zavřít
...

Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice - recenze

Soudní dramata jsou pořád v módě. Ten okamžik, kdy se všechny stopy a důkazy dají na jednu hromadu a všechno se vyostří na souboj dvou lidí, kteří na sebe pokřikují v soudní síni, stojí za to. A série Phoenix Wright je na tom celá postavená. Poslední díl s podtitulem Spirit of Justice nevyjímaje.
  • 0011 tiscali.cz
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Díky za tip, hrál jsem zatím jenom Laytona, což je spíš sborník logických miniher propojených příběhem, ale seznámím se s Acem ještě dřív, než výjde Lady Laton. Škoda, že je u nás těžké sehnat starší díly těchto 2 sérií co vyšly na DS
    1.2.2017

    reagovat

    • omiklon (inkognito)
      1 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Emulátor, flashkarta…
      1.2.2017

      reagovat

      • 0011 tiscali.cz
        4 souhlasí, 1 nesouhlasí
        Nevím co napsat, abych nedostal ban, snad jen - kušuj piráte *10*
        1.2.2017

        reagovat

        • omiklon (inkognito)
          1 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Jen jsem napsal moznosti, hry z puvodniho DSka jsou i vice jak 10 let stare. A pokud se k tomu BigN nema tak jsou 2 moznosti jak si ty staresiny zahrat. Budto das za jednu cartridge 100$ nejakymu spekulantovi na ebay nebo vyse zminene.
          1.2.2017

          reagovat

          • 0011 tiscali.cz
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            neříkal jsem že nejdou sehnat, jenom že je to obtížné, sehnal jsem v listopadu originálku gta chinatown wars novou nerozbalenou v jednom zapadlém českým eshopu za 1200 (poslední kus, lucky me), čili za cenu nové hry, ale v dolarech je to pořád 48 $ a občas se dají hry na ds/3ds sehnat na internetových herních bazarech, ale 100$ jsem u nintendo hry dát leda za novou sběratelku z obchodu, rozhodně ne za normální edici nějakému scalperovi na ebay, takovým lidem přeju no radši nic fakt nechci ten ban *1* všechny hry co mám na 3ds mám a do budoucna další chci jako fyzické kopie, protože je sbírám, od té doby, co digitální distribuce na pc udělala z krabicovek lapače prachu chci alespoň něco mít jako použitelné fyzické kopie bez nutnosti aktivace přes internet
            1.2.2017

            reagovat

    • Schopenhauer (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Co je to, sakra, Lady Layton?
      1.2.2017

      reagovat

      • 11 (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Dcera pátrající po zmizelém otci aneb 5 sekund na googlu žeby?
        1.2.2017

        reagovat

    • Marcusss (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Na 3DS eshopu je 3D "remake" celé DSkové Ace trilogie jako jedna hra.
      1.2.2017

      reagovat

      • 11 (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        viz moje odpověď omiklonovi, sbírám jen fyzické kopie, i fire emblem fates revelation mám jako fyzickou kopii, což mě stálo koupit sběratelku, respektive si jí předobjednat a nelituju, s acem není takový problém jako s Laytonem, ale věřím, že se mi je postupně podaří sehnat, ty starší díly nemusím mít hned, rozhodně netrpím nedostatkem her, spíš časem kdy je hrát, už takhle mám nakoupeno dopředu a nevím co hrát dřív a jestli na PC nebo na 3ds a teď mi ještě přibude switch
        1.2.2017

        reagovat

        • FastIkarus tiscali.cz
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Kdybys měl zájem, mám doma Laytona Lost Future a Ace Attorney Justice for all - rozbalené (a dohrané), ale komplet: cartridge, krabička, manuály... Kdyžtak mi napiš na fastikarus@centrum.cz
          Nejlépe předání v Praze, nebo poštou...
          2.2.2017

          reagovat

    • redd (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Není na 3ds nintendo eshopu celá trilogie za cca litr? Nejsem si jistý, ale něco takového tam bylo.
      1.2.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 107.22.118.242.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.