Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu komentáře typu "platit za 2 roky starou hru...*", to co vyšlo před rokem na staré konzole byla jen placená beta/demo, aby vydělali na vývoj plnohodnotné hry.

    Mimochodem, celá mapa je dělaná znovu, taktéž každý model, každá textura, animace.. všechny vozidla mají detailní interiér a to hlavní, Pohled z první osoby :)

    Nezbývá mi než poděkovat těm, kteří zaplatili za nedodělanou Betu, díky takovým se k nám dostane kvalitní produkt :)
  • GTA IV na max > GTA V ps3
    • Cože? GTA IV byl ten největší sh*t jak na konzolích, tak i na PC a nesahá GTAV na starých konzolích ani po kotníky.
  • Kto sa smeje naposledy .......,.
  • MARTASLJ19
    No určite dobre, že to vylepšili, veď na old-geoch to je z diaľky čistá machuľa a to mesto tam bolo mŕtve - málo áut a aj civilistov. Tu to konečne bude žiť.
    • no však.. a kdo nikdy v moderních GTA nezkoušel zablokovat dálnici tak aby se vytvořila co největší dopravní zácpa a pak tam poslat granát/raketu a sledovat řetězovou reakci *1*
      • Jack1947
        GTA V. tě tohle hned přejde... tam je dálnice -rychlodálnice a stačí třeba tam nechat auto a uvidíš co se stane nedejbože si tam stoupnout. Bouračky tam byly hezký, já jen nadával nad tankem GTA SA/VC nesmrtelnej/nezničitelnej a tady po pár autech jde do kopru.
      • Kuřbič to jsem rad, ze nejsem sam, co si takhle obcas hral *1* Konecne si nemusim pripadat jako psychopat *15*
      • GTA IV, nastavení dopravy na max a to pak byl NY jak má být!
  • Jack1947
    To mne nevytrhne, těch pár detailů navíc... navíc já jsem dopařil na staré generaci. Možná bych to na pc zkusil no... to je pravda.
    • taky jsem to dopařil na staré generaci, ale tohle je hra kterou si klidně zahraju znova, jediná otázka je jestli koupit nebo kraulovat do zátoky, o tom asi rozhodne fakt jestli to při vydání bude do*rdané jako GTA IV nebo si tentokrát dali záležet
      • Jack1947
        Zátoku, taky občas využívám.. ale mám to radši... ehm privátnější. Nevím... po tom fiasko GTAIV.. Bych se ještě dlouho rozmejšlel. Hrál jsem to pak hlavně na odreagování... ve 25fps a méně nebo kolika.

        Jenže chtěl kvůli MP...
  • Ach jo, tohle moje gtx 680 jen s 2GB Vram asi nedá, jsou už nejake oficialni požadavky?
    • He7he
      Tím bych se nezatěžoval, možnost tu je - http://bit.ly/1z2nhBL
    • :) Určitě ne na max detaily a max rozlišení .. rychle do obchodu pro poslední generaci s jenom 4 GB VRAM . My ostatní si 4K odpustíme a hru si užijeme i na grafikách o dvě generace staršími .
    • Mato1987
      Oficiálne požiadavky ešte neboli oznámené, ale ja osobne predpokladám, že na plynulý beh na maximálne detaily bude treba grafickú kartu s aspoň 2GB a viacej ram, ideálne so 4 GB vram a procesor pokial bude hra kvalitne zoptimalizovaná tak kľudne nejaké i7 štvorjadro alebo aj šesťjadro...uvidíme, nechajme sa prekvapiť, podľa mňa presné špecifikácie zverejnia hneď ako vydajú hru na nové konzole...
      • CrocoRay
        Já teď nevím, jestli si děláte srandu nebo to vidíte tak pesimisticky :-)
        Jako v 4k rozlišení asi požadavky budou opravdu vysoké, ale v klasickém 1920x1080 to podle mě pojede na té gtx 680 naprosto parádně.

        U čtyřky sice optimalizace nebyla nejlepší, ale věřím, že po negativních ohlasech se poučili, a když už hru vydávají na PC, tak by si jen nadělali do vlastního hnízda, kdyby to opět odbyli. Nároky asi budou vyšší, ale ne šílené.

        btw: na RAMce u grafiky ani tak nesejde. Já mám GTX 650 2 GB a výkonově je to slabší než GTX 260 768 MB :-)
        • Mato1987
          človeče nemusíš mi vykať *15* Tak pre hranie GTA V na pc v 4K ti nepostačia ani dve nvidia titanz karty :D Ale určite bude potrebné mať aspoň grafickú kartu s 2gb vram, a ideálne tak s 3 alebo 4 GB vram a procesor bude treba fakt rýchly keď chceś aby to to bežalo plynule na najvyšších nastaveniach tak samozrejme 4 jadro od intelu i5 alebo i7 a ja by som dovolil tvrdiť, že GTA V na pc využije ako prvá hra aj šesťjadro od intelu , no nechajme sa prekvapiť.
          Max Payne 3 bola posledná hra, čo na PC vydali, tam tiež vtedy uvádzali krvavé hardwarové nároky a nakoniec to bežalo aj na podstatne slabších zostavách na vysokých nastaveniach...ale na druhú stranu GTA V je open world hra, takže treba brať v úvahu, že štvorjadro s 2gb vram grafikou bude určite potrebné aspoň ako minimálne požiadavky.
          • CrocoRay
            Já ti nevykal, jen jsem reagoval na tebe i na Karla *1*
            Nároky v 4K si dost dobře nedokážu ani představit, když už ve 2560x1440 jsou u spousty her hodně vysoké.
            Co se týče Maxe Payna, tak toho jsem jel na nejvyšší detaily v 1920x1080 na E7400, GTX 650, jen s vyplým vyhlazováním a kromě pár pasáží se to těch 30 fps drželo.

            A VRAM, tak ta není důležitá. Spíše bych se bavil o konkrétních typech karet, jako je GTX 970 (kterou tuším, že máš právě ty) a na té by ti to mělo jet podle mě v pohodě.

            A ohledně procesoru, tak čtyřjádro i5 je dneska už klasika. Myslím, že docela slušný typ jako 4690K s tím nebude mít žádné problémy.
            Však uvidíme a pokud budu mít pravdu, tak si na můj příspěvek určitě vzpomeneš. A pokud ji máš ty, tak já jen na ty nároky vytřeštím oči a řeknu si něco ve smyslu "Ku*va, on měl pravdu *1* "
  • GTA V je jedna z tech her, kde vice polygonu a detailnejsi textury lepsi hru neudelaji, protoze i v low-res je fakt dobra :)
    Ale jinak je ten rozdil jasne viditelny a myslim ze i kdyz next-gen nejsou nejake brutalni masiny, az se podari ten HW fakt vyuzit, tak myslim ze budeme prekvapeni. Z meho pohledu PC hrace ocenuju, ze konzole ten rychly vyvoj HW brzdi a ze si muzu velice slusne zahrat na pracovnim PC (ktery bych stejne musel mit) kdyz do nej jednou za 3 roky dokoupim grafiku za 5-6k. A taky nejsem moc priznivcem fotorealisticke grafiky u her. Mam rad kdyz to proste jako hra vypada a spise ocenim neco neotreleho (napr cellshading v Borderlands).
    • Do pyce z nejakym pojebanym kokotshaling ci co to ma kurwa byt, me z toho oci bolely jak cyp, sem nekupoval do pyce pocytac za 20 tacu abych pak na nem take pycovyny hral ne?
  • kalousek
    Rozdíl není tak velkej, aby se to vyplatilo kupuvat znovu pro lidi, co mají PS3 verzi. Kvůli přidaným odleskům a dalším serepetičkám platit jako za novou hru? No nevim.
    • je cas zajit k ocnimu *3*
    • cumpi3
      aby se to vyplatilo kupovat, kdyz ti, co vlastni PS3/X360 verzi budou mit novou verzi zdarma a k tomu jeste s bonusy... *1*
    • C-BEAM
      ale pristúpili k tomu pocitivo, došlo aj k výraznému návyšeniu počtu chodcov a nezlepšili len texúry a efekty ale i modely a celkovo to graficky pekne vyladili. Rozhodne to stojí za úvahu.
      • Tak ten větší počet chodců, to bude silný argument pro nákup nové verze :-)
      • Tak chytrý člověk nekoupil GTA na starou generaci ale koupí to na aktuální generaci anebo na PC.
        • Kdyby byli všichni tak vychytralí jako ty , tak spolu marně čekáte na konverzi ještě teď ;)
          • Zagro
            Tak mně to nijak žíly netrhalo a na PC už to je za rohem. Mezitím byla spousta jiných kvalitních her.
          • Keyz
            Tak by bylo na PS4 a Xbox One GTA 6. Kdyby nedělali převod ze staré generace. *3*
            • To je ale nesmysl..kdyby GTA 5 nevyslo na starou generaci tak by proste vyslo na novou, nebo si snad někdo mysli ze by ho nevydali vůbec?
            • Pokud by se GTA5 neprodávalo na staré generaci , pak by patrně nextgen verze asi stěží vyšla v podobě jaká se nyní chystá , ba jestli vůbec ;)
  • a co teprv až se do PC verze nasypou ultra hires textury
    • A také vyhlazovaní a teselace (jestli tam bude)

      Jinak to nikam nic neposouvá. Prostě je tam více objektů a lepší textury. Nějaké zajímavější efekty konzole stejně neutáhne. Málo her dává možnost použít nejlepší efekty a nejlepší možnosti nastavení. Zaklínač 3 to snad opět bude mít.
      • tak ten engine je v základu super, když se zbaví bolístek z konzolí jako sekání, malý dohled a nízké rozlišení hry i textur, tak to bude bomba
        • species
          Nezapomen to priserny doskakovani objektu. Fact se mi na x360 stalo ze sem jel plnou rychlosti, do neceho napalil, vystoupil z auta a az pak se tam spawnul kos.
  • Mato1987
    nemali rockstar včera či dnes zverejniť zábery z hry vo 4K?
    • TheGGG
      protože to 1% lidí co hraje v 4K si klidně počká
      • Právě, že si nepočká. Většinou lidé kteří mají nejlepší věci se o to zajímají a řeší to. Tedy nejsou jako běžné publikum, kterému je jedno co kdy a kde. Klidně čekají jako ve frontě na banány a pak skáčou radostní, když se na ně dostane a odpustí prodejci 24 hodinové čekání.

        Záleží jak to firma pojme. Zda se bude zaměřovat výhradně na běžné publikum a vykašlou se na tu menšinu, která ráda experimentuje apod. Anebo se zaměří na obě skupiny. Nvdia často připravuje zajímavé efekty, které zapneš jen na silné kartě pro dané malé publikum. To je super. Ostatní na to kašlou ale ten kdo má tu možnost to využije a pak sám šíří pozitivní reklamu. Protože, menšina je často nejvíce slyšet... Viděl, jsi někdy aby většina hráčů skyrimu nadávala na špatné textury apod? Těm to bylo jedno. Berou to jako spotřební zboží. Weby kde řeší grafiku, testy apod. tohle řeší.

        Tedy uvidíme co to je za firmu (z GTA IV to vypadalo zoufale). Zda kašle na tohle publikum anebo ne. Podle tvé myšlenky, by se měl vždy brát pouze průměr. Pak by nikdo nic nevymyslel a nezjistil, protože by se soustředil pouze na průměrnou menšinu, která používá levné věci. Skoro jako komunistická myšlenka, kde se snažili likvidovat chytré a samostatně myslící lidi, jen aby si průměr myslel, že jsou stejně dobří anebo, že jsou si rovni. Nejsou a to není důvod závidět...
        • V podstatě zhoubná myšlenka , která však stále přítomna na pozadí demokracie , humanity i řádu světa .
          Bohužel jen jeden systém veřejně hlásal fakt , že lidé si rovni nejsou . Ostatní režimy tohoto faktu využívají . ale veřený obraz záměrně udržují obrácený o 180 °.
          Takže ano skutečný pokrok drží v rukou ti , kdo se nespokojí s průměrem ale svoji nadřazenost nemusí nikomu dokazovat , protože expandující trh na tyto 2 % pamatuje sám .
        • Rockstaru jde v první řadě o peníze, jako všem vývojářům. To, že má hrstka onanistů 4K monitory a SLI či crossfire grafiky neznamená, že kvůli nim budou ztrácet svůj čas. Tento trh není pro vývojáře her zatím vůbec zajímavý a rentabilní.
          • Jenže oni budou , Právě proto , že sami jsou takovými ona_isty a jen s průměrnmou konverzí se nespokojí . To že 4K bude v PC verzi přítomno od počátku je známý fakt . Mluvíme tu o firmě , která nemusí sahat k pixel grafice a stabilní odbyt koncového produktu má zajištěn . Tento trh je rentabilní , jen musíte nabídnou opravdu maximum , na což si casual producenti prostě netroufnou ze dvou důvodů ; - nejsou schopni v rozumném rozsahu využívat pokročilé techniky a pokud , tak nejsou schopni zajistit optimalizaci pro nadprůměr i masy současně a volí tak cestu minimálního odporu a minimálních ambicí .
        • Mato1987
          Zaujímavá a pomerne múdra úvaha, nechcel by si to viacej rozviesť?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit