Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    "Monochroma turned out to be a mass of disappointment"

    Gamespot - 4/10

    + Striking artistic design
    + Clever puzzles

    - Clumsy controls
    - Loads of inconsistencies
    - Unfortunate emphasis on precision
    • Mato1987
      uffff, dosť drsné zhodnotenie, ešte si počkám na ďalšie recenzie a uvidím či si to zaobstarám...
  • Carmamrdon
    "To vypadá jako tamto, na jehož název si nemůžu vzpomenout, ale strašně se mi to líbilo."

    Úroveň většiny zdejších diskuzí je opravdu nulová... *7*
    • smajdal
      Napsat příspěvek o tom, že jeden diskutující zapomněl název jedné hry a vyvozovat z něj závěry vztahující se na většinu. TO je pravá žumpa diskuzí o přímo záporné hodnotě, liskni si prosím.
      • Chim
        Errāre hūmānum est. Doufám že většina zdejší inteligence ocení, jak za pomoci latiny a googlu usilovně pracuji na zvýšení úrovně této diskuze, o čemž jistě svědčí i věta následující.

        Budiž Carmamrdonovi omluvou, že jsem svůj příspěvek napsal tak trochu retardovaně zcela záměrně, (což nemohl dotyčný tušit), abych tím vyvolal co nejrychlejší reakci zdejšího publika a dozvěděl se tak název oné hry, jenž mě za oněch dlouhých zimních večerů, kdy venku padají vločky, za komínem souloží kočky, a malé děti poslouchají poutavé příběhy svých rodičů, prarodičů a někdy i praprarodičů, toliko zaujala.
    • N7N7
      Já jsem za tu větu rád. Ta věta je totiž krásným důkazem, jak moc indie hry za těmi áčkovými zaostávají. Z velkých her mám spoustu zážitků, na které si i po mnoha letech s kamarády zavzpomínám a názvy těch her mám vryté do paměti snad až do smrti. U indie hry si tak akorát zahopsám, vyřeším pár logických puzzlů, na chvilku se odreaguji... ale za pár měsíců už si nevzpomenu ani že jsem to hrál, natož na název.
      • Veskoslav
        Dle tvých slov je Indie scéna odpad. Takže přiznáváš, že hraješ odpad nebo jsi lhal, že nehraješ nebo lžeš teď. Vyber si;) Zamotáváš se v té svoji antiIndii rétorice.
        • N7N7
          Legrační, že zrovna ty někomu píšeš o lhaní. Ty, který tu co chvíli vkládáš do úst ostatním diskutérům něco co vůbec neřekli, abys z toho následně těžil body + ty svoje naklikané. Kdy jsem řekl, že je indie scéna odpad? Ukaž mi to. A v čem jsem měl lhát? Že nehraji indie hry? Ale samozřejmě, že jsem si několik indie her zahrál, jinak bych je přeci nemohl kritizovat. O špatném filmu též nemůžu říct, že je špatný, dokud se na něj nepodívám. A taky neříkám, že úplně všechny indie hry jsou špatné. Třeba takové Trine se mi moc líbilo. To bylo ještě před tím než začaly vznikat tuny pixelatých nesmyslů. Občas se vyskytne i pěkná a zajímavá indie hra, to nepopírám, ale 90% z nich jsou jen hopsačky a logické hříčky na pár hodin hraní, kopírují jedna od druhé a snaží se brnkat na struny nostalgie předpotopní grafikou. Zpočátku mi to nevadilo, bylo to příjemné zpestření a připomenutí starých časů. Jenže teď jsou toho tuny, plný Steam a vznikají pořád další a další jako na běžícím pásu, až to začíná být únavné a otravné. A neměří se stejným metrem jako AAA hry, což je špatně. Např. takový Rogue Legacy, který není originální vůbec v ničem - vykradl rpg systém z Dark Souls a okopíroval starou Castlevanii. Aby se neřeklo, že neobsahuje žádný nový prvek, tak tam dali pár nehratelných postav (s černobílým nebo rozmazaným viděním, hlavou dolů atd.), šup tam s retro grafikou a hle - 9/10. Tohle by žádné AAA hře neprošlo. Ta samá hra by dostala maximálně 5/10, kdyby patřila třeba pod Ubisoft.
      • Chim
        Nemáte tak docela pravdu kolego. Zcela podceňujete mou výbornou schopnost zapomínat názvy různých věcí (včetně názvů počítačových her). Naštěstí mám ale pořád v dobré paměti některé momenty z této (bavíme se teď o Limbu) hry, jako například byla vražda obřího pavouka, smrt hlavní postavy na mnoho způsobů (zejména ta cirkulárka), průlet skleněnou tabulkou v závěru hry a tak podobně. Tyto neopakovatelné a v mé paměti dobře zapsané momenty mi zatím žádná rádoby tříáčková hra nenabídla. Třeba z takového Dooma třetího (jedna z mála "velkých" her, kterou jsem skutečně dohrál) si pamatuju víte co? Nic :)
        • N7N7
          No aspoň ten název... :)
          • Chim
            No ale to jen díky tomu, že jsem kdysi hrál i Dooma druhého a měl pak díky tomu divoké sny.
    • Chim
      Taky si to myslím. Všude navíc čtu, že bojujeme s průměrností. Jsem ale rád, že mě se tento problém již netýká.
  • Chim
    To vypadá jako tamto, na jehož název si nemůžu vzpomenout, ale strašně se mi to líbilo. Tudíž se těším...
    • Mato1987
      limbo?
      • Chim
        Bingo. Máte pravdu a lepší paměť než já.
        • Mato1987
          mne tá hra utkvela v pamäti celkom silno...inu pokiaľ sa ti lúbilo limbo tak vedz, že dánsky tvorcovia momentálne pracujú na podobnej hre :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit