zavřít
...

PlayerUnknown’s Battlegrounds – recenze

PlayerUnknown’s Battlegrounds. Když jsem tohle podivné jméno poprvé slyšel, ani ve snu by mě nenapadlo, že se z téhle multiplayerové střílečky stane taková supernova. Kdybyste mi řekli, že okrajový žánr battle royale díky ní exploduje do olbřímích rozměrů, asi bych se nuceně zasmál a v kapse vytáčel...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • ovAvo (anonym)
    8 souhlasí, 10 nesouhlasí
    ... skvělá recenze, perfektně napsáno. Jako by mi to autor opisoval z duše. Nezbejvá mi, než souhlasit s každým písmenkem. FREE HUGS
    13.2.2018

    reagovat

  • Sid_77 (anonym)
    8 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Největší plus je že se skoro žádná přestřelka neopakuje. Vždycky je něco jinak. A vždycky to stojí zato. Já se do toho zamiloval :D
    13.2.2018

    reagovat

    • Duncan66 (anonym)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Ze je prakticky kazda prestrelka jinak plati o kazde hre s podobne velkyma mapama. Osobne ale nerozumim tomu, ze nekoho bavi behat pul hodiny po mape a potom par vterin strileni a konec a zase znovu to same.
      13.2.2018

      reagovat

  • Kapesník (anonym)
    29 souhlasí, 16 nesouhlasí
    po necelých dvou hodinách jsem si zažádal o refund - je to repetitivní, každou čtvrt hodinu člověk musí prolézat budovy a sbírat věci od začátku, plné lidí co čekají, až jim někdo vleze do zaměřovače a v neposlední řadě nějaký trumpeta co mi dal headshot pistolí na několik set metrů přes křoviny, porost a kopec, překvapuje mě, že autor této hře dal 9/10 když byl sám v gamesplay který měli zastřelen autoaimem do hlavy když se snažil odjet buginou.. což mi připomíná, že ježdění s bugino na pouštní mapě a kličkování mezi vraky aut a budovami bylo jediné, co mě bavilo

    dokážu si představit proč spoustu lidí tohle baví, ale za mě prostě ne
    12.2.2018

    reagovat

  • DekkerDave tiscali.cz
    17 souhlasí, 11 nesouhlasí
    Tyhle příběhy jsou naprosto bomba :) S bráchou jsme tehdy jeli po dvojicích a dodnes si živě pamatuju, jak se už nepříjemně těsně zmenšoval kruh a my se krčili v ďolíku u města, bez pořádnýho krytí. Lítalo to na nás z města, od kontejneru v poli, ze vzdálený chajdy i zpoza horizontu vyvýšeniny za námi. Už jenom jít do kleku by znamenalo okamžitou smrt. Nějakým způsobem jsme asi 3-4 lidi vystříleli, přičemž jsme se zmohli jenom na adrenalinový hekání na pomezí češtiny, kterým jsme se ale nějakým způsobem efektivně dorozumívali a hlásili si pohyb a pozice nepřátel (skoro to bylo jako 13 hodin v Benghází).

    Mezitím zbytek se postaral sám o sebe vzájemně a najednou... ticho. Brácha polomrtvej, oba ležíme v tom podělaným dolíku, bojíme se i otevřít inventář, pro výměnu lékárničky, aby nám náhodou neunikl nějakej náznak pohybu. Najednou samozřejmě cink - od kontejneru přiletěl granát. Nastupuje zmiňovaný adrenalinoý Kilimandžáro, řvu něco jako granát, kašlu na ďolík a zdrhám pryč, co mi virtuální nohy stačí. Brácha reaguje jinak - jde do kleku a přiráží jednoho kontejňaráka k zemi ještě dřív, než vybuchne granát. Opět funguje vzájemná komunikace na úrovni kmenovýho dialektu, bratr - teď už zabit granátem, hlásí na TS načatýho nepřítele. Otáčím se, dorážím ho ještě dřív, než se stačí po čtyřech doplazit do krytu, kde by ho jeho kumpán oživil.

    Je to 1vs1, kruh je tak malej, že se už nezmenšuje, takže dobíhá časomíra. Rupnou mi z napětí nervy, tak si řeknu, no co, druhý místo je taky dobrý, beru 5.56 do M416 od bratra, nabíjím a jdu přímo na zteč proti kontejneru. Borec vykukuje z druhý strany - asi mu jeho mrtvej kumpán radil na TSku, protože evidentně moje kroky ignoroval nebo neslyšel a nechal se obejít. Takže jsem mu to poslal do zad a victory bylo naše :)
    12.2.2018

    reagovat

  • Odulin tiscali.cz
    11 souhlasí, 6 nesouhlasí
    Jsem fakt rád, že se někomu povedlo tenhle nápad docela slušně zrealizovat a založit tím prakticky nový podžánr. Jedem s bráchou už prakticky jen FPP servery a je to pěknej zážitek. Vždycky mě to vtáhne a ten adrenalin kolem 5>místa, to je síla. Hra to určitě dokonalá není, ale milníček v MP by to mohl být.
    12.2.2018

    reagovat

  • Kosa (anonym)
    25 souhlasí, 15 nesouhlasí
    Hral jsem u kamose cca hodinu. Nezazivna repetitivni akce plna cheatujicich cinanu a decek. Pokud ma clovek rad kompetitivni multiplayer a neni schopen se naucit vic jak jednu byt obsahlejsi mapu tak prosim, pro me nehorazna nuda, kde nota bene za pomerne velkou castku dostanu obcas se divne chovajici zabugovanou betu s mikrotransakcema. Nepomerne vic jsem se bavil v UT2004 pri kasickym deathmatchi - posledni doba kdy me MP bavil. 3/10
    12.2.2018

    reagovat

    • Petr (anonym)
      11 souhlasí, 10 nesouhlasí
      Tohle není o kompetitívnim MP, ale o survival zážitku. Něco jako kdybys tvrdil že chceš hrát DayZ kompetitivně a učit se mapu. Prostě nejsi cílovka, to je celé.
      12.2.2018

      reagovat

      • vnukosyn (anonym)
        2 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Vždycky jsem měl za to, že v survivalech musíš jíst a na steamu (se smíšeným hodnocením) je to zařazeno v survivalech protože jsou populární.
        13.2.2018

        reagovat

        • mozek (anonym)
          0 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Todle ale není simulátor obžérství. V survivalech musíš hlavně přežít, prvky na kterých je pak to přežití postavený už se mohou diametrálně lišit.
          13.2.2018

          reagovat

          • vnukosyn (anonym)
            0 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Tak v tom případě je i Mario survival, nezahučet do díry a vysvobození princezny je jen diametrální odlišnost od toho nebýt zastřelen a být první, což by se dalo aplikovat na většinu her.
            13.2.2018

            reagovat

    • nm (anonym)
      13 souhlasí, 7 nesouhlasí
      ''Hral jsem u kamose cca hodinu. Nezazivna repetitivni akce plna cheatujicich cinanu a decek''
      Kolik si těch her za hodinu stihl že to bylo plné číňanů *15*
      12.2.2018

      reagovat

  • ZOLLINO (anonym)
    6 souhlasí, 5 nesouhlasí
    jak to ta hra jako dela ze na pohled je to nuda (potvrzuju) a jinak jako je to zabava hrat? (nehral jsem). Chtel bych se zeptat jestli je v poradku mnozstvi obsahu vs cena, jestli je to jako hotovej produkt v poradku ze je to plny bugu. Jestli je jeden mod hry vlastne dostatek. A 9/10 to muze mit jen od nekoho kto ma hodne casu, protoze zatim co v BF1 mam 20-60killu za hodinu, tak tady bych mnel mozna par a musim to vypnout protoze prace, povinnosti, a bla bla bla. Ja bych uvital druhou stranu mince a recenzi od nekoho ze stare skoly :) Ano sem starej dedek a tuhle hru jsem dostal na vanoce a obratem prodal, uz jen z principu ze to stoji kolik stoji (cena vs value)
    12.2.2018

    reagovat

    • Keen (anonym)
      4 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Nevím jestli jsem starej dědek (spíš někde mezi v mých 27), ale mně ta hra za tech 30 euro stála. Vždy jsem ovšem měl slabost pro MP hry (spousta hodin v v CS, dotě, atp.). Pro mě je třeba jeden opravdu dobrý kill v PUBG mnohem více uspokojující než 30 v jiné hře, takže na čísla opravdu nekoukám. Jinak tahle recenze je opravdu dobře napsána, pokud seš cílovka, tak tahle hra v tobě vyvolá podobné pocity. Pokud ne, tak je možná lepší se jí vyhnout.
      12.2.2018

      reagovat

    • ovAvo (anonym)
      6 souhlasí, 1 nesouhlasí
      ... jsem taky dříve narozenéj (padesát křížů už mám zasebou).Pařim hlavně FPS a RPG. Ale PUBG mě absolutně dostalo. Je to zábava, adrenalin, radost, smutek a já nevím co ještě všechno najednou. A stačila by mi i ta jedna původní mapa. Pokaždé je to jiné. A nezáleží jestli to hraju v sólo, duo nebo squadu. Přiznám se ale, že odedneška si dám pauzu a začnu si užívat středověku v KC:D 1403
      13.2.2018

      reagovat

  • jindra.veliky tiscali.cz
    2 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Ea hry zasadne nekupuju (viz. DayZ, The Forrest, ARK, next car game racing,...), ale jestli to jednou dodelaji a vydaji na ps4, tak si to moc rad zahraju *4*
    12.2.2018 upraveno v 20:28

    reagovat

    • Levik tiscali.cz
      3 souhlasí, 1 nesouhlasí
      spousta ea her vydá herní dobou a zábavou za víc jak lecjaké tříáčkové tituly - třeba zmíněný the forest, nebo the long dark, rimworld, prison architect, 7 days to die či project zomboid... je jich hodně a leckdy je tam i míň bugů a očividných nedodělků. Samozřejmě jako je spousta již hotových her naprostý odpad, i u ea her je jich spousta zralá na okamžité vrácení.. je prostě jen třeba být opatrný. Navíc u ea her je výhoda nižší ceny, a relativní prodloužení herní doby (každý nový update :))

      Jo, ale neni to obhajoba PUBG, ale ea her :-D PubG je pro mě nesmysl, vzhledem k tomu že MP střílečky nejsou nic pro mě, nemám na to nervy :-D
      12.2.2018 upraveno v 21:39

      reagovat

  • Opus (anonym)
    12 souhlasí, 9 nesouhlasí
    Zažijete propady fps, bugy, abnormální grafickou náročnost a strašnou fyziku všeho co se hýbe, celá hra jedná velká betaverze, ale bude Vás to bavit! :D Recenzovat early access hru je pro mě stejný úlet jako ochutnat a hodnotit na půl uvařené jídlo, možná se poblijete, ale bude Vám to chutnat!
    12.2.2018

    reagovat

  • Juro (anonym)
    3 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Ja som z hrou max spokojny. Kopec zabavy a po predani bedniciek cez steam ktore zdarma padaju v hre mam naspet 20€ z hry.. Mam odohratych cca 158 hodin a hra ma doteraz vysla na 10€ ... Dobre je ze bednicky sa kazdy tyzden daju stale predavat a peniazky sa mi postupne cele mozno aj vratia :-) Skoda ze cena bedni isla rapidne dole a tak to ide uz pomalsie, ale myslim ze super kupa aj tak.
    12.2.2018

    reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.162.163.181.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.