Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je dost dobrá hra a grafika taky,ale když máš na houby počítač tak je to jasné že si hru nezahraješ.A úkolů je ve Skyrimu hromada a jsou úplně všude.Já osobně jsem se skoro dostal na konec,ale pak mě to přestalo bavit a dal jsem si to na nejtěžší obtížnost a to je vážně síla,není to aspoň tak jednoduché a k tomu mám legendary edici takže fakt hustý doporučuji tuto hru.
    (Oblivion jsem nehrál a nemohu srovnávat takže se omlouvám :p )
  • Šmajdale, kritiky jako jsi ty nemám rád. Hru jsi jesště ani neviděl a chceš soudit??
    Víš že se říká: Nesuď koho neznáš. U her to je to samé, takže si nehraj na chytrého.
    Já si hru pořídím z intrnetu, protože je lepší si chvilku počkat a stáhnou si ji, než,jak to chceeš asi udělat ty, si ji koupit.
    Podle mě to bude velký posun vpřed.
  • Ať tě rakovina chytí za spodek za toto. U mě to vypadá, že budu buď Breton (mág [ne jako Criss Angel]), Nord (už jen proto, že mi připomínají vikingy) a nebo ten Afričan, nevzpomínám si jak se ta rasa jmenuje.
  • Všechni co mi dali - mají přehnané očekávání jako tento chlapec http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY ...nerdi.
  • Hairy_Ass
    Tak ty rasové perky nejsou nic nového, ale Dunmer je pro mě jasná volba - vlastně za žádnou jinou postavu jsem od dob Morrowindu TES hru nedohrál (zkoušel jsem i jiné postavy, ale Dunmeři jsou prostě klasa. *15* )
    • MrSanta
      Já se zase těším na orka. První Morrowind byl ork, teď jedu norda. V Oblivionu vypadají orkové naprosto příšerně, takže tam mám připraveného norda. Vypadá to, že ve Skyrimu zase budou orkové k světu, takže první hraní bude zjizvený orkský mlátič *1*
      • Irisis
        Ve vanila oblivionu všichni vypadali jak po epidemii downova syndromu... Jinak nevim proč ale pořád si vzpomínám na to jak trailery na oblivion a obrázky byly postupně hnusnější a hnusnější až byl člověk připraven na realitu, doufám že to nezopakujou...
        • MrSanta
          Oblivion zrovna hraju (vanillu GOTY) a zas tak děsné mi to nepřijde. Akorát se jim mnohdy moc nepodařili obličeje a to co provedli orkům by mělo být trestné *1*.
          Teď si u mě Bethesda šplhla nejen tím, že orkové vypadají víc než dobře, ale také tím, jak změnili Enchanting. Tentokráte patří mezi combat skilly a jednotlivé "očarování" se učí rozebráním enchantované věci. Navíc orkové mají do startu bonus 20 bodíků. Budu zelená mlátička se zálibou v enchantingu *14*
          • Ork a enchanting nejde vubec do sebe. To je jako by elfove zili v podzemi a trpaslici v korunach stromu. Kdyz uz chteji delat svuj svet, tak at to aspon dava smysl.
            • MrSanta
              No, krapánek to smysl dává. Enchanting je nyní zařazen do combat skillů a orkové vždycky byli nejlepší na údržbu zbrojí a zbraní. Enchanting se může brát jako takové vylepšení jejich péče *3*.
  • Četl jsem pár zkušenosti lidí, kteří hráli skyrim na PAX, eurogamer expo... , jen normální hráče na fórach, žadní novináři, kterí se snaží hypovať hry. Někteří čekali ve frontě několik hodin, protože chtěl hrát více než jednou. Většina se shodla, že skyrim byl hra výstavy a je mnohem lepší než oblivion. Jeden řekl (hrubý překlad): "Je to jako hrát oblivion, ale bez všech těch nepříjemní věcí v oblivione." Druhý řekl: "poté, co jsem hrál skyrim nemůžu se vrátit do oblvionu, protože je to tak obrovský rozdíl." Pro mě je skyrim nejočekávanější hra tohoto roku, a jsem si jist, že si to užiju tak jak jsem si užil Morrowind a oblivion.
  • smejki
    bring it on, n'wah!
  • Uz se tesim a porad se nemohu rozhodnout, jestly hrat za Temny Elfy nebo Khajiity.
    • U me vede dark elf, libi se mi jeho facelift. Morrowind jsem zkousel jednou hrat za khajita a tam me teda dost vadila jeho animace chuze, chodil jak pripos....j.
    • Taky, hrál jsem Oblivion za Dunmera, ale tentokrát asi vezmu Khajita, ten kočičkovskej obličej se mi tentokrát dost líbí a noční vidění taky nebude k zahození......
      • Kinet1c
        u mna to bude nord, jednoducho mam rad horu svalov :), ne teraz vazne hral som aj morrowind za dunmer a za bretona (nebol mag) a este teraz skusam norda, hral som oblivion za dunmer, wood elf a teraz dokoncujem za norda :)
  • Skyrim mě zatím vůbec nepřesvědčil. Hratelné postavy vypadají příšerně (to je sice záměr,ale za ohavu se mi 2x hrát nechce), animace npc jakž takž, grafika v poho ale vypadá až moc oblivionovsky. Příběh, jestli bude aspoň stejně "dobrý" jak minule, tak díky, nechci. Souboje vypadají fajn, ale stereotyp se nejspíš dostaví. Nechci soudit hratelnost, ale podle videí to vypadá že ji od Oblivionu nikam výš neposouvá (draci jsou draci no ale ten zbytek,nwm no). Uvidíme, ale pokud se mýlit nebudu, tak nemám důvod si hru pořídit...přece jen,Oblivionu jsem se nahrál dost.
    • Ať tě rakovina chytí za spodek za toto. U mě to vypadá, že budu buď Breton (mág [ne jako Criss Angel]), Nord (už jen proto, že mi připomínají vikingy) a nebo ten Afričan, nevzpomínám si jak se ta rasa jmenuje. PS: Omlouvám se, že to píšu dvakrát.
      • MrSanta
        Redguard
        • Jo přesně ten, na boj na blízko byl jako stvořenej :)
  • Doufám, že to s plížením nebude tak přehnaný jako u Oblivionu, kdy jsem při vyšší úrovni plíživosti (s pomocí magických věcí/lektvarů/dovedností) kosil protivníky ze zálohy tak, že kolikrát začali žrát prach dříve, než se vůbec na něco zmohli. Dokonce do mě mohli i vrazit a stejně si mě nevšimli. Ale protože ve Falloutovi 3 to s plíživým postupem už tak snadné nebylo, doufám, že i ve Skyrimu udrží Bethesda tento herní prvek v nějaké rozumné míře realističnosti i po získání všech Sneak-perků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit