zavřít
...

PlayerUnknown’s Battlegrounds – recenze

PlayerUnknown’s Battlegrounds. Když jsem tohle podivné jméno poprvé slyšel, ani ve snu by mě nenapadlo, že se z téhle multiplayerové střílečky stane taková supernova. Kdybyste mi řekli, že okrajový žánr battle royale díky ní exploduje do olbřímích rozměrů, asi bych se nuceně zasmál a v kapse vytáčel...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • Exit (anonym)
    3 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Napsat, ze ses o PUBG dozvedel diky H1Z1 a pritom nezminit ARMU III, ze ktere to cele vzniklo je ubohost! *16* *16* *16*
    13.2.2018

    reagovat

    • Derp (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      když už používate acronym, tak ho aspoň uveďte ve správném tvaru: ARMA III

      Jinak článek je recenze, není to žádný rozhovor s vývojářem, který vysvětluje, jak hra vznikla.
      Long story short: nobody cares!
      15.2.2018

      reagovat

  • Rejsek tiscali.cz
    3 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Jak je to tam s reportovanim/banovanim? Videl jsem spoustu videi, kde ubreceni, ovsem ferove zabiti, hraci vyhrozovali reportem a banem. Proveruje se to nejak?
    13.2.2018

    reagovat

    • LV426 tiscali.cz
      14 souhlasí, 4 nesouhlasí
      500+ tisíc zabanovaných lidí už je v té hře ,asi tak ... statisticky to vychází co pustíš hru, to cheater ... žůžo hrát něco takového ..
      13.2.2018

      reagovat

      • tru (inkognito)
        11 souhlasí, 3 nesouhlasí
        presne nechapu kdo tohle muze hrat leda cheater *11*
        13.2.2018

        reagovat

      • to urcite (anonym)
        2 souhlasí, 2 nesouhlasí
        Jasný - pěkná statistika, génie. Předpokládám, že jsi hru vůbec nehrál, protože bys to jinak netvrdil - tohle už je takový evergreen. Mam nahráno asi 450 hodin a potkal jsem cheatera 2x.
        14.2.2018

        reagovat

        • LV426 tiscali.cz
          2 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Tak ty čísla jsou oficiální přímo od vývojářů, přes půl milionů zabanovaných lidí, to je prostě fakt, tak otevři oči.
          14.2.2018

          reagovat

          • to urcite (anonym)
            1 souhlasí, 3 nesouhlasí
            Otevři oči? Mě by zajímala spíš ta dedukce z toho, že půl milionu zabanovaných cheaterů = kolik cheaterů potkáš ve hře a závěr o tom, že je to "žůžo". To číslo o ničem takovém vypovídat prostě nemůže a stejně jako každý, koho znám a kdo tu hru hraje, tvrdím, že cheatery nepotkávám. Nemluvě o tom, že na tom dále pracují. Mně vadí, když tu někdo dissuje hru, kterou evidentně nikdy nehrál, a používá k tomu nějaký absurdní vzorce. V CSku jsem potkal xkrát více cheaterů, a to je hra, kde to skutečně vadí. V pubg tě to, že potkáš jednou za 2 měsíce cheatera vážně nenaštve, pokud vůbec budeš mít takovou smůlu, že ho potkáš. Tenhle "problém" řeší jen lidi, co tu hru nehrají ;).
            15.2.2018

            reagovat

            • facepalm (inkognito)
              2 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Az tu hru nebudes vsem cpat, tak ti ju nebude nikdo "dissovat" *3*
              15.2.2018

        • kuRe (anonym)
          5 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Já mám nahráno jen 200 hodin a cheatera potkávám každou 3. hru :) Týpek, který střílí do vzduchu a zabíjí lidi na druhém konci mapy je tam běžná záležitost.
          16.2.2018

          reagovat

    • Rejsek tiscali.cz
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Já myslel spíš to, abych kvůli nějakému takovému salty blbečkovi nedostal bezdůvodně banána.
      13.2.2018

      reagovat

  • Davidoff (anonym)
    16 souhlasí, 5 nesouhlasí
    9/10 tak to jo. To bude mít Kingdom Come 11/10 a přitom taková blbost, no raději juknu na metacritichs a hlee 50% Děkuji nechci.
    13.2.2018

    reagovat

  • Kim (anonym)
    14 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Hral jsem. Nic noveho. GrafiKa, fyzika atd. Na urovni 8 roku stare hry. Pockam si az to udela Dice poradne.
    13.2.2018

    reagovat

  • pepa (anonym)
    3 souhlasí, 12 nesouhlasí
    je to nejlepsi hra na svete lepsi neni ani nebude
    13.2.2018

    reagovat

  • WhySoSad tiscali.cz
    4 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Hned jak jsem přečetl první odstavec, tak jsem věděl že to psal můj soujmenovec Venca. Skvělá recenze a soucítím s tebou, čím jsi kuřátku blíž, tím je na něj větší chuť.
    13.2.2018

    reagovat

  • Otar (anonym)
    16 souhlasí, 3 nesouhlasí
    9/10? haha. technická stránka hry je na pěst, minimum herního obsahu, jen zábavný styl hry. autor recenze akorát napsal jak si pěkně zapařil, ale recenzi na hru nenapsal.
    13.2.2018

    reagovat

    • Bravotango (anonym)
      2 souhlasí, 6 nesouhlasí
      *1* hochu tak ty sis vlastně odpověděl .... "jak si pěkně zapařil" - PUBG hraju asi 3. týden...normálně nekupuju hry za 500,- +, ale určitě těch peněz nelituju. Technicky a co se tyče bugů je určitě co dohánět, cheatery jsem snad ještě nepotkal, ale pokaždý když si tu hru postím a zahraju, tak můžu říct, že "jsem si dobře zapařil", což se nedá říct o ostatních AAA titulech za 1100,- a výše, který za poslední 2 roky vyšly, z kterých tady ejakulujete. Recenzi není nutné ani psát. Dala by se shrnout do 3 slov - adrenalin, zábava, odreagování. Nic víc od hry nečekám.
      13.2.2018

      reagovat

      • Otar (anonym)
        6 souhlasí, 3 nesouhlasí
        ano, já si u toho taky rád zapařím, ale nedal bych tomu 9/10 protože modely, fyzika a hlavně optimalizace hru posouvají na úroveň alfy. koncept je zajímavej hlavně tím, že přináší kompetetivní PvP i lidem, který jsou lamy protože matchmaking je tady dost šílenej a občas si zastřílí i jelito. oproti třeba CS kdy vždycky hraješ proti vyrovanému týmu a pokud ho porazíš, dá ti to za "odměnu" silnejšího soupeře čímž se ti hra ztíží a stane se méně zábavnou. na druhou stranu v pubg si užiješ pocit falešného skillu a zábavy protože stačí být afk a plazit se na zemi a pokaždé budeš mezi posledními přežívšími - a hlavně na tom se zakládá ten pocit, že si dobře zapaříš :) jako hra v tomto stavu max 6/10
        13.2.2018

        reagovat

        • vor (anonym)
          1 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Ty jsi nevidel CS a PU ani z vlaku, tak co tu hazis rozumy ? Jakyho za odmenu silnejsiho soupere ? Jaky afk plazeni po zemi, kdyz se neustale zmensuje mapa ? Prober se z ty diskoteky...
          13.2.2018

          reagovat

          • Otar (anonym)
            1 souhlasí, 0 nesouhlasí
            jasně, pár stovek hodin v každé z těch her nahráno mám. v CS je problém, že winrate budeš mít vždycky 45-55%, což není to pravý zábavný popařeni. v pubg je zábava větší protože každej si tam někoho zastřelí a skončí bez problému patnáctej ikdyž bude celou hru pasivní a bude jen ležet na zemi.
            13.2.2018

            reagovat

            • Otar (anonym)
              3 souhlasí, 1 nesouhlasí
              ....takže ano, zapařís si dobře, kvůli dobrému nápadu, ale technicky je hra v alfě a obsahově na úrovni Bulánků.
              13.2.2018

  • x (anonym)
    8 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Tyhle hry se hrajou pro adrenalin, takze kdo nehral a plive, at jde do kopru *5*
    13.2.2018

    reagovat

    • Duncan66 (anonym)
      1 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Jaky adrenalin? Vzdyt 99% herni naplne je behani po mape a hledani lepsi vyzbroje a 1% hry je akcni stileni a kryti. Nekdy to strileni je 0,1% hry a je konec. Osobne by me vazne zajimalo, co na tom lidi tak bavi hrat, kdyz z 99% je to singleplayer chozeni po nezive mape, pokud nehrajete ve dvou az ctyrech, potom je to 99% herni naplne chozeni po nezive mape.
      13.2.2018

      reagovat

  • Honza (anonym)
    19 souhlasí, 13 nesouhlasí
    Nejsmutnější na tom všem je, že spousta lidí to hraje jen a pouze proto, že to je "IN". A co, že je na téhle hře tak výjimečného? Nějak jsem to z celé té recenze nepochopil.....
    13.2.2018

    reagovat

    • Kelmain (anonym)
      7 souhlasí, 7 nesouhlasí
      Nevěřím tomu, že by u toho lidi trávili tolik času dobrovolně a nudili se je pro to, že je to "IN". Každopádně na papíře to opravdu není nic výjmečného. Velice jednoduchá hra. Jestli chceš přijít na to, co na tom tolik lidí tolik baví, musíš si to prostě zahrát. Každopádně to není hra pro každého, určitě je spousta lidí, které to prostě bavit nebude.
      13.2.2018

      reagovat

  • Grand (anonym)
    20 souhlasí, 10 nesouhlasí
    9/10 ? To snad ne. *4*
    Az vyjde Tarkov ocekavam minimalne 20/10.
    13.2.2018

    reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.162.163.181.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.