Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim proč, ale outlast mě nikdy moc neděsil. Jsou tam sice lekačky, ale že by jsem se u toho bál to ne. Všem příznivcům hororů doporučuji hry - curse of blackwater , bunker16 a Phobia. Poslední dvě hry jsou zdrama ke stažení. Neskutečnej hororovej zážitek.
    • Jack1947
      Díky za tip, zkusím. *4*
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/338187-dvanactiletou-divku-tezce-pobodaly-jeji-spoluzacky-milujici-horory.html
    • http://www.novinky.cz/domaci/338234-cesko-chce-po-bruselu-aby-v-doporucenich-zmenil-formulace-okolo-duchodu.html
      • Jasně, ani bych nečekal že by mě někdo s nickem Azazel podpořil :-P. A ani bych to nechtěl. Zloune :-).
  • je to tažké urobiť hru ktorá vystraší a v tejto hre sa to podarilo aspoň niekde v hre keĎ to hrač nečaká len tak ďalej další diel dufam že bude ako saw
  • Nechápu proč na začátku tomu kanibalovi nevzal to motorovku a nerozrezal ho.Asi by to měl moc jednoduchý
  • Nechápu co nadávají na tuto hru a žvatlají o ,,humanismu,tradičních hodnotach atd.
    Asi snad závidí že si tuto hru někdo může zahrát a oni ne.
    P.S nejlepší by lo když gluskinovi vybodla ta tyč střeva z těla neví jak ječel ,,fred mě,feed me a hodil tě do pece
  • Tak nejak mi unika pro jakou demografii se tyhle hry delaji...je to humus k zbliti
    • Blue.Shark
      Souhlasil bych s tebou, kdyby to bylo neefektní a prvoplánové. Jenže zrovna v Outlast to tak perfektně dobarví atmosféru, že bych si jej bez toho všudypřítomného hnusu a zvrácenosti snad ani nedokázal představit.
    • Tyhle hry se delaji pro moralne velmi upadle jedince, vetsinou se jedna o mlade pubescentni hrace v ČR nazyvanou polistopadovou generaci, která ve sve rozmazlenosti, ma naprosto vse a jelikoz jiz nevi co delat, tak bohuzel posunula hranicni meze slusnosti a moralnich hodnoty na okraj cele spolecnosti, u teto generaci se naprosto prestala cenit slova jako: slusnost, ucta ,tolerance lidskost. Vzorem se pro ne staly penize a zvracene skutky,cim vice,tim lepe. Jinak receno je uplne jedno co dotycny negativniho udelal, vytovril ci znehodnotil a ze se dany skutek prici vsem zasadam zdraveho rozumu a moralnim hodnotam, nejdulezitejsi pro tuhle zdegenerovanou generaci je, ze dotycny ma penize a proto je pro ne in, modla a proto se staly tyhle zhov*dile hry, velice popularni.
      • Ty seš vocas, ty předlistopade *15*
  • Je mi nanic z věcí jako je pseudohumanismus, sluníčkové žvásty, pokrytectví a imbecility. Rozzuří mě, když vidím na internetu fotku rozmašírované ženy, všude se válí kousky tkáně, ale má rozkostičkovanou bradavku. Asi aby kdyby se na to dívalo dítě, aby nedostalo šok. Sere mě, že tady vidím na obrázku nahého psychopata, který olizuje zakrvácený nůž uprostřed rozjebané mrtvoly, ale nemá pennnnnis. Tohle to je prostě debilita, která se nedá popsat. Existence jakéhosi pošahaného žebříčku hodnot.

    EDIT: Vážně?? Vážně tady máte pennnnnis jako zakázané slovo?? Tak tohle je přesně to, o čem mluvím. Raději jsem snad měl místo pennnnnisu říct "kolíček prostřed rozjebané mrtvoly." Skutečná ubohost ... kdo dělal seznam zakázaných slov, dej si facku.
    • Jack1947
      To chce klid a nohy v chladu. *3*
    • Ale v jádru jsi hodný chlapec, který poslouchá maminku.
      • Ano, rodiče odvedli dobrou práci.
  • stejně nechápu že tam ten jouda běhá beze zbraně, já bych popadl první železnou trubku co se tam válí a psychouše co by se na mě sápal s ní vzal po hlavě a i kdyby ne, určitě by to byl lepší pocit než tam běhat s prázdnýma rukama
    • Inquisitor
      Jo oni horory bývaj vůbec celkem nelogický. Třeba útěk před autem po silnici, nebo rozdělení se po jednotlivcích, ať to má vrah lehčí apod. :). Ale asi to tak musí být, aby se to dalo hrát, nebo koukat.
  • Zbytečně tam narvali spoustu brutálních scén za účelem šokovat. Jinak ale dobrý, na mě tam bylo moc málo částí, kde bych si trochu oddychl.
  • At mi nikdo netvrdi,, ze tyto brutalni hry z nekterych jedincu nedelaji bestialni vrahy, staci spousteci mechanismus a vysledky vidíme dnes a denne ve zpravach hnus.
    • ucho
      Pokud takovou hru bude hrát dítě v době svého vývoje, tak ho to samozřejmě může poznamenat a být to jakýmsi spouštěčem, když pro to má předpoklady (nestačí k tomu jen takové hry hrát). Pro normálního člověka je to neškodné...
      • Jistě, ale nezřídka se stává, že hra se dostane do rukou lidem(dětem), kterým by se neměla dostat jelikož je i sami vyhledávají a pak nastává problém. Proto si kladu otázku, zda vývoj těchto brutálních her, opravdu stojí za to.
        • ...
        • Podle tve logiky uz sem mel sedet na dozivoti, za vystrileni cele skoly , v domeni ze se jedna o pribuzny Almy Wade
          • Podle tvé logiky jsi naprosto nic z toho co jsem psal nepochopil.
            • Podle mé logiky jsi prostě jen obyčejný hulič hoven, který má až moc volného času na řešení píčovin.
        • ucho
          to už si mají uhlídat rodiče, co dělají a co hrajou jejich děti... ti jsou zodpovědní za výchovu. a opět platí, že to každé dítě neovlivní.
          • Opravdu by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že já odmítám mou účast, za výchovuě svých děti, to mi hlava nebere,kde jsi to vyčetl ??? Nicméně je vidět, že děti nemáš a naprosto netušíš a nemáš ani potuchy o tom, co obnáší děti vychovávat a mít za ně odpovědnost, jen tady neustále parafrázuješ plky a naučené fráze , které jsi někde slyšel či četl, nebudu to s tebou dále rozebírat, jelikož ti je pravděpodobně o několik let více než mým dětem a proto nemůžeš také nic o výchově vědět.

            Každopádně jsem úplně odbočil od původního příspěvku, který nic nemění na tom, že brutální hry jako je tahle hra v této již tak morálně zkažené společnosti nic pozitivního nepřináší, ba co více ještě tento morální úpadek prohlubuje a tohle si myslím a ty s tím buď můžeš, nebo nemusíš souhlasit a to je tak asi jediné co s tím můžeš, tímto bych ukončil diskuzi z mé strany.
            • ucho
              Zkusím to tedy ještě shrnout. Starších dospívajících dětí se tohle už příliš netýká, protože ty už to neovlivní. Ty už v tom budou maximálně hledat uspokojení, protože se jim to líbí. Rovněž se vrátím k tomu tvému tvrzení, že hry dělají z některých lidí bestiální vrahy. Není to pravda, přímo hry z nikoho vraha neudělají. Předně je potřeba odlišit vrahy. Nejčastějším typem vražd jsou vraždy v afektu, kdy dojde k zabití jednoho člověka a vrah dál nepokračuje, protože si uvědomuje, že udělal něco špatného a je to pro něj nepříjemná věc. Máme v sobě takový obranný mechanizmus, kterému se říká svědomí a k jeho vytvoření právě dochází v dětství během socializace, kdy je výchova plně v rukou rodičů. Ale ty se samozřejmě nebavíš o tomto typů vrahů, máš na mysli bestiální vrahy, kterým přijde vraždění normální. Tak právě u těchto lidí k vývoji svědomí nedošlo, lidský život pro ně nemá žádnou hodnotu a neumí se ani vcítit do druhých. Těchto lidí tolik není a z patnáctiletého člověka se najednou nestane někdo, komu budou ostatní lhostejní. Pokud se tak stane, tak už o takových věcech dotyčný fantazíroval předtím. Každý rodič své dítě zná a moc dobře ví, jak tyto věci vnímá a tedy jestli je v tomto směru u něj něco špatně. Malinko jsem to zjednodušil, u toho vraždění je tam ještě pár dalších faktorů, každopádně není potřeba hry démonizovat a dávat jim za vinu vznik bestiálních vrahů. Na vině je v takovém případě něco jiného.
              • Reakce na příspěvek:

                Podle tvé logiky jsem měl zabít učitelku protože mi připomíná walridera nebo gluskina
          • Ach já zapomněl za vše vlastně mohou rodiče ...
            • Blue.Shark
              A to konkrétně jak? S dostatečně silným heslem k routeru není moc šancí. Samozřejmě je potřeba zajistit ochranu proti hard resetu.
            • Blue.Shark
              Zrovna v oblasti internetu a počítačů obecně existují velmi jednoduché způsoby jak zabránit, aby dítě lezlo někam, kam nemá (uživatelská práva v případě PC, filtr stránek v případě internetu.). Taky se přikláním k tomu, že za výchovu nesou zodpovědnost rodiče.
              • Reakce na příspěvek:

                Pokud jsou děti inteligentní tak se toho filtru zbaví během prvni příležitosti.
            • ucho
              Aha, tak odtud pramení ten nenávistný tón tvých příspěvků. Odmítáš si připustit jakoukoli vinu za výchovu svých dětí. Proto ta nevraživost... Ono když někdo vychová vlčí děti, vinu nese rodič. Když někdo nabádá své děti od útlého věku ke kradení a dělá z toho něco normálního, samozřejmě že vinu nese rodič. Pokud rodič nemá na své dítě čas a posadí ho někam do kouta k počítačí, aniž by věděl, co tam dělá, tak samozřejmě vinu nese rodič.
              Samozřejmě s přibývajícím věkem rodič nad dítětem kontrolu ztrácí, to je normální. Ale v dospívajícím věku už by mělo mít dítě dostatek rozumu na to, aby vědělo, co je správné a co není a tam už ovlivnění takovou hrou nehrozí, tedy o těch se zde nebavím...
            • A co se staršími dospívajícími dětmi? Kterých se to týká především a okolní svět a vše co vidí je ovlivňuje v té době daleko více než rodiče. Tyto děti jen tak neuhlídáš ani kdyby ses rozkrájel a když budou chtít, tak tě přechytračí a ty vůbec nezjistíš co na netu sledují, mám dvě děti, tak vím o čem píši.

              Jedná otázka, máš děti?
            • ucho
              Za výchovu dítěte mohou rodiče, ano. Oni ho na počátku směřují a jsou mu vzorem. Bavíme se zde o dětském věku, kdy dítě neví pořádně nic o světě a nedošlo u něj ještě plně k socializaci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit