Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtel bych se zeptat jak vychazeji ulice a centry a co rozhodči v PES 2017.Hraju FIFA 17,ale furt ty stejne chyby z předešlych ročniku.Rozhodči nekdy tragicky.že připiskavaji soupeři.Centry a hlavičky nevychazeji.Supermani v obraně plno toho zblokuji.Vždycky se jim to přilepi na kopačku jako kdyby tam měli magnet.Ulice jsou asi nejhorši ve fife.Prostě to dělaj Kanadani a to je chyba.Nevim jak to nastavit,aby to všechno vychazelo.Ten PES 2017 bude asi realnějši.
  • Pre niekoho je FIFA lepšia pre niekoho PES. PES ma Ligu Majstrov a Europsku ligu. Ale nema licenciu. FIFA ma licencie, ale nema LM EL .
  • Dobrý den chci se zeptat jestli jde pes17 hrát ve dvou doma nemůžu to najít děkuji za radu
  • mám prosím důležitý dotaz a celkem mě to mate. PC verze vs nové konzole.. je rozdíl ,,jen,, v grafice? nebo je tam více rozdílů? animace, fyzika apod?pokud je hra 100% totožná herně a grafika je jedinou kaňkou na hře, tak bych to i koupil (mody by to vylepšili). pokud ale je změna i v jádru hry jako takové, že je to jiný fotbal, tak bych byl zklamán. Děkuji za odpověď. Mám rád fotbal, ale fifa 17 opravdu moc věrnou simulaci není, ikdyž to špatná hra také není...Jo a hraji pouze become a legend... tzn někdo, kdo to zrecenzuje s minulým ročníkem?? *4*
  • Hrál jsem novou fifu a musím říct že pesku nesahá ani po paty.PES 2017 JASNÝ KRÁL LETOS *1*
  • Miloval jsem PES 3. Ale PES je poslední tři roky totální odpad, který nemá s fotbalem nic společného. FIFA 16 je proti tomuhle paskvilu naprosto úžasná fotbalová simulace. Každý zápas je v ní jiný a neskutečně hra zavisí na umění hráče a na fotbalovém myšlení. PES 2017 je arkáda pro masu. Klidně si to všichni hrajte a můžete si u toho klidně i myslet, že hrajete simulaci fotbalu :)
    • Mart9
      No ještě do PES 2008 to šlo, ale jen kvůli tomu, že FIFA byla v té dobře příšerná. Letos mě demo PESka bavilo, ale jakmile jsem si zahrál první zápas FIFY, v úžasu jsem PESko mazal z disku.
      • Tak já to měl opačně, Fifa proti Pes je nic a nějaké hollywoodské blbiny tomu opravdu nepomůžou. Pes vyhrál na celé čáře tento rok.
    • *1* Tak tohle je top příspěvek. Arkáda pro masu vždy byla je a bude Fifa, na tom nic nezmění ani tvá snaha o flame war.

      Jestli něco Fifa není, tak právě naprosto úžasná simulace fotbalu, vše ostatní ve Fifě beru jako velmi povedené.
      • Masa je většina. Bude ta masa více podporovat tvůj názor nebo můj :)
        • up_er
          Tvůj. To ovšem dokazuje jenom to, že je vás, tupých ovcí, co nepoznáte fotbal, strašně moc.
          • Na můj názor mám 3krát více mínusek než plusek. Kdo je tady zástupce většiny? (hlupáčku) Když jsem dříve hájil PES před FIFOU, tak jsem byl taky vždy v menšině. Momentálně je u ovčího stáda v oblibě PESko, protože se z něj stala arkáda. Opravdový hráči co dříve milovali PES už ho dávno nehrají.
            • up_er
              FIFA bude vždycky pro masu lidí a bude mít zástupce většiny, protože se jí prodává daleko více a je tak i záměrně vyvíjena a mediálně masírována...to že neumíš rozšířit svoje myšlenky za hranici tohohle webu, je spíš známka o tvojí hlouposti, když už to tak musím napsat.
      • lopata alis lafata alias troll
  • Je to smutné na dnešní dobu, že vůbec vychází nějaká hra, kterou si člověk musí "dodělávat", o tom žádná, ale pokud je ta možnost a hratelnost je jinak cajk, tak se ti ve výsledku představí celkem plnohodnotný a hlavně zábavný produkt. Konami moc dobře ví co dělá, proč by jinak tam mělo připraveno vše na úpravy, importy apod.
    Fifa si najde větší masu, zapneš, hraješ a nic neřešíš, ale ruku na srdce, fotbal to připomíná hodně vzdáleně.
    PES 2017 není dokonalý fotbal, ale ta fotbalovost tam prostě je.
    • martinbucek
      mna to bavy, mam moznost si do hry vlozit slovensku ligu, zopar ceskych muzstiev, historicke europske muzstva, ceskoslovensku ligu a popridavat kopu historickych dresov, ktore chcem ja a nie ktore mi ea urci, ze si v katalogu mozem kupit a aj tie nie su castokrat realne spracovane....bez sponzorov....a tento rok sa da vdaka tomu spravit cela liga majstrov a skoro cela europska liga, takze v hre mam spartu aj plzen, len na liberec asi neostane miesto
  • Kašlu na to, jak hra vypadá, to není podstatný. Ale kritika absence licencí, herních módů a zejména Master League, která je stále na úrovni PES 3, je namístě. Navíc zoufalý komentář...

    Pokud budou v Konami chtít moje peníze i za rok, mohli by aspoň tu Master League konečně popostrčit na nějakou úroveň a rozšířit herní pyramidu o nižší soutěže. Prosím prosím.

    Přesto je to - nechci rozjíždět flame, to rozhodně ne, spíš přispět vlastním názorem - neporovnatelně lepší hra, než konkurence. (A na rozdíl od konkurence dokonce připomíná fotbal.) Ačkoliv The Journey mě kupodivu neskutečně láká, PES opět jasně vyhrává. Od PES 3 Konami FIFU porážejí každý rok (a předtím asi taky), ale bohužel rok co rok dojedou na marketing, licence a pozlátko. Ach jo. Pozlátko je holt taky důležitý.
    • martinbucek
      sak vecsina europskych sutazi ma nizsiu ligu, to mam rad na fifa hejteroch, ze su neni schopny si precitat co konkurencia vobec obsahuje
    • ak si stiahnete DFL option file ( z http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100497 ) tak si pridajte k recenzii kludne 1-1,5 bodu. Vysla uz verzia 3.0 ktora upravuje vsetky tými aj klubové aj národné ( dresy, logá ,trenerov atd atd..) jednoducha instalacia do PS4 cez USBcko.
      • ale radim ešte počkat s rozbehom Master league a BE a Pro a ďaĺsích módov. patch obashuje ešte pár chýb ktoré sa v priebehu pár dní určite odstránia *14*
  • Hraji PES střídavě od PES3 a mohu potvrdit Barymana, že se jedná v případě PES o nejlepší fotbal v historii her.
    Hratelnost je opravdu na vysoké úrovni a fotbal je až neuvěřitelně zábavný. Variabilita hráčů, akcí, taktiky, gólů..
    To že chybí licence, ale kdeže, Konami to dělá "chytře" a pokud si někdo myslí, že se někdy dočkáme plně licencovaného psa, tak to prostě nikdy nebylo a nebude.
    Od toho je tady komunita a musím říct že obdivuji tuto komunitu, neboť aby bylo během týdne vydání PES2017 na PS4 kompletní patch s kterým uděláte rázem plně licencovaného psa včetně německé bundesligy, klobouk dolů.
    Na prvním místě musí být vždy hratelnost a pokud porovnáte alespoň dema letošních fotbálků, tak Fifa nemá sebemenší šanci a omáčka okolo to nenahradí. Baryman to také dobře vystihl, za Fifu ani nevíte zakoho hrajete a jednotlivý hráči nemají na hru samotnou takový vliv jak v PES.
    Za mě bez jakékoliv propagace, zkuste PES, naimportujte patche dle libosti a užijte si překvapivě parádní fotbal.
    • Vidíš.. já jsem miloval a miluju PES 3 a napsal bych to samé co ty, ale v opačném gardu. To co ty obdivuješ na současném PESu, tak já miluju na současné FIFě a vůbec to v PES 2017 nevidím
    • Nj, jenze ikdyz mas opatchovanyho Pesa, tak v ML narazis na tymy, ktere neexistuji, popr. jsou v evropsky lize nebo v LM tymy z Ameriky. Premier league ma porad jen jeden narodni pohar.

      Dale mi pak vadi, ze jakmile hrac ukonci karieru,tak se objevi hned znovu a s premrstenym hodnocenim, napr. Totti, overall : 84 , vek : 16 let..

      Malo zraneni, to je taky pekna traparna.

      V ML davaji ostatni tymy strasne malo golu a strasne malo jich dostavaji : ja po 10 zapasech vstrelim 22 golu a dostanu jich 15 a tymy typu Realu, Bayernu jich daji 16 a dostanou 4. A takhle je to kazdou sezonu....asi trosku skript..

      Dosahnes team spiritu 98 / 99 hodnoty a v tu chvili vsechny tymy strasne prehravas, pak mas derby proti horni dolni a oni te prestrileji, maji vetsi drzeni mice a porazi te 3 : 0. Pak dalsi zapas s Barcelonou a prijde ti jako kdyby jsi hral proti Watfordu..
      • martinbucek
        tento rok mas moznost 21 europskych klubov naeditovat, takze na nerealny klub nenarazis.....a na americky si ani nikdy nemohol narazit, pretoze sa daju presuvat LEN V RAMCI KONTINENTU, tak si prosim nevymyslaj
    • FIFA je pořád stejná arkáda, vážně mne v posledních letech po nadšených recenzích zklamala. Je to vlastně moderní SWOS. PES, na druhý straně, připomíná fotbal. Každá akce je jiná, každej zápas je jinej, strategie hraje obrovskou roli. Včera jsem v pohodě vyklepl ASR 2-0 a pak horkotěžko otáčel v Palermu na 3-2. Geniální. *14*
      • prej swos arkada, tam panacku zalezelo vsechno na hraci, jak sila, tak trajektorie strel a prihravek *1*
  • když vezmu prodeje Fify 16: http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Fifa+16
    tak můžeme jen spekulovat, jestli prodeje PC verze jsou aspoň na úrovni X360 verze, když vezmu, že se PES prodává daleko méně, tak se moc asi nemůžeme divit, že na PC verzi serou.

    Navíc PC hráči ani nějak naproti tomu nejdou:
    http://steamspy.com/app/375960
    • vgchartz sleduje jen prodeje krabic, ne? krabice je stejne vintage jako koncept packovacu, uz by to chtelo vstoupit do soucasnosti
      • ano, berou, ale PSN a Xbox Live taky existují, jestli o tom nevíš a lidi tam taky hodně nakupují, takže si k tomu přičti digitalní službu a nůžky zůstanou stejně otevřené. Osobně pochybuji, že prodej Fify na Originu přeleze Xbox 360 verzi, ale to jsou samozřejmě spekulace
      • Taky myslím, že berou jen krabicové verze. Jinak Fifa vychází zatím jen v Americe, ne?
        U nás vychází 29. září, proto my přijde úplně mimo házet sem nějaké údaje o prodejích, když hra ještě ani nevyšla.
        • martinbucek
          ty a 5 tvojich spolu dementov by ste si mali precitat jeho prispevok, porovnava FIFU 16, ta vysla MINULY rok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit