Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je perfektní, doslova drtí Diablo III, ale nic proti Diablo sérii. První a druhý díl velmi povedený, druhý o spoustu věcí lepší než první, ale diablo 3, to není nic nového, řekl bych, že skoro krok zpátky.
    Ale zpět k Path of Exile (PoE), když nevnímáte příběh, tak se vněm můžete ztratit, ale to neznamená, že se ztratíte v questech(úkolů), jen nepoznáte jaký jsou vedlejší a hlavních, příběh je super, game play výtečný, passive skill tree nejspíše unikátní a velmy dobře zpracovaný. Můžu jen doporučovat.
  • Nej diablovka co jsem hrál. Grafika super, lagy skoro žádné a příšer hodně. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Hráli jsme to s kámošem pár hodin a musím říct, že to není špatné. Kobky potěší každého hráče Diabla. Temnota a stíny vám hrají úplnou symfonii. Venku to zase vypadá spíš jako Titan Quest - což já teda nemám moc rád, ale pro někoho to může být plus. Postavy, kromě jejich vzhledu jsou překvapivě dost povedené a jak mnozí říkají, strom schopností je prostě neskutečně rozsáhlý. Rozhodně to můžu doporučit. Sice to není Diablo II a o příběhu radši pomlčet, ale na to že je to F2P a nemělo to takový rozpočet jako Diablo III či Torchlight II, tak musím smeknout klobouk. Rozhodně to stojí za to, aby jste si to zkusili a udělali si vlastní názor.
  • Inquisitor
    Asi vyzkoušim, už dloho jsem nehrál nějakou diablovku. A když je to zdarma, tak člověk nic neriskuje.
    • Radioaktivni_surikata
      Já to teď hrál asi 3 hodiny a zatím líbí. Menu i zvuky vypadají jako by je vzali přímo z Diabla 2, ta podobnost nemůže bejt náhodná. Hraje se to poměrně solidně, strom schopností je, no... on to není až tak strom, jako spíš půlka galaxie. Těch ikonek jsou tam stovky. Obtížnost se mi zdá tak akorát. Lokace jsou náhodně generovaný a jsou to klasický D2 bludiště, takže bez mapy ani ránu (mapa taky vypadá jak kdyby ji vykuchali z D2. 16 barev a všechno rastrovaný). Grafika poměrně ujde. Není to tak uhlazený, jako D3, ale stydět se to za co nemá. Tak nějak pořád nechápu, jak si ten free 2 play představujou. Placený jsou fakt jenom oblečky nebo mazlíčci a podobný kravinky. Ani reklamy na mě nikde neskáčou, skoro to působí jako charita. Tak doufám, že mi to na pozadí neprohledává počítač a neposílá data bez mýho svolení nějaký marketingový agentuře *1*
  • do lvl 85 se to da hrat... pak na vas prijde drop low lvl map.. ktery si musite ucraftit aby neco davali.. a pak se modlit, ze vam padne dalsi mapa alespon stejneho lvl a kdyz nepadne tak chodite klidne 66lvl mapy.. proste endgame je totalne otresnej.. ale to je asi jedina vytka co se tyce navrhu hry... to ze hra trpi desyncem jako prase je vsak druha vec.... :(
    • Jo, což ale zabere poměrně dost času se na ten endgame prohrabat, navíc nevím co přesně od tohodle žánru v endgame chtít..než grind nej věcí? Desync souhlas, je to opruz a dokáže to naštvat :) I tak za mě super pařba, s příhlédnutím k opravdovému f2p modelu bez připomínek.
    • čo to znamena desync ?
      A mohol by si pls ozrejmiť tie drop mapy ? Nechapem tomu. Však tam su instancie nie ?
      • kostejnesmrtelny
        Desynchronizace klientu a serveru. Lagy. Myslíš, že mydlíš potvoru a v příštím framu je potvora na druhý straně arény a ty máš 2HP.
        • JJ to me taky stve potvora v sobe 10 sipu a neubyde ani jedno HP a najednou blik a je kdesy v haji :D
      • XorxoxTalarius
        Nejsi sam, mam v tom gulas jako prase
  • Pro me to je hra která me vice uspokojila nez DIABLO III. Coz vhledem k tak ocekavanemu titulu je velky uspech.
    • Souhlas. I se všemi nešvary pro mě naprosto super pařba, která zakopala D3 velmi hluboko pod zem.
    • Janun
      Mě ani moc ne. Nenahral sem toho moc, ale je to takovy nijaký. Souboje me nejak zvlašť nebavili. Co se mi libilo je grafika teda spis takovej ten feeling, ale gameplay mě nudil.
  • s poe mám podobný problém jako s guild wars 2. všecky ty serepetičky pro mě vypadají lákavě na papíře, ale hraní samotné, příběh a lore hry mě prostě nebaví. ano, když to zapnu, dokážu se do toho ponořit na pár hodin, ale k pravidelnému hraní se musím nutit, protože nemám žádný důvod se tam vrátit. prostě mě ta hra přinde nudná, pomalá s minimální satisfakcí při zabíjení...
    • Jo hra není špatná, ale co si myslím, že špané je je loot. Ani ne tak systém, ale že se dokola pořád točí 4 předměty akorát na každé obtížnosti mají jiné jméno, takže postavy na 60+lvl vypadají stejně jak postavy na začátku (teda kromě unikátních předmětů).
      Ale zase na druhou stranu HC liga je celkem výzva, a třeba bossové jsou rozmanitý, a byl jsem hodně překvapen když na mě poprvé na HC lize seslal poslední boss Blood Rain :D.
      Chtělo by to trochu doladit ten loot, protože příběh tam moc není tak ať se člověk má hnát alespoň za equipem
      • Kinet1c
        A ako to bolo s lootom v povedzme v D2 ? Tak isto, opakovali sa veci, a ked si dosiel na zaciatok novej obtiaznosti a celu hru zacal odznova si mohol najst lepsi leather armor ako je tvoj gothic plate s predchadzajucej obtiaznosti, podla mna nic nove, to uz je ina vec, ze v Diablu vyzerala postava lepsie v leather ako tu v tych otrhanych kusoch prvotnych brneni, ale ved co neskor sa to znova obrati a stale vyzeras inak a hlavne lepsie, vydel som zopar postav co na sebe mali celkom pekne kusky, takze az take otrasne to nie je. Jednoducho keby si mal ocakavat stale novsi a novsi loot, tzn armor zbrane, tak by sme na konci skoncili s nejakymi anime inspirovanymi brneniamy a vyzerali by sme ako vystrihnuty z rozpravky a to by uz nebolo celkom ono. Uznavam jedno ze idem design, hlavne niektorych brneni by este potreboval kus zmeny a nebolo by naskodit pridat aj nejaky "pants" ci "leggings" moznost brneni a prip. aj shoulder plates, aby si mohol fakt postavu uplne prestavat lebo nech dam na svoju Scion postavu cokolvek, stale ma sakra tie otrhane modre nohavice a vyzera az na brnenie a helmu ako by som prave zacal, co ma kus stve, tak toto by mohli kus pomenit, inak nemam vyhrady voci hre, je dobra zabavna, sice to uz nehram tak casto ako ked som drvil betu, ale stale si to zapnem a urobim lvl ci dve, nie je to problem, hlavne ked som este len lvl 22 :D
      • můžu na tu hc ligu naskočit hned nebo se to otevře až po dohrání "kampaně"? protože to je tak jediné, co vypadá, že by mě zaujalo
        • Muzes hned, ale doporucuji hru jednou obehnout na normal, at vis co cekat od nekterych bossu, atd. většinou umi nějakou svinarnu, ktere se musis prizpusobit.
  • tak hra bezi chvili na ostro a je free to play, takze samozrejme ji vyzkousi spousta lidi, ale to zdaleka neznamena ze je dobra. Je dobra pro určitou skupinu hracu, casem se tahle skupina vyselektuje a zbytek odpadne, jako ja kterého ta hra neskutecne vytáčela kazdou chvili a to jsem prosel všechny tri obtiznosti. Ale uznavam ze na pomery F2P to je opravdu ten lepsi kousek.
    • Naprosto každá hra je dobrá pro určitou skupinu hráčů, ať už je to fallout, half life nebo the last of us.. :) Ale chápu cos chtěl říct :)
  • Úspěch nepřekvapil jenom tvůrce, ale i mě. Hru jsem hrál. A je děsně nudná, jak už tu někdo napsal, mnohem zábavnější a koneckonců i smyslupnější je hrát solitaire nebo miny. Je to vlastně celý o tom, že rubu, rubu a možná něco padne. Možná budu mít svoji vysněnou postavu a trávím u toho zbytečně moc času. Hra pro slušně řečeno nenáročné, která na nejvyšších obtížnostech nudou opravdu nešetří. To už je lepší oprášit starou krabici s nápisem Diablo 2, to má alespoň nějakej "příběh" a dá se to i dohrát.
  • Rozhodně se jim podařil úspěch, já ale spíše čekám na Grim Dawn a doufám, že dopadne lépe, PoE mě prostě vůbec nechytlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit