Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak řekl bych, že augmentovaná realita (AR) je zatím jen dost nafouknutá bublina. Pokemon GO není o augmentované realitě, z herního hlediska nepřináší nic, naopak většina lidí aby se nemusela točit dokola AR prostě vypne. Co se týče technologie, tak zatím si hrajeme s bábovičkama na dětském pískovišti, až se bude do reality promítat dejme tomu holografický trojrozměrný obraz tak se začneme bavit o nějakém přínosu pro hry a můžeme to nazývat teprve AR.
    • Jak to myslíš? Jestli promítat do reality tak, aby to bylo vidět i bez zařízení tak to není augmentovaná realita, jinak promítání trojrozměrného obrazu skrz obrazovku, který si můžeš prohlédnout ze všech stran už dávno umí nintedo 3ds, bohužel na to nejsou pořádné hry
    • Jenže pokud AR "uplně vypneš", tak dostaneš ban za spoofing. Jelikož totiž k AR patří jakékoli propojení reálného a virtuálního světa, nesmíš zapomínat že k dosažení virtuálních cílů je nutné chodit ve světě reálném ;)
  • Za drop hráčů v Pokémon GO může především katastrofální přístup Nianticu vůči komunitě.
    • Preane tak. Pristup ke komunite a ban na vsechny rootnote telefony. Neschopnost nianticu efektivne odstavit cheatery, stala ua odchodem velke casti hracu
  • Whoossain
    Coming soon:

    http://i.imgur.com/clKvdDe.jpg
  • Tento ošiaľ okolo pokémonov ma nechytol ale všetci moji kamaráti ktorí to hrajú, hrajú bez kamery. Keď sa ich nechápavo pýtam že prečo (to chytanie pokémonov v real life bola jediná featura ktorá ma zaujala) tak hovoria že príliš to žerie baterku. Nechcem hrať experta ale pripadá mi to že tá rozšírena realita v pokemon go je proste pi*ovina a hra stojí úplne na niečom inom.
    • Taky sem hrál bez kamery, protože mě nebavilo ze sebe dělat debila mezi lidma venku jak držim telefon před sebou. Když vypneš kameru můžeš mít telefon pohodlně dole a nemusíš s nim mávat a kamera ti akorát kazí stabilitu. Každopádně mě to rychle omrzelo a už to nehraju.
      • *1* Debila děláme tak jako tak , když v parku popocházíte kvůli GPS metr sem metr tam na místě , kde zas až tak moc k vidění není .... Ale bez kamery je chytání jednoduše rychlejší (+ dají se chytnout i z jedoucího MHD)
    • No pokud se vymlouvají na baterii , tak v podstatě mluví o celé hře , nikoli jen o VR módu .... Ano cela ta augmentace je tristní přesně podle toho na jakém HW hrajete .

      Třeba VR mód mi funguje jen na LG G3 a tam opravdu není problém během chvilky spatřit poskakujícího Pokémona na udávaných souřadnicích .
      Ovšem takový Huawei P8 lite či Alcatel Idol 3 ... hoho , kompas reálně nefungujíce můžete pokémony nahánět kde chcete , protože celá VR padá na ústa a kromě zmatečných orientačních šipek vám i samotná aplikace doporučí VR vypnout ...
      A to třeba můj Huawei P9 Lite právě s příchodem Androidu 6 (Marshmallow) dostal kompas aplikaci přímo od výrobce *3*

      A o tom to prostě je pro VR se nehodí dobré tři třetiny nových prodávaných zařízení . Prostě bez funkčního gyra , kompasu a magnetického senzoru můžete i na hloupý cardboard zapomenout ;)

      Takže místo augmentace v Pokemon GO nakonec jen chodíte po mapě a klikáte na přibližně doporučeném místě . A to je nuda obzvlášť , když ulice zaplavují stále dva tři typy běžných pokémonů a na ty vzácnější musíte mít vedle spuštěnou další mapovou aplikaci , protože v Nianticu nepochopili , že v současném stavu jsou pokémon GO hodně nudnou sociální aplikací (efektivní útoky na pět a více obsazených pozic v Gymu už prostě vyžadují koordinovaný útok vícečlené bandy - ideál pro skautíky ;) ) , a když už hrou tak absolutně repetitivní a s exponencionálně rostoucími nároky na levelování ... Takhle si hráče dlouhodobě neudrží a celý boom způsobil jen trademark Pokémonů , do kterého převlékli svůj starý Ingress ... ale i to se jim vyplatilo .
  • KrPa
    Ono to bude asi tim, ze to je uspesne kvuli pokemonum, ne kvuvi nejake pseudo realite. Pff. To jsou zase analyzi...
  • MickeyMutant
    Trend vývoje i komerční potenciál se zdá být zřejmý:
    Hitman GO → Lara Croft GO → Deus Ex GO → Pokémon GO → Kingdom COME
    Jen tu platformu ve Warhorse úplně nevychytali.
    • Než to vyjde tak už budou mobily na takové urovni že, tam to GO přidají a příští generace ani nepozná že to mělo být na PC a konzole *1*
  • čovina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit