Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minev
    Nechápu jak může být charakter creator a celkově postavy v MEA tak špatné, když v DAI jsou dobré. To k sakru nemohli použít stejnou technologii, když je to stejný engine a studio.
  • jamar28
    Jen k té grafice - Tohle jsem viděl z okna, když jsem si prohlížel Tempest. *1* A to na tomhle obrázku to má asi na ultra, protože já na střední nastavení to měl ještě horší. *1*

    http://i.imgur.com/1X5FoDb.png
  • Zajimave, u indie her ktere tvori dohromady asi 10 pixelu vsichni tvrdi, ze graficke zpracovani dobrou hru ani zabavu netvori. U Mass Effectu je zakladem dobre hry a zabavy mimika obliceje.
    • jamar28
      Otázka je, o čem má hra být. Třeba u Factoria by byla fotorealistická grafika spíš na škodu, protože by se v tom člověk nevyznal a především by to ani nespustil.
      Naproti tomu Mass Effect je vyloženě příběhová hra, která do jisté míry funguje jako film, takže grafika je u něj velice důležitá. Ne že bych zrovna požadoval super realismus, ale třeba animace by rozhodně měly být na nadprůměrné úrovni. Co se mě týče, jsem s grafikou celkem spokojený, animace už jsou horší (některé jsou fakt hluboko pod úrovní ME1!), ale pořád to není nic nepřekonatelného. Já mám větší problém s přepálenou barevností prostředí.
  • Jednoduchá rovnice, není cz verze - nebude koupě.
    • njn, ja mam treba zase rovnici, neumet v roce 2017 anglicky = byt totalni mimon
      • Ve svém věku se anglicky rozhodně už učit nebudu...
        • jestli už seš tak starej, tak bys asi neměl ztrácet čas s hraním her určených pro mládež a mladé dospělé
          • A co by měl dělat, obout si papuče sednout si do křesla a hrát šachy? S tím jak naše populace rok od roku stárne a prodlužuje se věk dožití budou lidé s podobnými radami považování za mimoně. Zrovna mládež se svým kapesným, odporem k práci a láskou k stahování herní průmysl nevytrhne.
            Nekoupit produkt který neodpovídá jeho požadavkům je zcela legitimní volba. *6*
            • proboha proč by to měl hrát v ruštině z toho by se jeden *11*
              já se anglicky domluvím, technický manuál přečtu, ale pro pořádněj zážitek chci taky češtinu
            • ^ tak pokud vás učili ruštinu, tak proč si ME nezahrajete v ruštině?
            • Nesnaž se, tuhle generaci ve škole asi opravdu naučili jen lámanou angličtinu, nic víc. Nás učili sice jen ruštinu, ale také úctu ke starším lidem...
  • MalyZeli
    Ja fakt nevim co mate za problem... ja to hral, a proste je to Mass Effect, ja sem zatim naprosto spokojenej, v character creationu pokud nejste totalne bez mozku, staci jen nechat par minut a vytvorite uplne normalni, pekny postavy, gameplay je supr, v pribehu se daleko nedostanete zatim ze, ale ten napad me bavi moc. A mimiku postav... no nevim co ste cekali, ale BW nikdy nemel nejak super animace obliceju, je to stejny jako vsechny DA, a ME123. Mam este 2 hodiny gameplaye, a tesim se na den vydani. Vetsina blbcu tady proste chce kritizovat vsechno co najdou protoze sou este moc znasilneni koncem ME3, takze se vydaj na cestu hatu. Tod vse.
    • podívej se na animace z ms1 a porovnej s mea.
      zjisti si, jakej je rozdíl mezi toť a toď.
      pak se sem vrať a piš dál něco o blbcích
  • Tak dalších 5 hodin ve hře totálně obrátilo můj názor. Ta hra prostě na mě působí naprosto nedodělaným dojmem.
    Animace jsou v háji(ty nepředpokládám že vůbec půjde fixnout), občas se vyskytnout animační/texture bugy který ze hry dělaj něco co bych očekával v alfa fázi hry.
    A víte co je nejhorší - že ani ten mp nemá pořádně udělaný animace. Tam kde v ME3 cítíte dopad váhy těka(melee combat) tak tam to na mě působí jak když někdo plácá do větru.

    Podle mě je to fail z hlediska animací(což je upřímně řečeno kurwa velkej problém když se jedná o rpg kde valnou většinu času kecáte s postavama, případně bojujete). Pokud tohle nefixnou tak mě nejspíš hra mine, nebo si jí koupím sa sníženou cenu.
    Ještě počkám na recenze ale upřímně řečeno kromě main storylinu a pár věcí neočekávám nic extra.
  • Ok. Už si běžim koupit drahou 4K TV s HDR, abych si mohl vychutnat tyhle plastový obličeje v upscalovanym 2K. *15*
    • Ale to si musíš koupit i PS4 Pro, ostatní konzole to upscalujou z mnohem menších rozlišení.. *1*
  • tak jsem zaplatil 4 ečka, abych si moh deset hodin zahrát andromedu. přestalo mě to bavit po 6 hodinách. když odhlídnu od animací, který jsou sice odfláklý, ale gameplay neovlivňujou, tak nemám pocit, že za plnou cenu dostávám novou hru. základní zápletka může bejt zajímavá, ale dialogy jsou povětšinou o ničem, filmeček střídá filmeček, ovšem nic se v nich neděje. zřejmě pokus vydojit krávu mass efectu nadoraz, ovšem bez přidaný hodnoty. paradoxně, jako největší novinka mi připadaj ty animace. takže za mně za 25 eur ve slevě. možná
  • Ještě že nemám 4K, to bych se pak na ty držky musel dívat ještě ve větším rozlišení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit