Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dean Hall to je ten megaloman a tlučhuba co měl obrovský plány s DayZ a pak utekl jinam? Mám chuť jej zažalovat za podvod, roky nejsou schopni DayZ dodělat a zřejmě jej ani nikdy nedodělají. A ano vim že to je early acces ale i přesto a možná právě proto to beru jako největší herní podvod na spotřebitele/hráče. Nicméně mě tato herní prasárna kterou by modeři měli už dávno hotovou naučila aspoň to že jsem přestal kupovat veškerý early acces hry. Takže Deane Halle, ty s tím máslem na hlavě, raději se už do ničeho nepouštěj a moc tu nepolemizuj (ani o VR)!
  • Sony ma jedinecnu sancu s VR. Ale podla mna musi uvolnit kanal pre dospelych/forma predplatneho a exkluzivna dohoda s nejakym velkym vyrobcom obsahu/ a viem si predstavit ze by to bolo zivotaschopne a predalo by sa toho mraky.
    • Tilwaen
      Tohle ale nemůže mít oficiálně pod palcem přímo Sony, potažmo jakýkoliv vývojář konzolí, které se v letácích tváří family-friendly a na které úzkostliví rodiče vybírají hry podle jejich PEGI hodnocení. Navíc, soudě podle toho, jak Sony na PS Share ochotně banuje vše, co jen zavání nahotou, je to u nich momentálně celkem nereálná představa.
  • Procpak vyrobci konzoli dotujou jejich prodej? Kolikpak by se jich asi tak prodalo za 30k+? A procpak asi tak pak chtej po kazdym %%% z jeho vytvoru?

    1) VR tu je uz desitky let, vzdy byl problem s cenou a kvalitou zobrazeni neporovnatelne horsi, nez na monitoru
    2) VR jako zobrazovadlo je naprosto knicemu, projet se na virtualni horsky draze si muze kazdej zajit do lecjakyho obchodaku, nebude ho to stat desitky tisic, a bude to snim i hazet.
    3) VR naprosto nezbytne potrebuje ovladac, ktery umozni prirozenou manipulaci s objekty = rukavice.

    4) pokud to ma nekdy uspet, nesmi to zvednoout cenu nakupu HW o vic nez 10% a musi to fungovat na lowendu.

    Proto od zacatku tyhle manie tvrdim, ze to chcipne stejne jako to chciplo uz nekolikrat, stejne jako chciplo 3D v televizich a spousta dalsich "uzasnych" technologii.
  • MrSanta
    Zkoušel jsem HTC Vive u kamaráda a zatím mi to přijde naprosto zbytečné. Prvotní dojem je super, ale nadšení rychle opadne. Malé rozlišení, hry jsou spíše hříčky. Se současnou cenou je to fakt jenom pro nadšence. Navíc ještě problém pro obrýlence, dalo práci si to nastavit a stejně stačil neopatrný pohyb a ostrost v háji.
    Technologii jako takovou bych nezatracoval, třeba na virtuální prohlídky v rámci výuky skvělé. Pro využití ve hrách se mi zdá, že s tím vyrukovali zbytečně brzo. Ovšem třeba vesmírné simulátory by v tom mohly být super.
    Dokud to nebude bez problémů fungovat na konzolích a podporovat běžné AAA hry, tak se z toho mainstream těžko stane. O úspěchu stejně zase rozhodne jak se na tom chytnou filmy pro dospělé *2*
  • dokud na to nebudou kvalitni hry, tak nema symsl investovat. no a tak jsme v zacarovanem kruhu
  • Jack1947
    No a na co jiného ? nebo snad si myslí někdo bláhově že tam pofrčíme do dvou let nové hry ( spíš tam budou only hry aby se to nějak zaplatilo) *3*
  • VirtualniRealitaCZSK
    Jsou dva druhy lidí. Ti, kteří virtuální realitu milují a pak ti, kteří ji zatím nevyzkoušeli.
    • kdo miluje kazdejch 120minut hrani jit zvracet??? *11*
      • Plácáte nesmysly :) Kinetózou na VR, myslím takovou, kdy se člověku dělá zle čistě po nasazení brýlí, trpí velmi malé procento populace. Ostatní to můžou mít na hlavě v pohodě klidně dvě hodiny v kuse.
  • Tak nějak nechápu proč dělá hru s vědomím že na ní nevydělá? Nějaké mecenášské pohnutky, nebo snad touha si splnit sen? Pokud byl jeho snem udělat pixelovou hru s teroristama alá minecraft tak teda potěš koště, ale tak ono se od tvůrce dayz ani nic jiného čekat nedalo :)
    • Ne. Hru dělal proto, aby si vyzkoušel technologii a získal tak zkušenosti pro příští titul, kdy už bude vědět, že tohle má smysl dělat a tohle ne a neproinvestuje tak zbytečně peníze. A k pokroku ve VR došlo, protože ty headsety už nejsou takové obří helmy jak od cyklistů ze sprintu. Podle mě má teď VR tak smysl v nějaké herně, kde se spíš zaplatí. Když udělají herní level a vy budete běhat v senzorickém obleku po maketě levelu z měkkých materálů (aby když narazíte do zdi nebo do něčeho kopnete, aby to kurevksy nebolelo) a střílet na cokoliv co se pohne a třeba i ve více lidech, tak to má smysl a bylo by to určitě i dost zábavný. zjednodušeně takový virtuální paintball nebo lasergame.
  • Co to tu melete, k tem holografickym mistnostem ala StarTrek se musime nejak prepracovat.
    VR je jenom zacatek.
    Kdyby vsichni uvazovali jako tady nekteri, naco to delaji, tak by jsme jeste zili na stromech.
    • VR tedy stereoskopický obraz (NIC JINÉHO!) je slepa vetev a ne zacatek holografickeho zobrazeni, na holografické zobrazení ještě není a dlouho nebude hw kterej by to ve slušném rozlišení utáh. Ale hlavně chybí "holo zobrazovadlo" a ne laser v mlze to fakt neni ono... *15* *3*
  • Hnisavec
    VR hry rovná sa AAA hry....oboje musi zaplatit konzlista lebo pc herny trh je bieda a sama palenka a kluce z rumunska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit