Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nutno dodat že zase bude třeba buff a nějak nerf ( jako to tak bývá zvykem) *4*
  • Nevím no, já zatím nezažil hru, která by mě dokázala naštvat, tak jako dota. Lidi tam pickujou taky totální nelogický příšernosti a ty pak jen přes půl hodiny trpíš se supportem, lítáš jim za zadkem a vidíš jak to nedávaj .

    V overwatch na mě taky kolikrát zbyde lucio a mercy lítám za damage dealerama a vidím jak to nedávaj :D Ale vím, že itak na posledním spotu můžem prohranou hru otočit a vyhrát, když tam loupnu správně ultimátku
    • Ok, to beru. Asi je pravda, že Dota mě dokáže vytočit mnohem víc, přece jenom je to 45 minut minimálně. Ale Overwatch mě dojebává mnohem častějc aka pořát. Zrovna včera jsem měl hru za mercy kdy první část, útok, šla svěle. No a pak přišla část druhá, defence. Nikdo si nevzal bastiona, 2 hrdinové na útok, hanzo, tryhard a pajzl. Celou hru jsem hanzovy, říkal ať si vezme toho posr*nýho bastiona. Samozřejmě, že to pushly bez zastávky a hanzo si to switchnul až v momentě, kdy už to nehrálo žádný velký význam. Když nejsou správní hrdinové tak se ani nemusíš obtěžovat protože dostanete nazadek, pukuď si oponent vzal něco decentního.

      Naopak v dotě, když už hraješ supporta, tak si vem dazzla nebo abaddona a uvidíš že i ten lobotomizovanej carry zvládne divy, když žije o těch 6 sekund déle v teamfightu. V Overwatch nikomu mozek nezastoupíš, v dotě ano.
    • jsem to ale dub.. měla to být reakce na uživatele meh
  • Jack1947
    To mně celkem zklamalo, snad příště bude nějaký ten Tank/Support nebo jiný. ( Heal co něco více vyerží by marný taky nebyl).
  • Bounty
    Tak vám nevím, říkejte si co chcete, ale většina těch hrdinů z overwatche má tak strašný hlas, měli se držet voice actorů z SCčka nebo WoWka... A nebo jsem možná jen alergický na přízvuky... kdo ví *5* *4*
  • Ana Amari ale je Sombra :D
    • ok beru zpět, neni :D
  • zní to fajn ani nevím kolikrát hru pokazí trotlové tím že si vezmou všichni stejného hrdinu a změní to až když vidí že to nějak nefunguje ke konci hry
    • Uz som zazil zapas, kde nepriatelsky team vybehol 100% genji. Po tom ako sme to zbadali tak my teda 100% winston.. Oni zase 100% reaper.. My teda ze soldier.. Potom sa to postupne zacalo miesat a na konci celkom dobry fight. Pecka hra, skodaze takych nie je viac. Nechapem co ta na tom tak irituje..
    • Tak v quick play to jde ale v článku píšou, že v compet. modu už nejde mít jednoho hrdinu víckrát.
      • Mno to jsem pochopil jsem taky quick play skoro nehral od lvl 25
        • Já zas hrál competetive ten rozstřel na rank a pak asi 3x a od tý doby na to už nešáhnu a radši jen quick :) quick je ti jedno, že máš třeba blbej tým ale aby si kvůli špatnýmu týmu spadl o hodně to je akorát zbytečný rozčilování.
  • Ana je moc OP ...v kompetaku bude v kazde bitve ... :(
  • Skoda, ze to uz nikoho nezajima. Muj komentar k tomuto clanku automaticky neznamena zajem, jak by se mohlo zdejsim nerdum zdat. Jedna se pouze o radu redakci, aby nadale nezabijela svuj cas a venovala se zajimavejsim hram (tedy priblizne 99% herni produkce). Co s ni udelate necham na vas.
    • Udělaj s ním to co každý rozumnější čtenář(teady zhruba 99% čtenářů). vyignorují ho, nebo se mu zasmějí :D
    • Tady obecně nemůžete říct nic špatného na hru od Blizzardu. A může to být i taková ptákovina jako Overwatch v současné formě. Kdybych ze zvědavosti nechodil na Tiscali kvůli jiným hrám a neměl všude banner nebo každý uprdnutí kolem Overwatch, tak o té hře ani nevím. Smutné je, že po všech těch videích a představení postav s vlastním příběhem je hra zaměřena jen na kastrální vyvražďování na malé mapě (4), s jedním módem. Přitom má člověk pocit při prezentaci, že tady půjde o něco víc.
      A ano nemusím to číst, když se mi to nelíbí - znám takový citát, když blizzardím ovcím dojdou argumenty. *15*
      • Spades
        Jako me nevadi, ze se nekomu ta hra nelibi, to beru, ale nechapu jak jako argument muze nekdo pouzit nesmysly, ktere nejsou pravda *15*

        Nevim teda co si myslel "na male mape (4)", jestli pocet hracu, nebo map, ale oboje je mimo, hracu je tam 12 (6v6) a map 9. Mody jsou tam 3 a ne 1, vzdy 3 mapy na 1 mod.

        Ano nerikam, je to zatim pomerne malo, ale oproti 4 mapam a 1 modu, je to podstatny rozdil.
        • ikdyž stebou souhlasím, tak ve výsledku tam máš 1 mod na 3 variace... co si budeme nalhávat
    • Přesně tak, tvůj názor nikoho nezajímá...
    • Spades
      Nevím nevím, na 4chanu i redditu je to nejdiskutovanējší hra, na twitchi je pátá nejsledovanější a na PTR ve frontě čeká víc lidí, než dohromady hraje battleborn *1*
      Vypadá to, že to lidi fakt zajímá *7*
      • Přeci jen je ještě všechno třpytící se novotou. Podobný stav byl třeba Division a jak po čase dopadl, úžasné a moderní Destiny, pár dní na to odpad že se musí snažit o přežití dodržení x let vývoje...Warframe jako f2p hra láme rekordy na Steamu a taky to člověk úplně nechápe co na tom grindu lidi vidí. Na Overwatch se hezky kouká, ale stejně bych s verdiktem ještě počkal. Blizzard dokáže taky své hry poměrně zničit.
        • Spades
          Jenze Destiny, Division i Warframe maji jednu vec spolecnou. Doexpis a uz neni vicemene moc co delat. Overwatch je ciste MP akce, pokud te to neomrzi po par hodinach, dnech, tydnech, tak te to neomrzi ani za delsi dobu. Navic se lide budou vracte prubezne a ne jen kdyz vyjde content patch.
          • haaa ha haaaaaaaha. Warframe a doexpit? Sni dál. Pokuď jen grindíš a nepomáháš si nákupama věcí tak to dřív vyhyneme než někdo doexpí Warframe. Nehledě na to, že ta hra částečně nabízí i Overwatch typ gameplaye. Overwatch se hraje docela dobře ale rozhodně to není žádná oddychovka. Lidi, kteří to hrají jen tak pro radost, tenhle typ hry rychle omrzí. Sice se to tak netváří, ale tahle hra je ještě víc frustrující než taková dota.
            • No pravda že v dotě můžeš dostávat na prd*l 45 minut v kuse, ale zase to je protože druhej tým je zkrátka lepší (95% případů; aby někdo naschvál pustil hru se na vyšším mmr děje zřídka kdy) a ne proto, že:
              1)první dva pokusy si celej team dělá whatever, a poslední pokus půlka teamu si dělá whatever a druhá sedí v base a vysvětluje oponentům proč jsou všichni ostatní na h*vno.
              2)všichni rushujoiu a většinou chcípaj po jednom až do poslední chvíle.
              3)děsiví picky. Osobně jsem snad ještě nezažil aby všichni respektovali to, že někteří hrdinové se na danou situacy zkrátka nehodí (hanzo kde nikdo nekempý, tracer kde potřebuješ stát na místě a vydržet, roadhog když k*rva hodně potřebujete Reinhardta).
              Navíc mi hra připomíná pozdní fázy českých CS:origin servů kdy se populace skládala z 12letých faggotů. Jeden si připadá jak v ústavu, když poslouchá ty hlásky, kde ani nerozlišíš pohlavý, kteří si navzájem všichni "znásilňují rodiče". *7*
              Když máš v Dotě pocit, že hraješ jen s lamama tak se prostě naučíš nějaké z těch monster co protáhne hrou i podprůměrný team. V overwatch to prostě nejde, když všechno jede na kombo. Nakonec to vždycky vyhraje team co je víc killy, protože málokdy narazíš na někoho, kdo je ochotný si vzít něco co dobře funguje spolu nebo vůbec něco organizovat.
              Ostatně můj bratr si na DOTU chodí od Overwatch chodí oddechnout. Oddechnout si pomocí hry, která drží pomyslné druhé místo nejtoxičtější komunity na světě. To už o kvalitách overwatch něco vypovídá.
            • Tak to ani za prd, v dotě dostáváš 45minut totálně na prd3l a můžeš se jen dívat, v overwatch mezitím dostaneš naprd3l 3x se šancí na vítězství, kde i za prohru máš pointy x) Stále ti přijde víc flustrující overwatch?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit