Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková Arma 2 od Ubisoftu.
    • Tohle je víc arkáda.
  • Ať natočej celovečerák a předobjednám.. :D Ghost recon je láska z dob, kdy 99% her stálo za to si je zahrát
    Když vás UBI games nebaví, tak je nehrajte a nehejtěte :D
    Zaklínač - repetetivní, Doom - repetetivní, planet coaster - repetetivní, pCARS - repetetivní,tupé AI..
    :D :D :D
  • Ahoj. Tak jak čtu začíná mě mrzet, že jsem předobjednal.. naštěstí základní verzi za 1000 v elektronické podobě... Jen bych rád věděl - nehraje tu někdo na GTX950M (mám Asus ROG GL552vx)? Půjde to na tom vůbec nějak hrát? Viděl sem na youtube že na minimální detaily to vypadá velice mizerně, že to snad ani nemá cenu to hrát.
    • Spíš je to sanbox se všema výhodama i nevýhodama, nečekej od toho příběh.
    • Pochybuju, že to slušně rozjedeš. Hra vyžaduje víc než 2GB VRAM na střední textury, které pořád vypadají jak z 10 let staré hry. Na GTX 660 mi to jede o chlup líp, než Arkham Knight (na rozdíl od něj nemusím snižovat rozlišení na 720p).
  • Grafika dobrá, jízdní model zvláštní, ovládání vrtulníku divný, úprava postavy fajn. A.I. podvádí (jako kdyby spojenci nemohli způsobit poplach). Velikost světa 25 km x 25km v plné hře se spoustou ubisáckých ikonek -> obava z repeativnosti + názvy míst jsou vymyšlený. Vhodná taktika v boji: zakempit se a ostřelovačkou postupně likvidovat příchozí nepřátele a pak dočistit zbytek (posádka kulometu, ostřelovači, vrtulníci, vojáci, kteří se někde sekli) + výužívat taktiku slice the pie a krýt se v budovách nebo za kameny.
  • Po 3 hodinách bety jsem zklamaný na plné čáře. Je to klasický Ubisoftí otevřený svět, takže obří mapa posetá ikonkama na sbírání a 3 druhy misí opakované 1000x. Upgrady výbavy a schopností jsou řešeny hledáním náhodných krabiček po mapě, takže si už teď dokážu představit ty hodiny marného pobíhání a otravného čištění ikonek v plné hře. Postup je navíc strukturovaný podobným způsobem, jako v Mafii 3, takže nejdřív musíte splnit několik repetitivních úkolů na oslabení nepřátel a teprve pak se dostanete ke skutečné příběhové misi. Mafii 3 to potopilo, Wildlands možná vydrží o něco dýl díky coopu.

    O nějakých taktických možnostech se minimálně v singlu nedá moc mluvit, protože povely jsou omezeny na naprosté minimum a AI spolubojovníků asi omylem nastavili na allahu akbar mod, protože si vždycky najdou tu nejviditelnější cestu k cíli a bezdůvodně skáčou přímo před nicnetušící nepřátele. Nejjednodušší postup při stealthu je nechat tým 20m za sebou.

    Optimalizace je katastrofální. Nemám sice žádné dělo, ale pořád v pohodě rozjedu Wild Hunt a poslední Tomb Raider na střední, MGS5 a GTA V na vysoké. U Wildlands musím všechno snížit na minimum a trpět textury a vykreslovací vzdálenost jak z roku 2002, abych dostal 25-30fps s častými propady a kousáním. Navíc je Wildlands daleko technologicky zaostalejší. Fyzika, kolize a jízdní model se neposunuly snad od Watch_Dogs, AI civilistů je prakticky nulová a mrtvoly mizí po necelé minutě.
    • Rejsek
      Co se týče singlu, tak je to opravdu nuda a člověk se toho nabaží už po pár hodinách. Ale včera jsem po prvotním čtvrtečním zklamání čuchl ke coopu a byla to fakt sranda. Jak tichá likvidace, tak potom krleš akce, kdy jsme na férovku vletěli s transportérem doprostřed základny a rozpoutali jatka. Takže tady bych se GRW zastal i když jsem na ni na začátku naplival. K té náplni hry - asi nemůžeme čekat nějakou brutální invenci v oblasti protidrogových válek, kde jde i v reálu prakticky jen o zabíjení. Prostě na SP se vysrat, a rovnou jít na MP. Bohužel pro asociálnější hráče to opravdu nebude žádný kauf roku. Jinak já hraju na i7 takt na 4Ghz/16GB RAM/GTX970 a v plné náloži je to fakt moc pěkné a na 60fps bez propadů a nezaznamenal jsem snad jediné seknutí......ale stejně si to teď nekoupím, bugů tam je pořád ještě dost :-) Snad časem dodají nějaké to pvp. I ten coop bude po čase asi nuda, stejně jak v Division.
    • Chtěl jsem právě říct, že těch pár videí, co jsem shlédl, mi dost připomíná jen variaci na jejich Watch Dogs, už jen ten pohyb po mapě a celkově to řízení vozidel.
  • Rejsek
    Nějak takhle:
    Grafika - krásná.
    Zbraně a střelba - super
    Úprava avatara - fajn
    UI - děs
    Vozidla a jízdní model - totální děs
    Celkové zpracování - chce to tak ještě půl roku
    Tvůrci - naliskat
    Vydavatel - kopnout do břicha a hodit do příkopy
    Celkový dojem - za 60€ leda tak na$rat, počkat a koupit to slevněné a doladěné.
  • No.. jak bych to řekl.. Po asi 5 hodinách jsem rozpačitý.. Grafika je docela hezká - optimalizace ale zatím dost pokulhává. Jízdní model je hrozný. Auta nedrží stopu a řídí se jak odpružené krabice. Boje jsou zase fajn a občas docela těžké. Dost mi to připomíná FarCry ve čtyřech paňácích. - jinak kolegové nejsou do počtu a přijdou mi reálně platní v boji. Hra to špatná není, ale přehnané hype určitě uškodilo.
    • Zkrátka Ubisoft.
  • Další overhyped sr*čka. Odehráno 40min - odinstalováno.
  • hrali sme dvaja cez TS komunikácia a odporučam zahrať si vo dvojici velku základnu a sniperkami likvidovať ,,, dronom sledovať čo sa deje , a radiť spoluhračovi či múže utočiť či sa presunuť na iné miesto , a keď nie ste si istý smrtiacím zasahom mierte obaja na to iste mieste keď netrafy stieľa druhý , prejdené na bez poplachu taksa zabavíte aj hodinu na jednej základni :)

    sorry za hrubice píšem to jedným okom *13* *13* *13*
    • Rejsek
      Co se ti stalo s druhým okem?
  • Draken69CZ
    Porovnání Closed vs Open Beta benchmark
    https://www.youtube.com/watch?v=-HIbRW8Qms8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit