zavřít
...

PlayerUnknown’s Battlegrounds – recenze

PlayerUnknown’s Battlegrounds. Když jsem tohle podivné jméno poprvé slyšel, ani ve snu by mě nenapadlo, že se z téhle multiplayerové střílečky stane taková supernova. Kdybyste mi řekli, že okrajový žánr battle royale díky ní exploduje do olbřímích rozměrů, asi bych se nuceně zasmál a v kapse vytáčel...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • LV426 tiscali.cz
    23 souhlasí, 31 nesouhlasí
    Za mě hrůza. Čekám, než hra nastartuje, pak čekám než vyskočím a někam dopadnu, pak čekám, než někde něco najdu, pak čekám, než vůbec někoho potkám, pak ani nevím odkud a jsem mrtvý... 3x stejný scénář, nuda, odinstaloval jsem .. Sorry, ale běhat půl hodiny (doslova) po mapě a prakticky nikoho nepotkat / nezahrát si ... za tu dobu mám v RB6 odehrátou celou jednu hru intenzivní pařby. S*át na celé Pubertální Gé.
    12.2.2018

    reagovat

    • Draken69CZ tiscali.cz
      11 souhlasí, 5 nesouhlasí
      Si po 3 hrách v RB6 byl hned nejlepší? Kdyby tohle někdo napsal o RB6 tak je to lama a noob a že až tam nahraje stovky hodin tak ať hodnotí a ty po třech hrách hned takové závěry *9*
      12.2.2018

      reagovat

    • zaty mojeid.cz
      10 souhlasí, 5 nesouhlasí
      Dal jsem ti plus za ten coming out, že jsi lama :)
      12.2.2018

      reagovat

      • LV426 tiscali.cz
        3 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Proč lama, protože mě to nudilo a tím pádem jsem neměl nějak snahu se snažit a nic? Protože mě v nové hře, kterou neznám a kde umřeš ani nevíš jak zabijou, tak su lama? aha *1*
        12.2.2018

        reagovat

    • Zednožidář (anonym)
      4 souhlasí, 9 nesouhlasí
      Tak hraj Battlefield nebo CoD tam je ta akce ještě 1000x instantnější a žádná atmosféra, to se ti bude líbit.
      12.2.2018

      reagovat

      • Duncan66 (anonym)
        1 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Asi si kazdy predstavujeme atmosferu trochu jinak. Pro tebe zda se je ta nejlepsi atmosfera hodinu behani po mape, kde nenarazis ani na zivacka a potom nekolika sekundova prestrelka a konec hry, bud jsi vitez nebo porazeny. Normalni clovek tomu ale rika nuda k uzoufani.
        13.2.2018

        reagovat

    • Vladimír (anonym)
      7 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Sorry, ale to je náplň všech Battle royale her. Pokud tě to nebaví, tak sis měl koupit Dooma.
      12.2.2018

      reagovat

    • skaven (inkognito)
      4 souhlasí, 5 nesouhlasí
      noob
      12.2.2018

      reagovat

    • Petr (anonym)
      7 souhlasí, 8 nesouhlasí
      To já si takhle nainstaloval R6 /(vlož další random střílečku). Za mě hrůza. Spawnuju se okamžitě uprostrěd bojište, okamžitě potkávám nepřátele, za minutu mám 30 fragů a 20 úmrtí, všichni zmateně pobíhají na několika metrech čtverečních. 3x stejný scénář, moc hektické, odinstaloval jsem. Sorry, ale běhat půl hodiny (doslova) po mapě jako králík... za tu dobu mám v PUBG odehrátou celou jednu hru intenzivního survival zážitku.
      12.2.2018

      reagovat

  • Llour tiscali.cz
    6 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Skvělá hra, ale mají ještě co vylepšovat. Ono když najedete s autem v plné rychlosti do zahradního křesílka a rozbijete se na kaši tak to trošku kazí zážitek. Jinak bomba *3* *3*
    12.2.2018

    reagovat

    • Vokurka (anonym)
      7 souhlasí, 1 nesouhlasí
      A nejen to. Už jen hloupost jako nemožnost nabindování výběru zbraní na čísla u EU klávesnice a nutnost použít US mě neskutečně dere :(
      12.2.2018

      reagovat

  • Máslo (anonym)
    14 souhlasí, 4 nesouhlasí
    Líbí se mi ta energie dána do recenze, fakt to působí živě a člověk si dokáže představit ty prožitky ze hry. Václav formu těhlech recenzí dělá celkem často a jsem za to rád, je z něj znát ten vyloženě gamer, a né jen kritik, kterého si člověk lehce splete s neutrálním analytikem.
    12.2.2018

    reagovat

  • Buržuj (anonym)
    2 souhlasí, 21 nesouhlasí
    SP AAA hry sú mŕtve. Ľudia chcú filmový zážitok v špičkovej kvalite, ale nechcú platiť viac za tie hry, aj keď náklady rastú obrovsky. Na druhej strane mládež má radšej unikátny zážitok v podobe MP, kde sa dá často začať hrať aj zadarmo. Vydavateľ z Vás nakoniec často vytiahne viac ako pri jednorazovom predaji bežnej hry.
    12.2.2018

    reagovat

    • mx0r facebook.com
      21 souhlasí, 1 nesouhlasí
      krasne o tom napisal dan vavra v niektorom leveli, preco SP AAA hry nie su mrtve... a plne s nim suhlasim a dufam, ze ma pravdu, pretoze MP napriklad pre mna absolutne nefunguje. a verim, ze nie som jediny. cim je clovek starsi a s rodinou alebo viac zaujmami, tym menej pre neho MP hry funguju, pretoze MP hry sa oplatia iba ked sa im clovek ma cas naplno venovat, inak je to killfest na jeho ucet. SP si uzijem dej, urcim si tempo a hru si uzijem bez toho, aby som musel pravidelne trenovat. predsalen, headshoty od cinanov (viz pubg) nie su zabavne.
      12.2.2018

      reagovat

      • Jack1947 tiscali.cz
        1 souhlasí, 10 nesouhlasí
        Protože čonzi to hrají s Cheaty ale naopak na jejich serveru budeš mít žně protože to neumí hrát...

        Je to ... Hnisavec takže ne opravdu nemá pravdu.
        12.2.2018 upraveno v 19:19

        reagovat

        • Buržuj (anonym)
          2 souhlasí, 7 nesouhlasí
          Ja nie som Hnisavec. On je PS funboy, ja som PC master race!
          12.2.2018

          reagovat

          • Jack1947 tiscali.cz
            2 souhlasí, 4 nesouhlasí
            Zajímavé, téměř totožnej slovosled taky Slovák a podobnej trolling takže že by podobnost čistě náhodná navíc tohle je i na konzolích ( i když v hrozném stavu) a Fanboy" nokli funboy leda že by si bylnějak zábavný *3*
            12.2.2018

            reagovat

            • Buržuj (anonym)
              1 souhlasí, 4 nesouhlasí
              Aspoň vidieť, že o tom nič nevieš. Konzoly nie sú monolit, pre PS funboyov je PC to isté ako Xbox, úplne iná platforma. A PUBG zatiaľ na PS4 nie je, takže PS funboys to nejak nezaujíma. A trolluješ tu jedine ty.
              12.2.2018

            • Jack1947 tiscali.cz
              0 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Sice nesouhlasím ale to je jedno, hádat se tady s tebou nebudu jen jsem napsal co jsem napsal a tímto končím *4*
              12.2.2018

      • Duncan66 (anonym)
        0 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Cim jsem starsi, tim me osobne naopak bavi zejmena MP hry, protoze jedine v MP je to ta skutecna vyzva a navic kdyz clovek narazi na dobrou partu lidi, tak zazije to, co v SP nema sanci zazit nikdy.
        13.2.2018

        reagovat

    • nm (anonym)
      0 souhlasí, 1 nesouhlasí
      ''Unikátní zážitek'' to je trefné, ale pokud někdo sype peníze do ''zkrášlovadel'' je každého věc. Pokud na to má proč ne, v jiném případě už je to o blbosti a zralosti člověka jak se hrou ekonomicky zachází, ve svůj prospěch či prospěch jiného.
      12.2.2018

      reagovat

  • wtf (anonym)
    13 souhlasí, 5 nesouhlasí
    Za mě by bylo lepší aby to bylo FPS. Takto to člověkam tak nevtáhne a lze koukat kamerou za rohy atd. V FPS pohledu, by boje byly lepší.

    Navíc, je tam hromada podvodníků... Lidi co hrají MP hry na veřejných serverech musí být šílenci, když je to stálé baví i přes podvodníky, bugy atd.
    12.2.2018

    reagovat

    • abcd (anonym)
      4 souhlasí, 3 nesouhlasí
      jenže ve hře je na výběr mezi pohledem z 1. nebo 3. osoby
      12.2.2018

      reagovat

    • Darxon (anonym)
      7 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Upřesnil bych to. Servery se rozdělují na FPP nebo TPP. V TPP můžeš přepínat ze třetí osoby na první osobu. V FPP už podle zkratky je jen čistě první osoba, kterou preferuji. Někde jsem četl, že by údajmě mělí v TPP locknout kameru, ale je ticho po pěšině a to mě mrzí
      12.2.2018

      reagovat

    • ovAvo (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      ... nejni nic lehčího, než si to přepnout do FPP. Ta možnost tam přeci je. Já hraju jen takto, ať už sólo nebo v týmu. A ano, cheateři tam jsou, ale při takovém množství hráčů se nelze ani moc divit. Já za těch cca. 500 hodin hraní potkal jednoho a hned jsem ho reportoval. Od toho tam je po každém zápase ta možnost podívat se na DEADCAM.
      13.2.2018

      reagovat

  • Mára (anonym)
    6 souhlasí, 13 nesouhlasí
    Ty krávo, to bude shitstorm od milovníků "dobrých" her. :D
    12.2.2018

    reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.162.163.181.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Siwtch, 3DS, DS, PS Vita, Android a iOS. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i pravidelné testy a novinky z oblasti hardwaru, podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Kingdom Come: Deliverance, Red Dead Redemption, Call of Duty, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield, nebo FIFA.