Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Za mě v dokumentu nejzajímavější mistr Dvorský a celá Amanita :-)
  • TheRKD
    Nejlepší je Marek Rosa, jak říká něco jako -- ... když vidím, jak jsou nějací lidé neefektivní, nejradši bych je přeprogramoval.
    • nic v zlom ale ja ked pocujem tu jeho tragicku anglictinu mam chut preprogramovat mu jazykovy/audio modul. On sa fakt tazko pocuva.
  • Jinak na Humblu jsou teď dvě české hry v balíčku.
  • "Keen Software House sice stojí za výborným vesmírným survivalem Space Engineers a jeho následovníkem Medieval Engineers,"

    Po přečtení jsem se musel podívat, jestli nejde o "PR" článek, a kupodivu ne. Ta "výborná hra" už je 4 roky v EA. Zkusil jsem ji během free weekendu a padalo to jak přezrálé hrušky.
    • Zajimave, mam tam nahrano bez mala 500 hodin a pada to vyjmecne, asi pred mesicem prisel patch ktery paralelizoval pocitani fyzikalnich kolizi a znacne tak optimalizoval hru pro multithread procesory.
      Ve EA to sice je, ale oproti nekterym hram "vydanym" a latanym day one patchema to je rozhodne v dostatecne pouzitelnem stavu.
      Je to stale ve vyvoji a stale rozsiruji funkcionality a proto to ofiko neni beta nebo vydana hra... ale haters gonna hate...
      • ucho
        to, že to není ofiko vydaná full hra, má naprosto jiný důvod. je to stavebnice. tedy se snaží kopírovat úspěch Minecraftu. není potřeba vydávat hotovou hru. na počátku je nějaký koncept, který se poté rozšiřuje a dává se hráči do rukou více možností. tady nad tím tedy nejde mávnout stylem "je to pořád ve vývoji", protože ta hra bude ve vývoji stále, dokud bude generovat zisk a dokud budou mít nápady, co tam ještě přidají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit