Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je Overwatch jasně a srozumitelně v jednom obrázku:
    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a0pyVEd_700b_v2.jpg
  • s OW jsem celkem spokojen a po bete Call of Doom jsem rozhodnut OW zakoupit, jediny problém co zatim mam je ten styl kamen, nuzky, papir na postavach neb když potkate nejakej char který je silny 1v1 Reaper, McCree, Mei... tak jste s charem jako Junkrat, Zenyatta... nahrany, navíc v bete jsem mel pocit jako by tam kapak pridanej auto aim, protože nektere head shoty byli hodne zajimave a hlavne bylo poznat hrace, kteří jsou dobry ve FPS a v jejich rukách byli třeba McCree naprosto ultimatni
    • Tak uz existuji AimBoti a jiné hacky :) Ale ano byli zapasy, kdy jsem si rikal, jak to jsou hraci z CS a jinych FPS her. Kteří jsou proste bud v tom fakt hodne dobry a nebo pouzivaji BOTy.
  • Overwatch je virtuální vybika. Když hrají školáci vybíjenou tak při TV tak je to taky taková náhrada války. Je to veselé, je to barvené a hrajete tam za lidoopa, robota transfromera, anděla nebo vybuchujícího dědka kříženého s ježkem sonicem. Tohle přece nemůže nikdo brát vážně :D
  • Hm, to, že to není na Mac mě mrzelo, dali jste mi alespoň jiskřičku naděje :D. BTW neví někdo, co to bylo za technické problémy?
    Jinak takhle velkou oblíbenost chápu. Hru jsem zkoušel a hrozně mě chytla. Líbila se mi ta rychlost, akčnost, styl grafiky, systém hrdinů a schopností, líbili se mi spreje, vítězné pózy... Vlastně tam nebylo nic, co by se mi nějak nelíbilo.
    Kdyby hra nakonec vyšla na zmiňovaný Mac, koupil bych si ji. Na PS4 tak dělat nechci páč si nechci kupovat PS+...
    • Mac nikdy nebyl primárně herním zařízením ;) Takže proč ji tlačit tam , kde je minimum zájemců ?
  • Nelakalo. Zkusil jsem, koupil jsem.
    • mě se to vysloveně nelíbilo... kamarád mě dotlačil abych zkusil open betu a teď jsem z toho dost nadšený... asi budu kupovat
      • Já od toho taky nic moc nečekal (zkoušel jsem TF2, ale to mě až tak nechytlo), ale bavil jsem se výborně. Jen doufám, že věci typu "Widowmaker v přední linii se snaží ustřílet Reinhardta" budu pak v ostré verzi vídat co nejmíň.
  • Kdyz jsme tu hru videl poprve, tak sem z nijak nadseny nebyl, ale cim vic jsem ji sledoval a po vyzkouseni open bety jsem lapen. Uz je to hodne dlouho co me nejaka fps takhle bavila, takze Blizzarde good job.
  • Blizzard proste jen obslehl jedny z nejuspesnejsich her posledni doby TF a Borderlands, postavicky udelal presne tak, aby zaujaly co nejsirsi publikum, nabalil kolem nich nejaky radoby lore, vyrobil jim tisice skinu a zaplatil masivni reklamni kampan.
    • však Blizzard poslední dobou nic jiného nedela nez, ze vezme odskousene mechanismy da je dohromady da nato nadhernou ruzovou masli a prodato i haterovi, Blizz hry jsou aktulane pro causualy a nejsirsi publikum, ale je potřeba si uvědomit ze i ty vyvojari nam dospeli takze jejich priority jsou taky jinde a uz nemaji cas a naladu travit dlouhe hodiny u HC her, na druhou stranu Blizz ma stále nejlepší dilenske zpracovani her
    • TF 2 nikdy nebyla jedna z nejúspěšnějších her doby, to jsi vzal kde ? :)
    • uspesnot blizzardu ale tkvi v tom, ze sice vezmou to nejlepsi z ostatnich, ale zaroven pridaji i svou specialni prisadu. To je ten duvod proc jsou jejich hry vyjmecne, alespon na zacatku, nez to predaj novym vyvojarum, kteri z toho udelaji neco jineho, viz wow. Takže tak jednoduche jak ty rikas to neni.
    • Asharak
      TF mi zase přijde jako Quake + BF, Borderlands zase Fallout 3 + Diablo... a desítky dalších možných kombinací *2* Ale třeba taková pěti-kombinace, to už by šlo o něco hůř :)
    • A neni tohle princip uspesnosti? Sebrat z ruznych mist to dobre a poskladat to do nejake formy, udelat reklamu nalakani a pokud je hra dobra, tak si komunitu udrzi a o to obecne v obchodu jde.
      • To máš stejné, jak když obšlehli MTG a vydali Heatrhstone, kde jen chybí instanty, země a boj je o něco tupější... Tzn. aktuálně si dost lidí myslí, že to je geniální blizzardovská karetní hra, přitom je to ořezaný MTG...

        Přece jen A/B patří z části Číňanům a to jsou velmistři v kopírování...
      • Jen rikam jak to je. Jen nerad vidim, kdyz se dela neco extra z neceho co extra neni.
        • Blue.Shark
          Když ono to vlastně něco extra je. Principy mohou být obšlehnuté, ale sestavit z nich něco, co perfektně funguje a baví, to je kumšt.
  • Jack1947
    Jn, tak byla prodloužená - hrát ji mohl každej a na pár neduhů zábavná - i když jsem většinu času hrál vs AI. Na levlování to bylo dobré - ale jak už jsem psal nechci se opakovat málo obsahu zatím, lidi to snad pochopí nakonec že se nehraje na fragy. Víc obsahu to je třeba nebo se z toho stane nechutný grind Battleborn je oproti tomu více MOBA sice FPS ale v mnoha ohledech horší a i dá se říct svým způsobem zbytečná.
    • Tak to sis musel zvednout ego, když jsi hrál většinu času proti AI. Navíc... Ty jsi hrál betu kvůli expům ? Nejsi hloupý ? :D
    • konecne hra, ktera je zabavna sama o sobe a v dnesni dobe je to spatni no potes koste
  • Grafika je subjetivni nekdo ma rad anime nekdo ne.Blizzard nedela realne vypadajici hry blizzard dela animovany hry .Blizzard dela hry ktery rozjedete prakticky na kazdym prumernym mozna i podprumernym pc.Takze vy co blizzard anime style nemate radi vy se hre vyhnete.
    Problemy beta urcite mela docela casto sem narazil na lagujici servery.1/10 neprijemne lagoval.
    Hra je easy to play hard to master.Mmr v bete bylo silene nevyvazeny a hned jste poznaly kdo betu hraje uz delsi dobu.
    To ze blizzard nacenil hru na 40e zaklad 60e origins edition.Ja si myslim ze to neni uplne na skodu vyselectuje to trosku tu komunitu a nebudou vam hru kazit novy hraci.Demo(betu) si mohly zahrat vsichni, takze kazdy uz vi jestli za tech 40ecek pro nej stoji ci nikoliv.
    • Jack1947
      Někteří trollové jsou ochotní jít i přes mrtvoly takže bych se bohužel nebál že si to pořídí víc lidí nicm=éně komunita bude menší to souhlas hlavně aby nebyla až moc malá.

      Ta conectivnost byla občas až na nervy kdy jsem hrál zápas - zacukalo to a hle connection failed to bylo k zlosti zvlášt když jsem vyhrával pak jsem se připojil znovu a jistě že jsem šel do prohraného.
      Nejhorší byl ten profil kdy vám ukazovalo hrané a vyhrané hry - snad to nebude jen o tom kdo vyhrál víc her ten si zaslouží být spárován s hráči co vyhráli taky víc. Lvly tam lítaly šíleně.
      • To ti asi lagoval internet, tak to nesváděj na hru, protože jsem hrál všechny dny a až na 3 lagující servery, které šli leavnout a po napojení na jiný to bylo ok, šlo vše plynule a bez záseků :) Takže si zavolej poskytovateli internetu a pak tu breč...
        • Jack1947
          Seš blbej, nebo máš prasklé vedení lagoval server, prostě jsem měl nehratelnou hru s lagy (kterou jsem vyhrál to je zase + druhý tým to radši úplně vzdal *3* ) jiná hra zas byla bez lagů tak s tím internetem di do rektálu. Navíc to psali i lidi v chatu. Kdyby to byl internet tak mi to bude lagovat jen mně a nebrečím jen konstatuji... milý anonymku. Jn už vám odbijí poslední hodina na tomhle světě. No more anonyms nevermore.
          • "zacukalo to a hle connection failed" - To je uplně něco jiného, než lagy. Takže jsi asi blbý ty :) Hňupe ! *7*
            • Jack1947
              Takže nám dojdou argumenty a začnem nadávat? Měl jsem i lagy nauč se číst konstantní lagy celou dobu! Už předtím jsem si myslel že seš blbej ale ted vím že i natvrdlej... byt ne jako vajíčko tobě by hlavu nikdo neroskřápával.

              Leavnout server no jak kdy, jestli to bude fungiovat na bázi MOBA v plné jakože bude leavování serveru bude postiženo. Nicméně asi ne když hned se někdo nový může najít kdo hledá hru. Je to dost na palici, když se pak joineš do prohrávajicího týmu a ty statistiky se ti započítají.
      • no ty vole stress test beta mela misty problemy s konektiviotou, sokujici
        • Jack1947
          Ty laggy byli něco no a potom ten... 1200m/s lag to byla síla lol. Jinak se to dalo no.
  • Musim se jen smat ze je tu nekdo tak hloupy a vubec reaguje na Boba/theGGG, to jen dokazuje, ze tu mistni klikaci a prispevovatele moc inteligence neposbirali. Nehlede na Veskoslava, ktery startuje jako fichtl a pak ze sebe jen dela vykastrovaneho byka.

    P.S: nezapomen me Veskoslave nahlasit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit