Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja som jednicku outlast nadseny dohral, kupil datadisk a zistil, ze uz ma vobec nevadi. Z dvojky som videl video z demoverzie (utek cez kukuricu) a zda sa mi to byt velmi podobne. Takze pravdepodobne vynecham. Zaujimalo by ma, ci vam ostatnym vydrzalo nadsenie z jednicky aj v priebehu jej datadisku.
    • GlaDOS
      Jednička mě prvních pár hodin bavila, ale příběh byl zoufale céčkový (hlavně závěr) a byl to spíše gorefest, než kvalitní horor. DLC jsem ani neměl chuť hrát a dvojka podle všeho není jiná.
    • Blue.Shark
      Já musím říct, že u datadisku jsem se bál taky, ale trochu jiným způsobem. Abych to k něčemu přirovnal, v Outlastu jsem se cítil jako vyděšené zvíře, zatímco Whistleblower ve mně vzbuzoval maximální pocity hnusu a zvrácenosti a strach maličko ustoupil...jistě tušíš, o které části datadisku mluvím :D

      Když jsem ale hrál podruhé, pocit neznáma byl pryč a člověk už si pamatoval, jak na to. Hádám, že u těchhle typů her to prostě lepší nebude. První zahrání mi za to ale rozhodně stálo :)
      • Jack1947
        Jo ta památná scéna ve skříni třeba :D

        Jinak, už to nebyla taková pecka jako minulý ryzí díl ( stejně tak Dead space2 nebyl takový nářez jako kultovní 1čka).
    • Jack1947
      Whistleblower byl děsivý jen v některých částech... a ten konec lol ale jo bavilo večer pěkná atmosféra. ( třeba, Outlast 1 než jsem přišel na to že musím obejít taky bylo celkem hororové).
  • Jack1947
    Trochu bych se bál toho že po Outlast a Whistleblower bude složitější se nechat vystrašit. Ono to je vidět už z traileru a ty vesničani ( členy sekty) mi nepříjdou kdovíjaký... strašáci.

    Neb je to můj problém(bojím se v reálu hlavně tmy ale to je přirozenej strach) , hlavně aby nešlo jen obejít a oni by přestali děsit. V trailu utíkal, No uvidíme -
    Jen ten příběh ? inspirace u RE7 wth ???

    Fakt bych rád abych se bál jít na záchod nee to radši ne. Spíš abych se bál - Outlast tohle vydrželo né moc dlouho.
    • Mě outlast 1 bavila,ale moc jsem se nebál.Občas sjem se lek,ale jinak nic.Ve hrách se totiž nebojim lidí,když po mě jdou.Outlast 2 vypadá mnohem líp,díky paranormálním jevům,jak jsme mohli zažít v demíčku.
      • Jack1947
        Těch pár skriptů které dávkovaly postupně taky celkem vyděsily ale něco ve hře by to i chtělo.
    • Blue.Shark
      Na mě teda atmosféra Outlast fungovala dost spolehlivě. Mohlo za to prostředí blázince, které je sázkou na jistotu, a s tím spojení záporáci, u nichž tvůrcům právě blázincové zasazení dovolilo královsky se vyblbnout.

      Jsem si také trochu nejistý děsivostí sekty, ale věřím, že pokud Red Barrels namíchají audio, atmosféru, zvrácenost a lekačky tak, jako v předchozím díle, úspěch je zaručen. Navíc se mi zdá, že na záběrech jsou vidět i postavy, které mají trochu divnou tělesnou konstituci - tipuji, že se objeví cosi nadpřirozeného. Zajímá mě, jak se s tím poperou.
      • Jack1947
        Jak řikám jen do doby než nastala trapná/směšná situace kdy jsem hleděl na toho zlosyna a on mě snad ani neviděl.

        Jasně nadpřirozeno ale to bylo ve všech "dílech" ono to je těžké když se snaží zaujmout něčím jiným no uvidíme.
        • Blue.Shark
          Chápu, jak to myslíš. Jen je potom otázka, jestli by vůbec byla zábava, kdyby se vážně záporáci chovali chytřeji a šli po tobě, jakmile tě uvidí. Já jsem se právě přestával bát, když jsem nějakou část opakoval vícekrát.
          • Jack1947
            Nojo, neřikám aby po hráči šli jako slepice po trusu ale ale... mohli by být chytřejší a ne předskriptovaní takhle - je to jejich jediná možnost jak děsit hráč se nemá jak bránit tak aby se neschoval a nečekal až přejdou nebo že udělají nějakou botu.
  • Vypadá to líp,jak outlast 1.Už se těšim.
  • SalemCZ
    článek o víkendu něco se mi nezdá.

    edit: je dneska neděle, doufám že jsem neprospal celou neděli a neni dneska už pondělí.
    • Neboj, neni... je utery :-)
      • Tak doufám že mě v práci nevyhodí, že jsem nebyl dva dny v práci, asi si vezmu radší do pátku dovolenou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit