Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí si postavit velký vor a bydlet na něm a máte pokoj :)
  • bukrr
    Měl by někdo tip na další survival, který je možné dohrát? Kromě Long Dark
    • jeanczarny
      Don't Starve
      • Jack1947
        No tedy snad něco i na co se dá nějak lépe koukat ugh...
    • Subnautica, prima vec. :)
  • Aaa, pardon. K tomu smazanýmu jsem chtěl napsat epigram K. H. Borovského:
    "Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit."
    • ales.smutny
      Ahoj,
      jsi si jistý, žes to odeslal nebo to nenapasal pod jiný článek? Protože tady fakt nic smazaného není, na mou duši na psí uši :)
      • Ahoj. Někdo se ptal na diskuzi na předchozí článek *3*. A já mu odpověděl...no zrovna z té kategorie nepohodlným komentářem. Jako nebyl to zrovna zářný příklad nezávadné diskuze a nepoužil bych to jako argument k tomu co píši výše.
        Někdy mně přijde cenzor poněkud horlivý, no.

        Díky ale za Vaši práci. Člověk se pobaví a počte zajímavý věci.
        Ale vážně poklona, že zavítáte do diskuze i na tak ošemetné téma. To se musí nechat, že je to někdy pěkná žumpa.
        • ales.smutny
          Aaa....nemyslels tuhle reakci? ;)

          https://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/v-izometricke-roguelike-strilecce-beacon-hrajete-za-sve-stale-lepsi-klony-312517/

          A díky za pochvalu :)
          • Tak to si sypu popel na hlavu a moc se omlouvám.
            Jsem zachytil po ránu nějaké to "poklízení" u Path Out a zapomněl jsem, že jsem četl i tento článek. Ani mně to nepřipadlo divný, protože někdy jsem o dost méně držkatej a jdu.

            To co ale píši Václavovi si myslím i tak. Sem tam se prostě stane, že se vyleje vanička i s dítětem. Ale je mně jasný, že to není lehký.

            Ještě jednou se omlouvám. Díky.
    • Životní motto Babiše.
    • vaclav.pechacek
      Ten smazaný komentář byl pod tímhle článkem?
      • Tady taky. To už je trošku delší problém. Je nemálo příspěvků co porušují hned několik pravidel současně a ty tu zůstanou. A pak jsou příspěvky, co neporušují pravidlo žádné, ale jsou nepohodlné, případně se někomu se zdá že by se to mohlo otřít o politicky nekorektní téma a v tom případě se maže jak o život.
        Neříkám, že některé příspěvky nejsou fakt za hranou, ale ten nepoměr je dost zarážející. Člověk je z toho takovej rozmrzelej. Ale díky moc, že se o to zajímáš. To klobouk dolů. To se běžně nestává.
    • trefné a nadčasové, jak vidno, tak to platí v každé době, on Kája už tenkrát dobře věděl
      • Bych jim přál, aby si ochutnali vlastní polívčičku. Mohli by jim smazat na youtube všechny videa, kde uráží naši hlavu státu.
        A je úplně jedno, kdo jí je, ale člověk si udělá hned obrázek o někom, kdo se sníží k takovému chování. Ve zkratce, chovají se častokrát hůř, než zdejší diskutující, kterým je smazán příspěvek. Vtipné je také to, když se někdo zeptá, proč Vávra nechce přijít do Fight Clubu. Strašně se otázce diví, ale oni ho stačili v těch podcastech tolikrát pozurážet, že se vůbec divím, že je Vávra ještě pozdraví. Pak odpoví, že jednou Vávra odpověděl, že jsou tu zlí diskutující, tak je to kvůli nim. "Samozřejmě". *1*
        • Jack1947
          No nevím jestli zrovna proto že - Byl Vávra po urážen- sem nechce spíše měl starosti s KCD a ted zase má oddych ale je pravda že by se stavit mohl.

          To aby jim mazali všechny videa kde uráží... Prezidenta no nevím ale ani si moc na ty videa nepamatuji, každopádně cenzura tu funguje zajímavě, neřídí si úplně napsanými pravidly. Spoustu věcí orytem projde a naopak jiné triviálnější už jdou přes práh,( nelze moc psát co si o té a jiné hře doopravdy myslím - protože to už je za hranou atp...)
          • Jack1947
            Tak on si za to může i sám když trochu občas vytahuje své ego, tedy nemůže čekat že ho někdo nebude trochu urážet, nebo v něm rýpat. Nicméně už je to na něm příjde/nepříjde, do Levelu stále píše a jeho měsíční pohled na různé věci je zajímavé počtení.
          • Vždyť do něho často nepřímo rýpali, např. se mnohokrát smáli tomu, že KCD už asi nikdy nevyjde a mnoho dalšího. Vzhledem k tomu, jak na tom Vávra musel makat, tak takový rýpavý řeči nejsou hezký od cizích lidí, natož tak od "kamarádů", jak si oni říkají.
            No hlavně, že měl čas dávat hovory pro jiné weby a pořady, o tom to není. Viz výše. *4*
            Vždyť prezidenta uráží, co chvíle. Mně by to vychování nedovolilo, ať je prezident kdokoliv, je to o respektu. Nejmenovaného moderátora v podcastu skoro neslyšíš, jak mluví potichu a jak přečte přezdívku Z..... tak div by u toho nenechal všechnu energii. A to je jen příklad, který je v každým druhým podcastu. Sleduju už mnohem radši hardware club, je mi to téma trochu vzdálenější, než hr, ale podcast a hlavně "dvoujádro" se chová na úrovni.
            • Chápu, i kdyby byl prezident Putin.... počkat on vlastně je přes proxy.
  • Ma cenu to koupit, kdyz budu hrat sam ? :)
    • Za mě ne, bohužel. Hru vlastním už asi dva roky, kdy jsem si ji koupil po zkouknutí videa na youtube a uplně mě uchvátila... a následně i ve hře (sám) jsem si pár hodin lebedil. Po chvilce mě začala hra spíš otravovat. Myslím že to bylo i nějakým updatem... ale hned od začátku, kam se člověk hne, hned jsou tam mutanti a otravujou... pořád otravujou. Jen při hledání místa, kde rozbít tábor, jich potkáš klidně dvacet... nejprv dva, ujdeš pár kroků a budou tam další tři... za pár chvil jich dorazí pět... Tak dobrý, najdeš nějaký hluchý místo, kde nemaj naskriptovaný trasy ( choděj po ostrově z místa na místo) a začneš stavět... pokácíš pár stromů, tím uděláš hluk a už jsou tam zase... tak je sundáš a za chvilku je tam máš znovu - nevím, dřív to tak nebylo a člověk se jich klidně i lekl... třeba jsi šel, prozkoumával, vylezl jsi na kopec a jakmile se ti otevřel výhled tak tam tři stáli, jakoby na tebe čekali. Kamarád co tehdá seděl vedle mě, tak zaječel jak ženská :-D Ale nyní je to tak, že když je vidíš tak si povzdechneš a otráveně je jdeš pobít.
      Hra je podle mě úmyslně oživená pro kooperaci a single tajemné prozkoumávání bylo dost upozaděno (opravdu hodně).
      Samozřejmě tohle neplatí o jeskyních, které fungují klasickým dungeonovým stylem... jsou tam lekačky, boje na stísněném prostoru, bossové, zajímavé věci atd. - tam palec nahoru.
      Systém stavby, grafika, vyobrazení přírody, a vlastně i zdání zvířecí inteligence mutantů - tam taky palec nahoru.
      A hra s kamarádem - naprosto boží :)
      Příběh je spíš jen omáčka okolo, rozhodně nenadchne... jen doplňuje herní svět :)


      Na druhou stranu.. mutanti jdou na povrchu vypnout (a jsou jen v jeskyních), takže se to i dá doporučit :-D Ale bez nich je to zase trošku nuda - třeba to nějak do budoucna vyváží a počet či chování mutantů na povrchu bude záležet na počtu hráčů ve hře..
      (PS: jen můj pohled na hru, možná to jen všemožně lamim :-D)
      • Velmi uzitocne zhodnotenie. Tak nejak vnimam tu hru aj ja.
    • bukrr
      Kvůli příběhu a end gameu určitě má *4*
    • Sr_Lobo
      Jak rika pan Hero nademnou, tu atmosferu to ma tak kvalitni, ze hrat to sam se vcelku i bojim *15*
    • Má to perfektní atmosfétu. Tak perfektní, že to nemůžu hrát sám. Jen s kámošema :)
    • pregnantni odpoved - ma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit