Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tož hra je to vskutku skvělá.Mohu jen doporučit.Jen mě se to dnes již s průměrným počítačem v bitvách nad 50hráčů dost laguje a pro mne je to nehratelné.Zajímavostí je ,když si to sputím u nás na fakultě na horším notebooku ,tak to šlape dobře ,asi to bude optimalizací *1* .
    • Já měl problémy s takzvaným "flickering" bugem, problikávajícíma texturama. Cca po hodině hraní začla blikat obrazovka a musel jsem hru restartovat, popřípadě uplně vypnout. Dost často se mi stávalo, že do blikajících textur se zasekl nějaký tank, začal se točit a poskakovat v textuře, celá hra padla a nemohl jsem nalogovat do restartu serveru, a nebo dokud ten tank nějak nezmizel. Klidně i den to trvalo.
      Pomalu po roku začínám vzpomínat všechny ty důvody, proč jsem to vlastně přestal hrát.
  • Kdo hrál staré dobré Battlefieldy po BF 2142, tomu tuhle hru více než doporučuju, tomu zaručuju, že jestli ho bavili staré BF hry, tohle ho bude bavit zcela zaručeně. Jen to chce si dát chvilku času na zorientování. Nehrajete ubohý koridor ale rozlehlé velmi členité mapy s množstvím techniky a hlavně mnoha základnami. Já sám ještě často tápu a ztrácím se (rank někde kolem 50ky, přesně to nesleduju).

    Na jaře by měla byjít nová mapa - jakási mapa s bažinami a pralesem. Mělo by to být hodně odlišné než současné mapy.
    • Veskoslav
      Jj. Březen/duben nová expanze, kde bude obtížný terén a bude se muset více taktizovat. Nálety budou těžší kvůli špatné viditelnosti atd.
  • Veskoslav
    A noví hráči:

    Tady se registrujte:https://www.planetside2.com/

    Nevím, co tady někteří mektají o eu či com zkratkách. Jediný rozdíl je v tom, že com má americkou angličtinu jako primární jazyk a eu má britskou angličtinu. Normálně jedu už 2. rok na klasické "američtině" a naprosto žádný problém. Ani když jsem původně nejel přes Steam.
    • Čti a uč se, protože ten problém i tobě může nastat, stejně tak jako tisícům evropských hráčů a zároveň tak jak se stal i mě. Accounty převádí bez předchozí konzultace automaticky a převod nazpět NEEXISTUJE. Tzn přijdeš po převodu o všechno co máš a nazpět do svého .com accountu u Sony se nedostaneš.

      Official Response from the Support on 23 February
      “Greetings,
      I am very sorry for any confusion that this might have caused you. Please know that there are two databases for customers. One belongs to SOE, and the other belongs to ProSiebenSat.1 Games GMBH. Purchases and content made through SOE and Prosieben accounts are currently nontransferable. This means that if items are incorrectly purchased on SOE’s side (and vice versa) they will not be available and will have no record of being purchased on the Prosieben account. However, this is the only limiting differentiator between the two companies. Rest assured that any customer, regardless of if they come from SOE or Prosieben, can play on both the U.S. and EU servers. What makes an SOE customer different than a ProSieben customer? If you live in Europe, you are a customer of ProSiebenSat.1 Games. This is a benefit for European customers, because ProSieben provides payment options and other services that are specifically designed for Europeans. If you do not live in Europe, then you are by default an SOE customer. There are, however, some exceptions to the rule. You will remain a European SOE customer if the following conditions are met:
      - You have successfully registered your gaming account before 11/19/2012. Alpha and beta participants are included here.
      - You downloaded and play Planetside2 predominantly through Steam.
      If you are a Prosieben customer, please use the following link to receive technical, billing, or game support: https://support.prosiebensat1games.com/
      If you are an SOE customer, please use the following link to receive technical, billing, or game support: http://help.station.sony.com/
      While it is not currently possible to transfer your purchases and characters from your SOE account to your Prosieben account, a voluntary migration option is currently being planned. Please stay tuned to our website, forums, facebook, and twitter pages for future announcements.”
      • Veskoslav
        Ano postovat sem skoro rok staré informace je zcela logické. Je opravdu zvláštní, že to více jak dva roky hraní nepostihlo naprosto nikoho koho bych znal či s nima hrál. Pokud vím migrace účtů se řešila v únor až duben 2013. Teď je leden 2014. A nevidím důvod, proč by měla nastat migrace účtu. Kdybych měl neustále řešit věci, co někdo někde řeší, v životě se nikde neregistruji a nehraji žádný F2P titul. Navíc mi v dubnu přišel mail, zdali chci přejít právě na "eu". Odmítl jsem. Poslali další mail, kde to potvrdili. Takže otázka. Co tam máš dál?

        Mám nastavenou zem Czech republic a měnu dollar, kvůli tomu že Sony jako většina má euro=dollar.
        • Jo a ještě bych dodal že mám taky nastavenou čr, a že abych mohl na .eu account, tak jsem musel stahovat .eu klienta, bo klient z .com na evropské accounty nefungoval. Navíc na .com accountu byla česká republika jako země která není podporovaná pro verzi .com klienta.
          Viz:
          http://img801.imageshack.us/img801/57/sc1i.png
        • No vidíš, já s nikým migraci neřešil, hrál od bety a automaticky mi skočil uzamčený účet u Sony, spolu s nakoupenýma kreditama a pak link na druhý účet u ProSieben, na který mi převedli všechno krom kreditu. Řešil jsme to na fóru, řešil jsem to s GMkem a víš co? Nic jsem nazpět nedostal, nic jsem nevyřešil a na fóru jsme akorát našel dalších tunu lidí, kterým se to stalo. Proto jsem to tehdy před rokem přestal hrát, platit a nedostat co kupuju, fakt super.

          To že se to nestalo tobě, a nebo tvým kamarádům neznamená že v tom chlapci nemaj bordel a že se ti to nemůže stát teď. A docela ti to i přeju, za moudra o tom jak ti posílají maily o přechodu. Já žádný nedostal, a na vybranou jestli se chci nechat obrat o prachy taky ne. Nejspíš bych se pak rozhodnul že migrovat nebudu, a že si svoje kredity nechám.
  • fizola
    No skúsil ked to pred rokom ci kedy oficialne vyslo, len ma to po chvili preslo, ale zmeny o ktorych som cital sa mi pacia takze na STEAME uz 45% stiahnute
    • fizola
      Viem sám sebe reagovať... Týmto by som sa chcel spýtať skúsených hráčov, čo ten rok, kým som si ja válal šunky, hrali. Nejako tam nemám žiadnu postavu aj rank (asi 5 či tak nejak som mal) už nemám. Že aký Európsky server a stranu odporúčajú. Radšej taký kde to hrajú skôr pre zábavu, než na nejaký výrazný skill a dokonalú taktiku. Proste sa chcem zabaviť v dobrj komunite.
      Ďakujem
      • Kozy
        Betu jsem jel za Conglomerate, pak jsem přešel k Terranům, po tom jsem si (blbec) smazal už docela slušnou postavu, dneska jsem to po dlouhý době stáhnul a jedu opět za šmouly. Jsem taky na Milleru- Kozy00.
      • server Miller za Vanu.
        • fizola
          Toto sa dá brať spoločne aj pre Veskoslava a Kozy: Díky moc všem, Skúsim ten Miller, klasicky pechota, najlepsie podpora, cize asi Terrani. V tej zmleti sa zrejme ani neuvidíme, ale keby náhodou, neváhajte strielať *1*

          Edit: Miller, Vanguard, Roberthen - Infiltrator/Engineer (rozhodovací proces beží)
          • Veskoslav
            Infa je dobrý na vydělávání, ale support je engineer nepostradatelný, obzvlášť pokud si "dělo" vylepšíš jako raketomet či máš vylepšenou opravárenskou soupravu.
            • fizola
              Mna vždy viac bavili podporné povolania, takže napr. taký max ma vôbec neláka. Zrejme sa zameriam na engineera, opravovať tanky uprostred palby je sranda najväčšia *1*
      • Veskoslav
        Pokud seš na tanky a těžkou techniku, tak si připoj ke New Conglomerate, pěchota je podle mě nejlepší u Terran Republic a ET volá domů má ideální poměr a nejlepší stíhače. Podle mě je defacto jedno, co si vybereš. Až tak rapidně se od sebe neliší. Já osobně hraji na Muller servru.
  • Tak jsem si dal tu práci, hru stáhnul pře steam. Registroval se přes stránky na Evropskym serveru. Na stránkách se přihlásim, ale když chci pustit hru, nebere mi to login ani heslo. Skvělá podpora, ani jsem hru nespustil a už jí mám plný zuby.
    • Stahni si to mimo steam. Já mam "ProSieben" ucet z planetside2.eu a na steamu se neprihlasim. Jakmile to po tobe chce STATION NAME tak to je od sony a tam se neprihlasis. Potrebujes aby to po tobe chtelo USER NAME. Cili stahni si to z planetside.eu jako normalne hru a tam uz se ti pujde prihlasit, na steamu je bohuzel jen to prihlaseni pres "station name". Nevim proc to maj tak uchylne kdyz to je jedna hra a ma jedny vyvojare.

      Asi podobny jako to bylo u LOTRO kdyz eu servery mal Codemasters a d US mal Turbine.
    • No moje zkušenosti jsou takové, že jsem měl účet na amerických Sony, a bez upozornění mi Sony převedla účet ne .eu, a co jsem měl zlaťáky, tak mi nechali na US, s tím že si mám na US začít hrát novou postavu a nebo koupit v .eu shopu.. Od té doby jsem měl podobné problémy s heslem a nemožností lognout cca 5x, pokaždé byl problém na jejich straně, 10x měněné heslo, spadený authenticating server atd, přeinstalovat klienta nepomáhalo a na fóru jen nadávky a nikdo na nic neodpovídal, respektive rady od fórum adminů jako jestli při zadávání hesla nemáme zaplý caps lock atd.

      Hra parádní, podpora a servis zlý. Ale bylo to v betě, a nebo těsně po přechodu na ostrý provoz. Jestli to maj i teď po roku hry v provozu, tak to je zle.
      • Btw POZOR, planetside.com je pod SONY entertaiment, a je pro US servery a US účty. Zatímco planetside.eu je pod ProSiebenSat.1 a pouze pro EU servery, účty a hráče. Nemaj spolu nic společného a GMka se navzájem neznají a registrace spolu vůbec nesouvisí. Pozor na to, řešit něco s něma a s účtama, převodama je pomalu horší než bitva o celou mapu :-)
        • a pak kde je tady problém já jsem si myslel že by to mohlo být i tou registrací máte se registrovat na https://www.planetside2.com/ a je to jak pro US tak EU "a ne na nějakym .eu o kterym slyšim po prvý"
    • možno problém mezi klávesnicí a židlí.
      • ne, problém v předchozí registraci, zaregistroval jsem si sice nový nick, ale pod ním se nepřihlásím. Přitom na něm můžu měnit heslo které je ale platné ke starému účtu... :-/
        • Tak problém je ten, že si můžu měnit login pro přihlášení na klasickej web (tedy k účtu), ale k přihlášení do hry mi jede úplně jinej. ?!
  • froztik
    Po to co jsem to zkoušel, to asi nebude úplně pro mě. Minimálně ne se současným hardwarem :)
    • XorxoxTalarius
      Jo taky musim rict ze mi to dalo pekne zahulit, ale kdyz si udelas poradnou udrzbu systemu tak vytahnes poradny vykon i ze stareho stroje, ja pouzivam PC Tools. Nemusis niuc delat, vse to udela automaticky. Mne to zlepsilo v nekterych pripadech vykon i ctyrikrat.
      • a nanotechnologicky ti to upgradowalo HW, jo to poznam. len daj bacha, robutci su mrchy. raz sa ti prekusu von a zmenia ti pohlavie...
  • Rikal jsem to pri vydani, rikam to ted - tohle je proste znovuzrozenej Battlefield 2142. Squady / Platoony, klany, velka mapa s vetsinou vice cestami k "cili", giganticka mapa, 2 tisice hracu (pravda, BF2142 mel "jen" 64, i tak to bylo" 4x vice, nez tehdejsi CoD)...
    • Přesně tak. Je to v podstatě BF2142, ale já bych se nebál to hratelností přirovnat i k BF2. Hra je to prostě mimořádně zábavná pro ty, co dříve hráli tyto dvě jmenované hry a měli je rádi.
    • Hanzik815
      Planetside mě právě kvůli tomuhle začal bavit. Konečně BF2142, který se hraje. :D
  • Veskoslav
    Přispěl jsem přesně 4994 zabitími do toho čísla. Což mi připadá, že tam chodím asi jenom na okrasu při 1,5 K/D poměru *9*
    • tak to seš na tom fajn, já mám 3,934 killů s 1.02 K/D ratiem na 41 lvlu (a to si řikam že jsem sakra dobrej xD). a však zabývat se nějakym K/D je v téhle hře určitě blbost, pro mě to bylo třeba dřív nehratelné až když vyšel před několika měsíci optimalizační patch a hra mi jede už v poho.
      • Veskoslav
        Tak dneska jsme zase bránili jedno"letiště", které jsme nakonec po 48 minutách "předali" do rukou jiné frakci. Stihl jsem 89 zabití a 23 smrtí. Stál jsem na vrcholu a střílel a střílel. Bohužel už nedostávám bonus packy XP za zbraň, mám ji na maximálku. Ale aspoň přibývá měna:) cca 58/hod.
    • a) 1.5 je nadprůměr
      b) KD není hodnota vypovýdající o skillu nebo čem, zvlášť v PS2.
      • Veskoslav
        Taky to mám "uměle" dodělané pomocí odstřelovače ten poměr:)
        • No nejsem žádný "skill", nikdy jsem nehrál nějak CSko a nebo COD, Battlefielda, vždy jen tak s kámošema a po hodinách, ne po dnech, týdnech, letech. A v PS2 jsem hrál assaulta, lvl 50 +- a ratio kolem 4-5, nepamatuju. Rush, granáty, podřezávání frajerů se sniperkama, snadná kořist .-)
          Nadprůměr tam kde jsem hrál byl 30-40, to mívalo pár frajerů co jen lítalo a bombardovalo místa největších střetů.
    • Se začne zdvihat. První 2-3 dny jen feeduješ, pak poznáš ovládání a možnosti, dostaneš se na ratio 1. Jak poznáš po měsíci mapky a většinu míst, krytí a cesty, vylepšíš první zbraně, vehicly, zdvihneš se na 2-3 ratio. No a pak jak začneš chodit největší střety, používat nástražné zařízení a výbušniny, doplňovat munici a výsadky za záda, stoupneš na ratio 4-5.

      No a nebo nasedneš do bombardéru a máš ratio 40 po týdnu .-)
      • Veskoslav
        Jí jsem 28. level:) Já spíše létám jako dopravce, když hrajeme s přáteli:)
    • Lawliet
      Kde se mam obětovat?
      • Veskoslav
        Pokud vím, tak imperiální komisaři zabíjí své lidi a to nechceme:-D I když do počtu mrtvých by se to počítalo:)
  • Mortuus
    Hru hraju teprve od včera, ale pokud máte rádi opravdu rozsáhlou mapu na které se můžete řezat, Planetside můžu vřele doporučit :-) Ještě před tím, než se dáte do bitev, doporučuju shlédnout intruktážní videa, která nejsou moc dlouhá, ale zároveň dost do začátku pomůžou.
  • Pete.palis
    No já jsem zvědavej, kdy vypustí Hosin a Nexus mapy ;)...Jinak tímto videem navnazuju hráče já, aby si to stáhli *1*

    https://www.youtube.com/watch?v=GlNa-0J5cS4
    • Někdo říká, že hra upadá a je s dalším updatem čím dál horší, jiní jsou z ní nadšení. Já musím říct, že z youtube vypadá jako BF2, tak mě to trochu láká. Ale přesně jako s PR pro BF2, bez party lidí je to poloviční zážitek a nikoho kdo to hraje neznám.
      • Jack1947
        V BF muzes byt vlk samotar, kdyz nebudes kazit lidem svym chovanim nejak vyrazne hru. Jo, taky se mi to zacina zamlouvat. (mozna).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit