Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pojede to aspúon v těch konstantních 60fps? ne? to potom potěš protože 60fps je minimum na VR . nejde mít méně potřeba je více. Jo jako pokus dobrý, třeba to rozšíří počet exkluzivit *3*
  • zas to cele zabijou tim ze nebude co hrat, přitom tohle si říká o poradnou gamesu typu skyrim, i kdybys jen koukal místo monitoru, a všechno ostatní delas stejne rukama, jenze o ni to opet zabijou cely koncept jako ta kamera, která je totalne k nicemu, na par blbych dětských her nesmysl a ovladani konzole?? ste magori? ja si preju at to tak není, ale neverim jim, je to hype a nakonec se všichni projevi jako blbci, a zapomenou na to
  • Myslím že ohledně ps vr tu nepadlo to nejdůležitější. Muzu si stáhnout pecko pro oculus rift/vive dat si to na flashku a pustit si to z ps4? Jinak ti nemá cenu kupovat. Může někdo zkusit?
  • Technicka, vazne je vaha 600 g +- autobus takovej problem? Moje helma na masinu ma pres kilo a pul a na vejlete v ni stravim taky nekolik hodin (samosebou si dam obcas pauzu ale to se da ocekavat i o VR) a neprijde mi to jako nejaky problem a tady se bavime prakticky o tretinove vaze...
    • Jestli to nebude spíš problém rozložení hmotnosti té VR helmy. Přijde mi, že díky displeji bude mít těžiště trochu více vepředu, než helma na motorku, takže subjetivně může působit těžším dojmem.
  • Kdo to zkusil a neni mu z toho soufl uz nechce jinak. Nejvic proti tomu vystupuji ti, kdo to nikdy nezkusili a nema na to.
    • Dockej casu. Vsechno casem omrzi, okouzelni vyprcha. Sam jsem byl kdysi nadsen prichodem 3d bryli, povazoval jsem to malem za zazrak a byl jsem ochoten pro ten zazitek akceptovat i notne oklestene nastaveni grafiky. Vydrzelo mi to 2-3 mesice. Nesrovnavam technologii 3d a VR. Mluvim o principu. *3*
    • Nemyslím si že už nechce jinak. Jde o obsah. Nebo myslíš že se dá hrát pár miniher pořád dokola?
      Vyzkoušel jsem, uvažuji o tom, ale zatím nevidím za ty prachy kloudnou protihodnotu.
  • cg_fov 140
  • Zubyzub
    PS VR by nemusel byt az takovy prusvih, ALE ze ta krabka u nej neumi 4K RGB, ani HDR snad nemuzou vubec myslet vlazne. Jedina varianta pro lidi s playstation pro (coz prirozene zni jako vhodna volba HW k VR.. obzvlast pro lidi co budou chtit konzoli jako vanocni darek) a 4k televizi je pokazde prepojovat kabel z krabice do konzole primo.
    • Na jednu stranu je to pravda, toto je evidentni fail, na druhou stranu videl jste tu soustavu kablu co mezi tim vsim vede? To si stejne nikdo normalni jako trvalou dekoraci obyvaku nenecha a odpojovat to bude tak jako tak.
      • Pane Novák, vy jste pěknej trotl, bohuzel idealni nadavku pro vás jsem nemohu napsat.
  • Na tomto webu by takové téma jako Playstation VR neměla být diskuze, pač tu jsou jenom zakomplexovaní mentálové kteří vždycky budou mít problém, ten kdo zavrhuje VR je pouhej ubožák nic víc, je to jedna z mála velkejch technologii co má v budoucnu velikej potenciál a ne jenom ve hrách ale pro více oboru. A jenom tupé ho**do muže napsat že to dopadne stejně jako 3D TV. Zase nějakej trotl napíše že si to kupovat nebude, že si počká na vyspělejší VR, pač když si tohle bude každej říkat tak se nikdy nikam v ničem nehneme. dejte si rovnou dělo do obličeje a nepište že si to pořizovat nebudete, na to vám každej kašle.
    • tohle a 3d ma pomerne dost spolecnyho

      je to podstatne drazsi nez standardni zpusob zobrazovani

      podpora zatim mizerna

      musite se k tomu obtezovat s dalsimi periferiemi (mensi pohodli)
    • Takhle presne vypada clovek ktery si neco koupi a pak zjisti ze to je kravina:)
    • Co bys chtěl po PC komunitě Games.cz. Vždyť je to tady skoro samej mindrák. Souhlasím, že nějak začít se musí a Sony VR je slušný začátek pro masové použití VR!
      • co to je masové? že všichni co hrajeme hry na PC a konzolích budeme hrát v helmě? není nato jediná "normální" HRA tak jak se to mám mosově uchytitit. At konečně ukáží jak se na tom hrají olnohodnotné hry a pak at to dávají na webe o hrách.Jinak je jasní že do toh bude každý pitchovat
  • vypravet packovacum o fov, je jako noseni drivi do lesa... tem nevadi sebevetsi zvracenost v tomhle ohledu
  • Autorovi recenze rikam, ze nevolnost urcite nezpusobuje rozpor mezi pohybem, ktere oko vidi ale telo neciti. Kdyz jedete v rychlovlaku konstanti rychlosti, telo pohyb nevnima, vyjma kodrcani a nebo odstredive sily v zatackach samozrejme. Telo zacne pohyb vnimat pouze pri zrychleni a nebo zpomaleni.
    Problemem je nerealne FOV ktere deformuje perspektivu a tento nezadouci efekt pohyb jeste znasobi. Kamera, ani ta virtualni nedovede simulovat realne vnimani perspektivy lidskeho oka. Kdyz napriklad hrajete zavodni simulator na trech monitorech, muzete si nastavit FOV co nejblize realite, ale stejne vidite obraz na krajnich monitorech s deformovanou perspektivou. Realne to zkratka udelat prozatim nelze.
    A tomu jeste pridava marketing, ktery potrebuje wow efekt. Takže defaultni hodnoty se alespon mirne prezenou. Pokud by bylo prostorove videni nastaveno alespon v ramci moznosti na co nejrealistictejsi parametry, zadny wow efekt se nedostavi. *3*
    • Jiste a kinetoza https://cs.wikipedia.org/wiki/Kinetóza neexistuje :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit