních je málo, v českých vodách teprv. Ještě zkusím aspoň ty filmový. *4*
  • sipecka
    zatím vedu *5*
  • Už jste si poměřili pindíky? Pořád stejné otázky, takže se stačí naučit posloupnost odpovědí, dost o ničem, pokud si někdo chce zasoutěžit s ostatníma.
  • Budú aj nové otázky? Ako často sa budú objavovať?
    • Pan_Klobouk
      Chysta se nekolik DLC, za ktere ale tucne zaplatis. Tahle next-gen zabava se sama neudela a neni zadarmo, ano? ;D
  • MalyZeli
    No, jsem velikej fanousek serii Mass Effect, AC, Max Payne, Witcher a Elder Scrolls, a prumer sem mel kolem 40/60... ale nektere otazky sou vazne pro normalniho hrace nesmysl. Ale je videt, ze google tam ma hodne uctu s 60/60 bodama *1*
    • fallanga
      Mně tam strašně vadí otázky týkající se vývoje hry. Podle mě by to mělo testovat znalost onoho světa, ne znalost týmu, který hru vyvíjel.
    • Já z ME měl 19 otázek dobře bez nápovědy, už nevim za kolik to bylo bodů ale naopak jsem celkem dost shořel na Zaklínači, kde jsem to nečekal :D
  • jindra.veliky
    zjistil jsem i zajimavy info nekdy...treba, ze hlavni hrdina gta 3 nemluvil?! To jsem si ani nepamatoval.....
    • x_ander
      Nemluvil, ani slovo v cele hre. A v San Andreas na to pak byla vtipna narazka.
    • MalyZeli
      Nad tim sem se taky pozastavil :)
  • Skusil som test Far Cry serie a musim teda povedat, ze Ubisot hlavneho zaporaka z FC4 rozhodne nevymyslela. Nedavno som dohral Alpha Protocol a takmer na chlp rovnakeho ujejeto magora mate za ulohu znicit niekde v polovici hry. dokonca aj sako ma az prilis podobne a takisto pouziva vreckovy nozik. Tak ma napada, ze kde asi okopirovali Vaasa...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit