Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak sem se šel podíva ta gameplay jestli sem se neseknul po tech dislajkach a je to opravdu ta hra, a je.. Takze opravdu nechapu co sem vam na tom zda tak supr..
  • Já doufám, že zmínka o tom, že je to někde jinde hitem, se tak nějak zakládá na pravdě....já jsem hrál betu v době, kdy už to normálně frčelo v Asii...a že by to byla pecka se opravdu, ale opravdu nedá říct...
  • Jack1947
    To uz zacina bejt nudny, tyhleti prutahy to u si radsi zkusim nakou jinou F2Pku kdyz budu mit chut, nez cekat na neco co bud nebude nebo bude mit betu nekdy buhvi kdy ktera mnela byt uz davno Be ashamed crytek! *10*
  • Tohle je 12h stará zpráva od výkonýho producenta, píše tam že další beta bude brzo, že tvrdě makaj, aby to bylo co nejhuštší.

    Dear Warface players and Crytek fans,
    After some weeks of silence, we’d like to give you an update on where we currently stand with Warface.
    First and foremost, we’d like to thank you for your feedback and patience over the past couple of months. We hope you know that all feedback is incredibly valuable, since Warface is aimed at being a game service rather than “just a game”: it will regularly be updated, improved, and adjusted to provide you all with the most exciting gaming experience possible.
    Although Warface is currently not available in Europe and North America, our teams are not sitting still; we have been compiling all sorts of comments and suggestions to optimize Warface as much as possible.
    Additionally, we are working hard on setting up the infrastructure required to make Warface the best it can be ahead of its full release. This process will take some more time and we are aiming to announce another Closed Beta phase soon.
    Everyone is working very hard to make this happen and we are very optimistic about Warface’s future. Personally, I’d like to thank you all again for your ongoing support and for taking the time to drop us a line with your thoughts and comments. Our goal for now is to keep improving! In the meantime, keep an eye on our official news channels for more updates.
    Joshua Howard
    Executive Producer
  • na západní frontě klid
  • Vždyť ta hra byla stejně hrozná, nevydržel sem u toho ani hodinu.. A ten coop.. To sme nestačili zírat s kamarádem jak to bylo špatný..
    • Hloupost, ta hra je výborná, velmi originální COOP, nenáročná na výkon a přesto graficky povedená.
      Už kvůli svojí stránce warface.cz doufám, že to tady nakonec rozjedou. A když ne, opráším azbuku a zahraju si s Rusákama....
      • jaký sou pingi na ru servery?
        • Pingi nejsou žádný, protože pingi neexistujou
          • tak pro nechápavý polopračuráky jako jsi ty ...jaké jsou latence sítového připojení na ruské servery ? *1*
  • Pěkně naprd to vypadá na stejný osud jako Huxley do evropy se nák nedostal..potvrzuje čočíkova slova evropa je naprosto pro východ nelukrativní trh a kašlou na ní..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit