Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já za sebe mohu říct, že je to bomba :) Mám nahráno asi 10h, vizualu,hudby, příbehu atp mě stále baví, ano s těmi combaty máte trošku pravdu ale po cca 5h jsem začal hodně střídat a kombinovat "bojovníky" se kterými mohu hrát a zas mě ty boje bavili jako na začátku :)

    Jinak taky jsem si koupil tu Delux edici. ten artbook je krásný a ten poster ještě víc ale pro mě to prostě není :-D (nikam si to nevylepím) Tak kdyby ho někdo chtěl tak vám to mohu za malou částku předat :-D jo a je tam i klíčenka Ignicuse :)
  • Varovne recenze ? Nevim jestli mi hodnoceni 9.3 ofiko a 9.7 od lidi prijde jako varovna znamka toho jestli mam zainvestovat do, od pohledu, krasny hry nebo ne. http://www.ign.com/games/child-of-light/ps3-20005415 - viz. ign ale pravda jeste sem nehral, coz ale hned napravim.
    • Black_Hand
      ty cisla nejsou pravdiva, pokud myslis metacritic. pokud gamerankings, tak pokud jde o ps3, ktere ma 95% agregovanych, tak to je na zaklade dvou recenzi. to same wiiu s 90%. navic ani jeden z tech webu stoji za zminku. a pokud jde o ign tak to uz delsi dobu neni relevantni zdroj respektovanych recenzi.
  • Interaktivní umělecké dílo. Sympatický krok od Ubisoftu.
  • Combat je dost repetitivni, ale je to taková pohádková odpočinkovka, kterou teď zapínám pokaždé, co se naseru u Dark Souls.
  • mikezz
    Strašne infantilne rozprávaná rozprávka. Škoda. Hneď na začiatku ma to celkom odradilo. LIMBO nepotrebovalo ani slovo a všetko bolo jasné. Inak, keď už rýpem, v príjemnom vizuále mi vadí 3D princezná a jej hadie tressfx vlasy. Dúfal som v komplet 2D ako boli hopsacie pasáže v poslednej Alenke. Inak tento komentár asi netreba brať príliš vážne, hral som hru asi 5 minút. (ale určite sa k nej plánujem cez víkend vrátiť)
  • Pilgrim66
    Hra mi teda plytka nepripada a to v ni mam asi tak 6-7 hodin. Trochu repetetivni mi uz zacina pripadat combat, ale pribehove je to super a hlavne vizualne (art). Vubec bych netipl, ze takovou hru udela AAA studio. Bravo Ubisoft.
    • Přesně tak, příběhově je to super, graficky taky, souboje se sice po čase okoukají, ale pořád je to dobrá odpočinkovka po náročném odpoledni v práci nebo ve škole *1*
      Nevím, co se komu na tom nelíbí, každý má holt jiný vkus asi...
  • Corvus
    Mám koupenou deluxe edici a nemůžu se dočkat až mi hra dorazí domů *4* A přiznám se bez mučení, že (ačkoliv mě grafika u her téměř nezajímá) Chid of Light pořizuji hlavně kvůli vizuálu, který se mi přesně trefuje do vkusu a je podle mě neodolatelný. A to píšu jako člověk, který si sednul na zadek z grafiky Stalkera v roce 2014. Míněno tak, že teprve teď mám PC, na kterém si ho můžu užít *1* Holt člověk, který vyrostl na Planescape: Torment...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit