Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se ta hra osobně líbí hodně..je to o skillu, ale bude tam hodně arogantních hovádek. Bojový režim má hodně co do sebe. A jako tvrdit po 30ti hodinách hraní, jak sem skvělý, urážet další lidi za názor atd....no..jako těším se na duel. Pracuju 9 dní v měsíci a na týhle hře si dám sakra záležet, abych se zdokonalil. PS4 - 78 platinum, 1078 gold, 3458 bronze, top 10 ve dvou hrách
    • Walldstein
      9 dní v měsíci? WTF? Můžu vědět co děláte? Já jen že já sem v práci 24 dní z měsíce a to ještě na 12h. směny :D
      • kde děláš? českomoravská kolben-daněk?
      • jasná..finanční analytik :-)
    • sry koukám a oprava ..84 platinum, 1060 silver, 357 gold, 3544 bronze
  • Hrál jsem open betu a po dlouhé době něco koupil hned ke dni vydání, už se těším, dnes ideální den na zahájení jatek :)
    • Taktak ..uz po hra i uzavrene bety jsem automaticky predobjednal gold edici.
      Ne ze by byla treba veskere budouci obsah bude pro vsechny zdarma ci za HERNI menu.. gold edici za 2700 fakt nikdo nepotrebuje a je to zbytecnost.
      Me ale dostalo jak neskutecne vyvazena ta hra je uz takhle od startu a potesilo me to natolik ze proste kupuji gold edici jen proto abych podporil vyvojare vetsi castkou. Odvedli fantastickou praci. Single sice asi bude stat za houby -coz se asi odrazi i na recenzich(coz je chyba vyvojaru protoze se nam porad smazi namluvit ze single bude neco "extra") ..ale kdo to kupuje kvuli singlu ze..? Posledni takovy nadseni ze skvele odvedene prace u hry ktera me tim dostala do kolen jsem zazil u witchera 3, last of us a tak nejak me prekvapil i nioh.
      Nez nekdo bude namitat u witchera ze byl plnej bugu...no ja mel to stesti ze jsem narazil jen na dva...ale spis mi jde o to ze ten svet a vedlejsi questy byly kolikrat zabavejsi jak celej hlavni pribeh a ne takova ta klasika skyrimu, falloutu atd kde se questy stale opakuji s 0 potencialem a pribehem.
  • Na PC se mi to s myší docela blbě ovládalo. Přišlo mi to dělaný primárně na gamepad.
    • Na gamepadu to ma take toporne ovladani.
    • A nejsi sam. Ja to sice hraji na ps4 ale po uzavrene bete a diskuzi o ni na ubi foru si hodne lidi stezovalo ze pokud hrajou na pc s mysi a jde proti nim nekdo s gamepadem tak nemaj sanci.
  • Máte někdo zkušenosti s ukradnutým uplay účtem? Support na mě úplně sere, už týden jsem nedostal odpověď. Od těch prašivců už si v životě nic nekoupím.
    • Morraw
      Jak se ti to povedlo, že ti ukradli účet ? Slabé heslo ?

      Tomi: U bety bylo napsáno, že nebude fungovat plná podpora.
    • Maj ted asi brutal naval vseho...
    • Jo takhle mě poslali někam na closed betě, nic nefungovalo, a za týden přišla odpověď, že je jim to líto, že jsem se nedostal, ale že jsou hrozně rádi, že jsem to chtěl zkusit....
  • Moc dlho to nehrajte, alebo skor rychlo a casto teraz neviem, ale za rok vychadza for honor 2 *8*
  • flash789
    taky vysel Nioh, hra s podobnym zamerenim, ale samo sragory od UBI maj prednost...
    • "Nioh, hra s podobnym zamerenim"
      Zacinam litovat ze jsem nekomu kdo na stranku o hrach zabloudil asi omylem venoval 5minut sveho casu ve velmi obsahlem slohu a vysvetleni prvku hry o par prispevku nize.

      Ty to asi stejne nepochopis
      Srovnani s division kde division je poloMMO rpg grind s for honor zamerenej na tymove bitvy ci duely jeste chapu ve smyslu tve narazky na UBISOFT obecne... ale napsat ze nioh je podobny zamereni jako for honor...to uz chce slusnou davku demence :-D Ono vlastne call of duty ma podobne zamereni jako alien isolation zejo? Je to scifi z vesmiru a mas tam zbrane.... nojoo tleskam
      • flash789
        Vezmes si mec/katanu/sekeru a nastoupis proti nejakemu nepriteli s mecem/katanou/sekerou a bojujete tak dlouho dokud jeden nechcipne a za zabiti je nejaka odmena. Podobnost tam proste je.
        • Jo asi tak stejna jako s cod a alien isolation....

          Boze muj tohle snad ani nemuzes myslet vazne.... v tom pripade je tam podobnost i se zaklinacem? V kazdy hre kde bojujes od pesti po bazooku nastoupis proti nepriteli a bojujes dokud jeden nechcipne ... ty jsi hodne mimo kluk... nioh je rpg zamereny na singleplayer a rozhodne nema tak propracovany soubojovy system. For honor je zamren na multiplayer a obe hry jsou uplne o necem jinem a uplne jinak se hrajou zadna podobnost tam neni s to ani zanrove. Nioh mam a for honor mi prijde dnes. Ty jsi ocividne nehral ani jednu z jmenovanych.....
          • Trošku slušného vychování pánové...

            For honor..PvP drtička s dobrou fyzikou postav a boje, řekl bych

            Nioh - je podobný spíš Dark Souls ..ale teprve hrát budu...je tam taky stupnovaná obtížnost?..profi :P *16*
          • flash789
            Nioh samozrejme mam a hraju ho, For Honor nemam a ani mit nebudu, protoze blbosti od UBI nekupuju, na to jsem prilis herne vyzraly a tudiz nepatrim do skupiny jako ty a nepotrebuju hrat kazdou hru ktera vyjde a nebo ji hodne hrajou lidi ve friend listu a maji multiplayer, protoze zaroven uz nepotrebuju ostatnim na internetu ukazovat ze ho mam nejdelsiho. Kdyby jsi mi za to stal vypsal bych ti ty podobnosti dopodrobna, ale necham to byt protoze lidi jako ty museji ke svojemu hernimu prozreni dojit prave treba diky takovymto diskuzim.
            • Umiram z tebe :-D ja mam for honor i nioh takze nemluv o podpobnostech kdyz hram ocividne nerozumis...

              "Pratele z friendlistu" a bla bla proc si tahas vymysly z pr*ele? Ja hral uz uzavrenou betu
              To ze tebe nebavi mp hry neznamena ze jsou to spatne hry.

              Podobnosti ma nioh a for honor vic? Tak proc nemas i for honor a nioh jo? :-D :-D nema to podobnost absolutne zadnou

              Ja mam oboji ty jen jednu ale budes se hadat jak tatar... nioh je singleplayer hra uplne o necem jinem. For honor je zamereny na MP a take uplne o necem jinem. Neni tam podobnyho absolutne nic co se tyka herniho zanru ani gameplaye jako takoveho. Placas absolutni nesmysly. Jako pro tebe jsou hry stejne jen proto ze tam jsou stredoveke zbrane? To jako vazne ? :-D
    • "Nioh, hra s podobnym zamerenim"
      Zacinam litovat ze jsem nekomu kdo na stranku o hrach zabloudil asi omylem venoval 5minut sveho casu ve velmi obsahlem slohu a vysvetleni prvku hry o par prispevku nize.

      Ty to asi stejne nepochopis
      • Nevim proc se mi to poslalo takhle debilne 2x pardon
    • Myslíš tu Japonskou srágoru? *6*
      • flash789
        Jo, myslim.
  • Hrál sem betu, ale sem na vážkách. Je to o grindění, chtě nechtě, je to tak. Hrát jednu hru za druhou a doufat v co nejlepší item, hrát eventy a grindit odměny apod. To není nic pro mě.

    Ovšem jako odreagovačka párkrát za den to není vůbec zlé ALE, bojový systém potřebuje pořádně fixnout, občas countery a krytí prostě nefunguje jak má. Nebo spíš jak by dle tutorialu mělo.

    Nejsmutnější na tom je, že hra se tváří jako AAA titul, přitom ve své podstatě je to jen arenovka v nádherném kabátu. Hernímu designoerovi bych dal asi výpověď, ale typkům co si dali práci na skinech a customizaci bych dal metál :-)

    Škoda, že tam nebude kvalitní kampaň, nebo něco podobného.

    Asi si raději počkám na slevu, těch 1400 se mi za to prostě dávat nechce, tu hodnotu taková hra nemá.
    • Zase nazor nekoho kdo tu hru proste neumi... o zadnym grindeni to neni vzhledem k tomu ze duely a 2v2 duely jsou stejne hrany jako 4v4 a pritom tam bonusovy staty itemu nemaj vliv protoze jsou vypnute. Doufat v lepsi item? Blbost protoze do reputace 1 nedostavas modre itemy..fialove az od reputace 3 atd takze doufat v nic nemusis...

      A soubojovy system nepotrebuje absolutne nic menit...se mi vzdycky libi jak nekdo kdo nezna "nepritele" nebo ani nevi ze jsou zde utoky ktere se krom parry nedaj bloknout atd tak hned rve jak jsou vsichni OP jako treba nobushi nebo peacekeeper s bleedingem... ja za ne nehral nikdy a nikdy jsem proti nim nemel nejmensi problem... berserkera jsem dostal na reputaci 3 za ty 3 dny open bety a v uzavreny bete raidera na rep2 a ja jsem vyvazenejsi a vybalancovanejsi hru hned takhle od startu nezazil... kazdej muze porazit kazdyho a zalezi ciste na skillu hrace a na tom jak se dovede treba po prvnim kole prohry adaptovat na soupere... jo... a jsem v high lvl skill ;-)

      A rekreacni odreagovacka to asi bude pro ty co poradne nechapou techniky jinak tam bude pro ostatni normalni kompetetivni ranked mod a sezony ;-)
    • Kampan tam bude a o jej kvalite este nikto nic nevie...

      AAA titul nemoze byt "arenovka" ?
  • Tak nevím, když jsem se dozvěděl o téhle hře, byl jsem fakt nadšenej a líbilo se mi to ... jenže na čím víc videí koukám, tím větší mám pocit, že je zas moc velká reklama pro moc malou hru. Působí to na mě že to bude fail na způsob No mans sky, Mafie III nebo třeba nové nintenďácké konzole ... kecy nemůžou udělat dobrý gameplay.
  • Damarus
    Ale to až potom co dáte 60éček za základní hru a budete to další rok hrát nebo do toho nasypete dalších 60éček za mikro.trans :D :D :D posranej ubisoft a jejich F2P model za přemrštěnou cenu... jinak hra to špatná není
  • walltar
    Kdyby tohle byl open world, tak o tom nepřemýšlím ani 5 minut. Na těchhle pidi mapách to nestojí za nic. *9*

    Ale jinak Open Betu sem si užil... jen už ke konci fakt přestávalo bavit jak je to pořád to samý dokola.
    • flash789
      Vsak jo, typicka hra od UBI, mesic se to bude strasne hrat a hypovat a pak konec, rychlokvaska a jednohubka a jede se dal. Za pet let kdyz nekdo rekne For Honor nikdo nebude tusit oc vlastne presne slo. Stejne jako treba Division.
      • Dalsi hlouposti... for honor jede a hodne se inspiruje jak herne tak obsahem u rainbow six siege... a ten je doted hranej velmi hodne a je to jedna z nejlepsich mp strilecek za poslednich xlet...jak rekl sam tvurce for honor... je to jak mp strilecka s mecema
        • flash789
          To vis ze jo *3*
          • Ja zas pochybuju o tve inteligenci.... ty jsi tu hru ani nehral... a srovnavas to s division coz je kompletne mimo misu stejne jako tve srovnani s nioh.
            Cemu jsi nerozumel na tom ze behem uzavrene a otevrene bety nahral celkem kolem 70 hodin? A to jen za 2 charaktery z 12 celkovych +kazde 3mesice budou pridavani nove postavy.

            Cemu nerozumis na tom ze for honor jde ve smeru rainbow six siege(ne division) kterej rok a pul od vydani slavi stale uspech? Je to neustale podporovany jsou zde sezony e-sport a kompetetivni hrani. R6 siege ma v podstate min obsahu nez for honor(neni tak rozmanitej, je to strilecka) a hraju ho ode dne vydani dodnes. Obe hry jsou zalozene na kompetetivnim hrani ktere bude i ve for honor...

            Ale jak jsem jiz psal...tezko se dihadovat s clovekem kterej vi o hrach asi jako dite o sexu (vsechno vsude videl ale sam zkusil hov** :)) a s nekym kdo napise hned 2 extremni blbosti... 1.) srovnavat division s for honor
            2.) napsat ze nioh je skoro stejna hra podobneho zamereni jako for honor

            Rozesmal jsi me kluku :-) tak uz dost troleni.
            • flash789
              Blbecku. To aby jsme zacli od podlahy. Ja to srovnaval s Division ve smeru ze to po mesici vetsina lidi prestala hrat, to ze sis z toho vydedukoval nejaky svoje sraccky je tvuj problem. A jo ta hra je zanrove podobna hre Nioh, to ze mas tamhle multak, a tamhle neco je uplne jedno. chapu ze se snazis najit misto v hernim svete a chces za kazdou cenu udivovat tim jak vse vidis jinak a jak vsemu rozumis, ale ja ti na to seru, hry hraju 30 let a vim svoje, sbohem a satecek ..chlapecku:)
            • ona spousta lidi by chtela kompetetivni hru s melee zbranemi, ale ve finale to nikoho moc nebavi a zjistuji, ze ,,strilecky,, jsou zabavnejsi...obyc CSko s par mapama a par zbranema dosahlo vetsich uspechu nez X dalsich jako ze propracovanejsich a hezcich her.
          • Ano ja bohudik vim ze jo. Ja nahral 34 hodin v uzavrene bete a dalsich 30hodin v otevrene bete... s dvema hrdiny. Ja vim jak ta hra funguje a jakym smerem smeruje. Podilel jsem se o zkusenosti na forech ubi ohledne uzavrene bety. Rainbow six siege je jedna z nejlepsich mp strilecek vubec a jestli chces neco popirat tak predhod argumenty. Ty jsi betu bud vubec nehral a nebo ji hral 2 hodiny. Muj kamarad kterej ji hral 3 hodiny mi rekl ze ho to nejak extra nebavi. To bylo ovsem do doby nez si zahral semnou a ja mu vysvetlil veci ktery v tutorialu nejsou coz je mozna + (pro me) a pro nekoho -. Pokud nepocitam dominion kterej je vyhradne o spolupraci tak pro me mnohem zabavnejsi 1v1 a 2v2 duely jsou hooooodne o skillu hrace a schopnosti se adaptovat a zeokonalovat. Prvni dve hodiny ve hre nezjistis jak se to da hrat a co vse se tam da delat. A spousta hracu to nepochopi za cely tri dny. Stacilo mi videt 9 z 10 pripadu kdy raider nebo kensei daj utok kterej se neda zablokovat a protihrac proste a jednoduse bud dostal hit nebo se snazil uskocit. Ja? Ja se vylozene proti temhle dvoum hrdinum tesim... protoze presne tenhle utok vetsinou nasledujici po 2silnych normalnich utocich papa hodne staminy a frajeri malokdy cekaj ze stojim na miste a dam jim PARRY (jedine tim se da ten utok odrazit) a pak maj popi** :-)

            Spousta hracu (vcetne me prvni dve hodiny) to hraje stylem: branit se ve trech smerech, utocit ve trech smerech, semtam uskocit. No ...kdyb byla hra jen o tom tak nenamitam pul slova... jenze neni. Je to neskutecne dobre vyvazeny a ikdyz narazis na hrace kterej ti da 3/0 tak dalsi match ho muzes vystipat. Staci se adaptovat. Hodne "dobrych" hracu kterym nedas pomalu ani hit maj totiz jen nauceny nejakej svuj styl taktiky a comb kterej se spatne vykrejva a to v podstate spamujou furt dokola... no a kdyz se objevi nekdo kdo zvlada i v tech rychlich utocich parry nebo na ne utoci lehkym utokem jako prvni s uskokě na protejsi stranu.. vetsinou je to rozhodi a presto ze uz tahle jejich taktika je k ho**u opakuji ji stale dokola proste a jednoduse proto ze maj nauceny jedno "combo" a pak jsou bezradny. A to nejsou dibri hraci ackoliv si to o sibe mysli a mysli si to o nich i spousta souperu ktery delaji presne to same(porad dokola zajetej styl boje) aniz by se zkusili odlisit a prizpusobit. Takze proste a jednoduse...ikdyz te nalozi 3/0 hrac tak ze si ani neskrtnes neznamena ti nutne ze je dobrej a uz vubec ne ze bys ho ty sam nemohl porazit. Ba naopak a v tom tkvi kouzlo ty hry ktery vetsina pochopi az po mnohem vic hodinach ve hre a nauceni se stylum boje jednotlivych hrdinu a prizpusobeni se dovednostem danyho protihrace. Potencial ma for honor jako prase. Jak jsem rekl budou tu normalne rankedy, sezony, odmeny a to uplne stejne jak v r6 siege. Tahat so toho "polo-MMO" rpg division zalozenej na grindu je fakt mimo misu ;-). Jak rikam, for honor je jedna z nejvybalancovanejsich her co jsem kdy videl a to jeste ani nevysla. V tvych dovednostech je porad co zlepsovat a jde o to jak spravne v danych situacich reagovat - jedna chyba a za prohru si podekuj sam. A ikdyz si myslis ze uz jsi s nejakym svym main charakterem buh..tak se vzdy najde nekdo kdo te vrati na zem a ukaze ti ze jsi jeste hovinko :-). Takze tak....doporucuju si najit na youtube duely normalnich hracu a pak se podivat na duely high lvl skill hracu... a uvidite sebe a pak nekoho kdo tam dela takovy coro moro a vykrejva parryngem kazdej druhej utok ze vam z toho pujde hlava kolem. A ukaze vam veci co jste ani netusili. Pak se je muzete jit zkusit naucit, aplikovat ve hre, dosahnout vysledku a pote? Pote muzete jit sem a popovidame si o vasich nazorech znova ;-)
            • flash789
              Prijd za mesic nebo dva, znovu si to precti a zkus se sam zeptat jestli je tvoje nadseni stejne velike jako ted, pokud ano, mel jsi pravdu, ale dost pochybuju...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit