Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem sice člověk, který dokáže odpustit mnohé i co se týče Cod (přece jen sem na něm začínal), ale už pomalu i já ztrácím víru, že to někam dotáhnou
  • To tam nemohli dát alepson nějakou novou featuru? Ta grafika a textury vypadaji jak pr**l.
  • Ja hram CoD na pc, takze elite nemam a ani ma netrapi, nekupujem ani trapne dlc packy, vzdy len zakladnu verziu hry...Elite je taka ista hovadina ako premium, ja som len poukazoval na to, ze ked activision ohlasilo elite, tak kazdy to tu hatoval a nikde nenapisal, ze k elite su zadarmo vsetky dlc a este usetris 10 dolacov...Tak ci tak je to zlodejina...Ale pri BF3 premium taky hate neni, este za to dakujete, lebo usetrite blbych 5 eur a EA oklamala kazdeho fakticky kto si kupil limitku, lebo kto ma B2k tak nema ziadnu zlavu...Ide mi o princip ze CoD sa hatuje kvoli kazdej pikovine a pri BF3 sa zasa vsetko odpusta a premium je vlastne dobre lebo usetris 5 eur...Elite je to iste co battlelog a je zadarmo vo free verzii a ta ma uplne rovnake funkcie ako battlelog a potom je este platena verzia, kde si hras o ceny s klanmi atd, mas nejake bonusy atd + vsetky dlc kazdy mesiac zadarmo a v predstihu...Cize obsah elite je vacsi ako u premia, ale obidve su zlodejiny ale hatovalo sa tu vo velkom akurat elite a smeje sa z toho ale u premia tu akurat sa to odporuca kupit *1*
    • Battlefield je léééééééépščí *1*
  • poprosim vsetky trapakov s bf3 premiom, aby tu dookola prestali riesit zvuky, grafiku, engine, DX a ine voloviny..

    My si CoD kupujeme, lebo nas bavi, lebo chceme stale tu istu akciu nadupanu rok co rok, chceme multak aky je, ziadna ina hra, ani vas posraty bf3 nema takku moznost vyzitia sa v multaku a customizacii zbrani s perkami, vylepseniami ako CoD, aj z totalnej zlej zbrani sa da urobit beast gun, co sa o vasom bugfielde povedat neda a hraje sa dookola s par op zbranami..

    My cod hraci nemozeme za to, ze EA vas osrala s premiom, ze musite platit dalsich 50 eur, aby ste ju mali uplnu, ze bf3 ma v zaklade menej a polovicu map ako CoD, ze EA neustale kopiruje cod aby predalo co najviac kopii, ze vas oklamala s premiom atd


    Proste mi cod hraci za to nemozeme, ze nasu hru kazdy kopiruje, lebo si mysli, ze nas prilakaju na lacne triky a budeme to kupovat ako blbi..

    Uz si to laskavo uvedomte, zlo nie je cod, ale EA a spol, ktory to kopiruju, darmo, novy MoH warfighter je cista kopia CoD este aj killstreaky tam budu...Prejavujte svoju frustraciu na forach EA a spol a nie tu..Dakujem za pochopenie. Je mi vas luto, ale co uz, nic s tym nenarobim *9*
    • Ok staci svuj nazor si rekl .... ted si bez hrat to super eno nuno copy paste CoD a neotirej si tu hubu o Bf 3 jedinej blbec si ty kdyz tu branis ten uz sest let kopirovanej hnus .... kdyby to bylo znat jen na grafice nereknu nic o ty to neni ale o enginu jo. Proste je rok 2012 a todle co predvadi Cod mi nestacilo uz od Waw. Jeste k tomu kdyz uz se opakujou i ty jednotlivy pasaze v kampanich to proste ne a muzes se tu nad tim hnevat jak chces. Premium co to sem pletes a nestoji 50 ecek lolaku a nevim ale neni to vase elite placeny mesicne a kolik uz vam vyslo placenych priplatku? ale to Cod Fanboy nepochpi ze?
    • Bf 3 má mnohem lepší možnost úpravy zbraní. Perky jsou totální hovadina. Cod má víc map protože jeden Caspian Border vystačí na všechny mapy z Mw3 i s DLC. Hraju Battlefield s Karkandem (limitka) a bez Premium a je to v pohodě hratelný a K/D si udržuju nad 1.5. Cod má svoje kouzlo, ale to cos tady vyjmenoval je akorát hate na EA a Battlefield.
  • Já bych teda každý další vydání CoD označil za prachsprostý zneužívání dětí.
  • Jakmile jsem viděl obličej hlavního záporáka,tak jsem si říkal,že je to docela graficky nic moc. Myslel jsem,že koukám na nějakou konverzi z PS2. A potom v Traileru o chvíli později " Briliant graphic and adrenalin" to už jsem se začal usmívat :D. Neříkám,že grafika je všechno. Osobně hraju hry co nemají CryEngine 3,Frostbite 2 atd. a taky mě baví. Ale tohle už je docela drsný 6let jet na stejném enginu (jo dobře přidali tam možná pár efektů, ale to je tak všechno). Podle toho videa jsem myslel,že na tom dělá snad nějaké neznámé studio a je to jejich první hra. Ať už konečně přijdou ty jejich Next-gen konzole :D ať to CoD neni k smíchu graficky. Multiplayer jsem zavrhl už před lety a SP u MW3, které jsem ani nedohrál.
  • Co jako ze to bude mit stejnou grafiku jako BO? nevidim na tom nic spatnyho grafika by jako mela hned hru vylepsit? aby ste byli spokojeni?
    • u blockbusterové jednohubky? Jistě že ano!!!
    • Taky neřeším extra grafiku. Ale je docela drsný,když čteš v Traileru, že tam je brilantní grafika. A v pozadí toho vidíš tenhle humáč z roku 2007. To jako kdyby nové filmy, které v této době točí měli místo efektů loutky na provázku viděl jsi ty provázky v pozadí a dělali by, že létají. Asi by jsi se taky smál.
    • Ataker
      Ne, ale už několikátý rok se dívat na to samé mě už prostě nebaví.
  • spook.y
    Mě se opět zdá že engine je zase úplně stejný. Už i na těch trailerech to vypadá hodně špatně. Jak už tady někdo psal...stejně se to bude prodávat více a více ale já už to opravdu nechápu. Za ty prachy co se to prodává by se to už mohlo posunout kousek dál. Uvidíme.
  • Všiml si někdo těch hnusných ksichtů? *8*
    • smejki
      v rámci té přestárlé technologie jsou pěkné. Nicméně "Brilliant visuals" je perla *1*
    • Ne, bydlím v šestým patře a z okna moc xichtů nevídám. A v televizi se na nějaký záznamy z poslanecké sněmovny nekoukám
      Ne, teď vážně, graficky ta hra na špici fakt nebude, ale trochu zlepšení tam oproti hroznýmu MW3 vidím..nebo se mi to zdá? Kupovat to stejně nebudu. I když příběhově byl BO zajímavej víc než dost. Zasažený do lepšího kabátku a lepší hratelnosti, byl by to fajn konspirační příběh.
    • spook.y
      Jo.
  • Boze to je kravina.... Ted at se autor sam zamysli nad vcerejsim obhajovanim AAA titulu. Tohle se mu snad libí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit