Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tihle klienti, to je teda "něco" u každý hry mám něco jinýho.. U play, GFwl, steam, origin.. proč si člověk nemůže prostě koupit krabicovku a pak to fláknout kam se mu to hodí.. (a než začně někdo mlet o tom že to mám kupovat přez danýho klienta, tak já chci mít doma krabičku a Origoš placičku abych to nemusel stahovat..)
    • Hezká ukázka češtiny. Ale jo, to by bylo skoro ideální. Samozřejmě nejideálnější by bylo koupit si to kde budu chtít a zaregistrovat taky kde budu chtít. To se ovšem nestane, že.
  • Black_Hand
    ja si rikal, ze jestli ta newska neni nejak dobre napsana. puvodne tam byl levis, ted je tam petr jako autor. tim se vse vysvetluje :).
  • To zas výmluv od pirátů, že si to nekoupěj protože to má GfWL. Klasika.
    • Tak ja to kúpim, ale aj použijem patch z nfo, rls, bo tučňákové pitominky idú mimo mňa.
    • MrSanta
      Blbsteine, to že si hru někdo nekoupí ještě neznamená, že si jí stáhne. Takhle mám mraky her a když vydavatel do hry zařadí pitominky, tak budu prostě hrát něco jiného. Ještě naštěstí nenastala doba, aby nebylo co hrát. A vzhledem k GOGu ještě dlouho nenastane.
  • montatatana
    -smazano-
  • Tak to nechápu. Sám jsem s GfWL nikdy problém neměl, ale skutečnost, že použijí ochranu u které nepotřebujete ani crack k hraní warez verze, mne dosti zaráží.
  • k čemu ta ochrana je??kdo chce cracklou verzi ten jí má a v poho hraje.a ten co si koupí origo se má trápit??koho tím vlastně trestaj??
    • Taky nechápu.Kdo chce tak si tu hru koupit a bude ta ochrana obtěžovat.Kdo to chce nelegálně tak to lehce stáhne a nebude ho ochrana obtěžovat.Zdá se mi to anebo to je naopak? :)
      Možná to odradí malou skupinu lidí která to chce nelegálně,ale neumí to.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Stojí to peníze a stejně se to prolomí.
      • Ringwraith
        GfWL tě bude obtěžovat i v cracklé verzi. Stejně ho tam potřebuješ pro ukládání hry s offline profilem.

        Odpadne sice otravování se správou online profilu, ale stále je tam samotné nebezpečí, že ti GfWL prostě nebude fungovat.
  • Stavte sa, že DS dám na klávesnici! Také kydy, na klávesnici a myške ide všetko aj X3 a aj Cursed Crusade, kde boli zatial naj súboje s mečom, dokonca sa mi páčili viac ako AC.
  • irdzi
    Jen si to na pc užijte:) Mám nahráno 120-130 hodin, jsem za polovinou NG+ a časem se k tomu určitě vrátím...nevzpomínám si na lepší RPGcko a to jsem odkojenej Fallouty, Elder Scrolls a podobně...tahle hra má i na Pc (při dobrý konverzi)ambice rozšlapat většinu RPG/Akčních her a já doufám, že ti noví bossové budou přidaní i na konzole
  • Jedna z mála her, vedle Diablo 3, na kterou se těším. *4*
  • Ringwraith
    Zmiňte GfWL - na stránkách hry totiž má obal natisknuto Games for Windows - LIVE a na 4chanu kolem toho probíhá obrovskej shitstorm.

    Osobně GfWL nechci - GfWL asi nechce nikdo, že ano.

    Ale nedá se nic dělat. Momentálně mi funguje na Gotham City Impostors, takže se budu modlit, aby fungovalo i toho 24. srpna.

    Jo a kupuju tu nejkolektorovatější ze všech kolektorek, to je snad jasný. Jsem hotovej Biodrone/Arenadrone, ale vůči Dark Souls.
    • GFWL ne ze nechce nikdo....Me teda vubec neprekazi.Ne ze bych ho zrovna vyhledaval, ale je me fuk ze tam je.Hrani me to neprekazi a to me staci
    • Ta hra ma byt -censored- tazka! Bez Games for Windows Live, by to teda neslo :)
    • mohl bys mi prosím jednoduše vysvětlit, v čem je konkrétně problém? už včera jsem si toho všiml na zahraničním webu, ale o gfwl nemám nejmenší tušení
      • Ringwraith
        GfWL je služba jako Steam, ale mnohem horší. Taky to neí jednotný klient, ale obchod + overlay do her s tím, že i Steam hry to můžou používat.

        Problém je v zásadě v tom, že to celé vypadá jako by to vytvořila banda amatérů.
        1. Pro hraní online potřebuješ účet, co si vytvoříš na stránkách Microsoftu - ten proces prostě není intuitivní. Jo, dá se na to přijít, ale sakra je rok 2012 a takovýhle věci mají být jasné a přehledné.
        2. Nevím jestli je to jen můj problém, ale když jsem si vytvořil účet, tak moje přezdívka byla něco jako "DefunctBat12146". Musel jsem se proklikat ke změně nicku, kde jsem se dozvěděl, že si ho můžu jednou změnit zadara. Super, ale co takhle mít zadání nicku rovnou při registraci... heh, možná to tam bylo a já to jen přehlédl -> což se vrací k bodu 1, že registrace není přehledná.
        3. Někdy hra potřebuje update, který stahuje přes GfWL. Nikde není žádný přesný ukazatel postupu a toho, že to probíhá. Je tam puže pomalu se vyplňující barevná čára. Když budeš stahovat několik giga update, tak se ti může zdát, že se to zaseklo a třeba restartuješ PC a update se pos*re... Jo, není to extra problém, když už víš jak to chodí, ale je to ukázka "poor design choice", což je asi hlavní moto GfWL.
        4 .Na starém PC jsem kdysi dohrál asi dvě hry s GfWL a odinstaloval to. Za nějakou dobu jsem to znovu instaloval a prostě se mi pokaždé objevovala určitá chyba. Našel jsem si Microsoft Support článek, ale nic nepomohlo. Instrukce na fóru taky nepomohly. No a tak jsem se vzdal hraní her s GfWL - a to úplně - ani nějaký crack nepomůže, neboť hra tak stále potřebuje aspoň offline GfWL profil na ukládání.
        5. No jo, hry s GfWL to používají k ukládání. projdi net a najdeš spousty lidí, kterým se posraly savy. A taky najdeš spoustu lidí, kterým to prostě nefunguje.

        No a to je tak celé. Teď mám noťák a GfWL mi funguje. Dohrál jsem s tím oba Batmany a Resi 5 a teď hraju Gotham City Impostors. A jak říkám - modlím se, aby to fungovalo dál až do vydání Dark Souls i dál.
        • díky moc :) mno zatím to není oficiálně potvrzeno, tak doufám, že vemou rozum do hrsti :) co jsem četl, tak další problém může být, že ne každá gfwl hra je podporována v určité zemi, kvůli čehož jsem se taky zhrozil... *11*
          • Black_Hand
            viz priklad: DoW2 dark crusade. byla k dispozici beta. vsude anoncovana jak je pro vsechny dostupna. vysledek je ten, ze kdyz jsem si zridil ucet na gfwl na ceskou republiku, tak mi to odmitlo aktivovat betu, ze neni dostupna. z webu gfwl jsem zjistil, ze gfwl neni vubec dostupne v ceske republice. takze jsem sel na fora relicu a zjistil, ze si musim vytvorit dalsi, tentokrat americky ucet na uplne novy email, protoze gfwl mi nedovolilo stat zmenit.

            dnes je sice gfwl dostupne i v cr, ale i tak ta sluzba stoji za starou belou a je to spis za trest. ironii take je, ze predbehli ubisoft s uchylnou ochranou ala AC2 a tenkrat okolo toho takove pozdvizeni nebylo, ac melo byt. uz UT3/GoW mel uzasnou ficuru, ktera umoznovala ukladat jen v pripade, ze jsi online. tykalo se to i dark crusade. od te doby nevim jak to se savy je.

            mam podezreni, ze se gfwl snazil kopirovat pokryti xbox live, coz bylo retardovane rozhodnuti, kdyz tu byl uz steam. kdyby jen to, ale gfwl je daleko drevnejsi, nez xbox live (se steamem to ani nema cenu porovnavat), kde se aspon s tou sluzbou neco dela.

            dark souls s gfwl mi prijde jako lakava krme, ke ktery ti prihodi trochu fekalii a reknou ti, ze jinak se k ni legalne nedostanes. uprimne je mi to strasne lito, protoze FROM v tom musi byt nevinne, ponevadz se musi spolehat na lidi, kteri se tvari, ze pc scene "rozumi".
        • Presne, tahle hruza mi do domu nesmi. Spalil jsem se s ni u GoW, neslo ukladat sejvy, server mel porad nejake problemy a odmital me, treba nahodne proto, ze mam spatne heslo, pritom pres webove rozhrani jsem se prihlasil, ale ze hry ne. A to jsem ji nekupoval jako horkou neopatchovanou novinku, ale jako klasiku. Na hru jsem se vykaslal a co ma tuhle nalepku pro me neexistuje.
          • Ringwraith
            Heh, ty máš aspoň tu PS3, tak si ty hry můžeš švihnout tam. (Až na Gears.)

            Já se musím lopotit na PC s tou sra*kou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit