Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další mainstreemové médium pro masu tupých ovcí.
    • Zajimave. Ja myslel ze MP je vzdy o lidech. Ted uz diky tobe vim,ze je to o ovcich. Diky za prozreni *2*
  • Pozor mozne spojlery.

    Koncu ME3 podla mna chybal epilog (to jest ako sa prejavili tie rozhodnutia - nielen to zaverecne ale i pocas hry ale ako skoncili moji spolocnici - tak ako to bolo v Dragon Age). Plus mi tam nesedelo ako sa dostal na konci na citadelu Anderson ked on nesiel na ten posledn utok na ten teleport do citadely. A ako sa dostali moji spolocnici, ktory isli so mnou na ten posledny utok na Normandiu??? Trosku nelogicke sa mi to zdalo :( ale inak koniec paradny.
    • Už se to tu řešilo.
      Konec prostě vymyslel ještě předtím, než byla hotová hra nějakej zkouřenej trouba (na jméno si už nevzpomenu) a chtěl ho tam za každou cenu protlačit, i když mu scénáristé, kteří psali questy a herní příběh říkali, že je to blbost.
      No a ve výsledku tu tedy máme nelogicky a odbytý paskvil, který působí v celé hře jako pěst na oko.
      Prostě konec je tragédie a naštvalo to většinu komunity.
      • A ty pracujes v Bioware, ze vies uplne presne ako sa to stalo?
  • Chápu proč mazat příspěvky s vulgárními výrazy, ale proč ty ostatní ? když se aleši smutnému nelíbí příspěvky tak ať si je sem do diskuse píše všechny sám :D
    • frag.ment
      Myslím si, že nejde o to jestli se líbí/nelíbí, ale poslední dobou jsou 2/3 diskuze vždy uplně mimo téma a to už je fakt opruz se tím prokousat k něčemu hodnotnému. Jen ať se maže. A pořádně.
    • a když se to nelíbí tobě tak táhni na Eurogamer
  • Děcka, existuje asi milion způsobů, jak obejít ban na IP, včetně toho, který právě používám. Já vám ten distanc respektovat budu, pokud si myslíte, že jsem zloduch. *16* S ohledem na to, co se v diskusích dělo poslední tejden, z toho sice mám trochu pachuť v hubě, protože tam jste na moderaci kašlali a tady najednou kosíte, ale nešť, pravomoc máte a off-topic to bylo. Jen je škoda, že jste smazali i můj poslední příspěvek, páč ten by Cahir jako filosof určitě ocenil.
    • ales.smutny
      Je jen jeden, ale zatraceně rychlý způsob, jak ten ban dávat (ale tady jde spíš o to pročištění diskuse). A já mám času dost... :)
      Nicméně, včera jsem promazával hodně, diskusi, či spíš ten chat jsem tu nechal, ale přihlížet jeho dalšímu rozvádění jsem nehodlal a nehodlám.

      Čímž bych to uzavřel.
  • Posledny rok sa tu zmenili komentare na chat pre uplakanych ludi ktory, placu, ze ich vysnivane veci nemozu byt ako v sne.
  • ales.smutny
    Pánové, tak to by stačilo tímhle stylem. Tahle diskuse (a nejen tahle) se už herní tématice vůbec nevěnuje, maximálně je to prostředek, jak se napadat ad hominem a řešit si tu virtuální vztahy. A začíná nám to tu připomínat úroveň diskusí na idnesu.

    Chápeme, že se občas někdo s gustem pohádá o nějaké hře a je jasné, že k tomu budou patřit emoce, ale tohle už je jen ryzí chat, který je úplně mimo téma. Vyměňte si ICQ, maily, cokoliv, ale byl bych rád, kdybyste udržovali určitou úroveň diskuse - především k věci, slušně a nezabíhat do ad hominem typu argumentace.

    I diskuse jsou vizitkou každého webu a my z nich chlív mít nechceme - a nebudeme. Počítám, že jste dospělí lidé a dokážete se tak bavit. Nepíšu to jako prosbu nebo téma k další diskusi.

    Díky
    • Murdoc
      jak se prosím lépe ořízne profile photo? uložit nový výřez nejde.. *7*
    • No já jsem včera viděl na minutku tento web bez adblocku a nejsem si jistý co je horší, jestli ti diskuze nebo to co sem viděl. IMHO se hodně lidi k tem diskuzím nedostane protože na to nemá ani žaludek.
    • Když Josef II. uvolnil cenzuru a povolil svobodný tisk, byl velmi nemile překvapen tím, jaké škváry začaly vycházet. Dokonce nějakou dobu koketoval s myšlenkou, že svobodný tisk opět zakáže. Nakonec ale došel k závěru, že ten škvár je nutná oběť za svobodu slova. Ostatně občas z něj vyšly velmi zajímavé a přínosné myšlenky. Just a thought.
      • Hairy_Ass
        Tahle blahosklonnost mu nevydržela dlouho.
  • Ringwraith
    Zahrajeme si hru: (sakra, mělo být jako reakce na Trola)

    Musíš Mass Effect 3 hodnotit jako hru samotnou! Prostě nechápu, že se najdou lidi, kteří neumí ignorovat hype a reklamu a užívat si hru jáká je! A zničenej konec přece neničí celou dlouhou cestu! A jsem moc rád, jakým směrem se vydaly Bioware RPG! Míň PRG, víc emocí a drsně výbušné akce!

    Kdo jsem?
    • Trol.diskuzni
      No připomíná mi to Cahira, až na to, že on by to napsal... rázněji? *3*
      • Ringwraith
        Tak je težké vystihnout jemné nuance tak výrazné osobnosti, jakou Cahir je.

        Jinak to asi bude tvá odpověď, kdo to ještě hraje. *3*
        • Cahir
          Já bych nikdy nenapsal, že konec je zničenej, podle mě je to vrchol hry. Také bych nikdy nenapsal "míň RPG a více výbuchů"... *3*

          Chlapci, postihnout moji osobnost samozřejmě není ve vašich silách, jelikož vás naprosto transcenduji. Jsem prostě natolik vzdálen vaší reflexi, že neexistuje způsob, jak na mně participovat.

          Ne, teď vážně. Mám vás hoši u konečníku a byl bych rád, kdybyste reagovali (když už musíte) na moje komentáře, resp. jejich obsah, brát si mě do huby jako osobu opravdu nemusíte a nemyslím si, že místní "velmi křehké vztahy" tady někoho zajímají. Jednoduše rečeno, pojďme být zase profesionální a žhavé emoce nechme stranou. *3*
          • Jasne, jako potopeni Titaniku bylo vrcholem jeho plavby ze?
          • Cahir
            Wow, tady je to samej technokrat.

            Ano, studuji filosofii na FFUK třetím rokem. Dworkine, uklidním tě, nehodlám pracovat v pomocné administrativě, nýbrž v rámci magisterského programu si chci udělat pedagogické minimum, a pak vyučovat společenské vědy na gymplu. Ze srdce se ti ale omlouvám, že mě budeš muset ještě dva roky živit.

            Absolvent filosofie se stává vědcem - zůstává na fakultě, přednáší, publikuje, prostě jako jakýkoliv jiný badatel či myslitel. V takovém případě to ale magistrem nekončí, všeljakých doktorů, docentů a profesorů tam běhá spousta...Filosofie nekončí u Platóna, jak se mnozí domnívají a hlavně současná filosofie musí reflektovat ostatní vědní obory a nějak se s nimi vyrovnat. Západní filosofie i kontinentální filosofie se neustále rozvíjejí. Případně může filosof skončit jako kantor na střední.

            Teoretická fyzika (se svými současnými teoriemi o možných světech atd. ve mně často vzbuzuje pocit, že se kryje s filosofií), psychologie, matematika, logika, historie, filosofie - všechno je to prvoplánově ekonomice k ho*nu Dworkine. Jenže civilizaci nelze redukovat na opičáky, co dělaj zisk... Člověk má i stránku duchovní, etickou a rozumovou, takže jsou všichni ti "nevýděleční vyžírkové" potřeba. *3*
            • Co lidé obvykle říkají absolventovi Filosofické fakulty?
              "Jeden párek v rohlíku prosím"

              pardon já prostě musel *1*
            • Cahir
              Já se ale nebavím o inženýrství, jaderné fyzice, klinické psychologii, případně informatice - mluvím o teoretické fyzice, formální logice atd. To jsou prostě všechno teoretické činnosti a výsledky takové činnosti se mohou projevit za mnoho let, nebo také nikdy. Ekonomický zisk žádný...Ostatně, svázanost oborů jako je psychologie, praktická filosofie + jiné formy terapie je tak obrovská, že už bych si dnes nedovolil tvrdit, kde jedno začíná a druhé končí... ale nechme to být, Aleš Smutný má pravdu. Je fajn, že ten obor alespoň respektuješ, většina by ho nejraději zrušila.

              A buď na mě hodnej, jednou třeba budu učit tvoje fakany. *16* *1*
            • Rozhodně nesouhlasím, že je to všechno ekonomice k ho*vnu. To ta filosofie je na tom suverénně nejhůř. Ale jak jsem psal - já to beru jako přijatelnej náklad. Jestli budeš učit, super. I kdybys neučil, já bych nechtěl, aby se na obor filosofie fakultě braly prachy. Je to prostě potřeba. Nemusí se mi to stoprocentně líbit, ale uznávám, že to tak je.
          • Trol.diskuzni
            To Ringwraith: A není ten Cahir na filozofa moc výbušný? Na druhou stranu má historických keců (ve spolku zkrachovalých historiků s Hairy_Assem) plnou riť... *4*
            • Hairy_Ass
              Zkrachovalej bejt nemůžu, když jsem s tím ani nezačal... *15* Zajímavé, jak ti leží v žaludku nějaká diskuse o minulosti, vskutku zajímavý úkaz u internetového trolla. *6*
          • Ještě studuješ filosofii nebo jsi k tomu přibral něco, co tě bude živit? (jsem jen zvědavej)
            • walltar: Myslím, že typická pracovní pozice absolventa FF je "pomocná administrativa". A jo, trochu mě to se*e, když ze svejch daní (který nejsou zrovna malý) platím pět let studia někomu, kdo pak dělá pomocnou administrativu, protože jeho obor praktické uplatnění nemá. Ale bylo by podle mě hrozně špatně, kdyby třeba ta filosofie nešla studovat jenom proto. Asi je to ekonomice celkem k ho*nu, ale společnost potřebuje i filosofy. *4*
            • walltar
              No to je taky pravda ... ale pokud vím tak prodávat hamburgery je nejvyšší dosažitelné zaměstnání ať už člověk studuje filozofii jakýmkoliv způsobem. Sokrates musel vypít jed protože ty hambáče dělal moc propečený.
            • Ringwraith
              Studium filosofie =/= studum na filosofické fakultě.
            • walltar
              Ty máš něco proti prodávání hamburgerů, nebo co se to po filozofické fakultě dělá?
            • Ringwraith
              Cahir studuje filosofii?

              Nemůžu říct, že bych nebyl šokován.
          • Ringwraith
            Hele, jakožto ono pověstné "načinčané ho*no" jsem si dovolil malé rýpnutí tvým směrem.
            • PreidaQ
              Tady to většinou vypadá tak, že tam študují hlavně historii za účelem toho, aby zde na fórech mohli posléze poučovat lidi o tom, který druh evropského šermu jen ten pravý. *3* (nic ve zlém). *1*
              Ale osobně jako budoucí technik a hrdý proletář také nevidím na studiu filosofie nic perspektivního ani příliš přínosného. *3*
            • walltar: Já si taky řikám. Ale tak nějak instinktivně vidím radši, když ty prachy jdou třeba na studium strojaře, kterej přeci jen k tomu HDP přispěje asi víc.
            • walltar
              Dworkin: No tak když si vemu co všechno člověk platí ze svých daní, tak těch pár filozofů ještě uživíme. *1*
        • Trol.diskuzni
          Nicely stated!
  • Trol.diskuzni
    To ještě někdo hraje po té blamáži?
    • IQ potřebné k zodpovězení této otázky: ..... bublající bahno. *3*
      • walltar
        Říká ten kdo tu otázku nezodpověděl.

        Tou blamáží myslíš ten konec dělaný v MS Paint?
        • Parse error. To asi nebylo na mě. *4*
  • v lete sa ukáže ako veľmi sa boja *2*
    • exmaxx
      Jak to myslis? *4*
      • Mass Effect 3: Extended Cut *3*
        • exmaxx
          A jo *3* Dik.
  • snaha se cení je vidět že blioware jsou pos*aní až za ušima

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit