Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deywik
    hru jsem zacal hrat ukazuje to 17.7. a hraji ji dodnes...jsem lvl 23, expeni uz jde pomalu a pokemony nenachazim uz skoro zadny..kdyz jsem hru zacinal hrat fungovala hra vic a nachazel jsem skoro vsechny pokemony...ted po updatech, kdy ani nefunguje tracking nachazim jen krysu a weedla...drive fungovala aspon nejaka mapa...vyvojari hru tak znemoznili, ze uz jen chodim se psem a cekam az se mi vylihne pokemon z vajicka...ta hra ztratila a chce to updaty aby se znovu nakopla...jako aby ve hre, ktera je o sbirani pokemonu a vyvojari znemoznujou sbirani pokemonu a odebiraj tracking system je hodne spatnej vtip... *16*

    PS: Jeste docela zamrzi, ze ty co hrajou s fake gps obsadi gym pokemony o kterych si muzou normalni hraci jen nechat zdat a je temer nerealne je prebrat..dalsi vec s kterou by se melo zacit neco delat..
  • Příde mi jako by Niantic vždycky vzali dobrý nápad ale něměli nikoho, kdo by vývoji her rozumněl a tak se v tom vždycky utopí. Ingress mi příde nevybalancovaný a co se týká levelování a herní náplně nedomyšlené a prázdné. Hráči, co začínají do rozjetého vlaku naskakují velmi pomalu a hlavně aspoň z mého pohledu to krom anomálií nemá moc, co nabídout z hlediska hratelnosti. Novinky už se moc neobjevují a řekl bych, že jediná "zásadní" změna za pár let, co to běží, je přidání nakupování itemů. To mi příde opravdu tragické. Zkušenější hráči mne třeba opraví, pokud se pletu a přibylo i něco důležitější/dalšího.
    U pokemonů mi to příde jako podobný problém. Utápí se v opravování chyb a ve přidávání "obsahu" (myšleno zejména herních možností a feature) selhávají na celé čáře. Opakuje se tedy stejná situace jako u ingress. Přitom je to vlastně zkopírovaný ingress... Očekával bych, že po zkušenostech s takovou hrou bude release někde jinde a updaty budou funkce přidávat a ne je odstraňovat (viz. tracking, který prostě pořádně nefungoval a tak ho dali pryč aby ho opravili).
    Z mého pohledu je nejvyšší čas začít přídávat funkce než začne počet hráčů klesat jako kámen hozený do vody.
    • Anomálie taky nejsou to pravý ořechový nedokážou to organizovat a hra samotná je horší a horší tracking u pokémonů je o něco lepší než u ingress minule jsem dal 30km u pokémonů mě to uznalo 2,5km ingress 0 km to je pak radost je to škoda dobrej nápad ale špatná realizace doufám že nintendo zásáhne googl to s ingressem radši zabalil
      • Tak Niantic jsou start up googlu. Takže potom prostě nechali Niantic jíst vlastní cestou. Jen teda z mýho pohledu mají malý a nebo nulový zkušenosti s vývojem her. Podle toho, co jsou schopný vydat mi skoro příde, že s vývojem čehokoliv. Takže jak říká, je velká škoda, že to nedostala do rukou firma, která umí a ví jak na to. :(
  • Jack1947
    Lehkej nadprůměr čekal někdo (zatím) víc ? *12*
  • Necrobot a hotovo. Pak jen ručně vymlátit gym.

    Slušná hra.
  • V recenzi chybí jedno obrovské mínus a tím je nepodpora telefonů. Google market mi na rok a půl starém Asusu hlásí, že hra není podporována. Přitom hra v pohodě běží. Stejný problém má v okolí ještě několik telefonů "střední třídy" 1-2 roky staré.
    • Mně to na Xperii Z3 začalo fungovat až cca 10 dnů po oficiální uvedení v ČR.
    • na iPhonech to bezi bez problemu
    • Prvni generace xiaomi redmi note (mam ho 2 roky, cili se zacal vyrabet jeste drive) a bezi to jak z praku.
      • Mě taky, ale musel jsem si apk stáhnout z jiného zdroje.
    • Mojí 3 roky starou sony xperia Z to podporuje
      • gratuluji
  • Podle mne recenze ok! Pokemony jsem nikdy nemusel. Presvedcovali me synovci, kteri maji nahrano 600 hodin + na 3ds, kde hraji Pokemony. Bavi me to, je to zdarma a obcas objevim mista, kterych bych si jinak nevsiml...berte nebo na to ser...konec.
    • Pravda, občas to zapnu v cizím městě - objevím zajímavá a někdy i pěkná místa a zákoutí, která normálně člověk mine. To beru jako největší plus.
  • Hra je inspirována Seriálem Pokémon proto tam jsou easter egg jako když příjdete poslední můžete získat Pikachu. V seriálu hlavnímu hrdinovy také nic nebylo vysvětleno, předpokládalo se že již mnohé o Pokémonech ví ale také se divil když jeho Caterpie evolvovala.
    Pokud to hrajete na iShit tak vás zmátlo označení hry začínající číslovkou 1, u Android poslední verze nese označení 0.3.3. Takže nezbývá počkat až na android víjde verze začínající číslem 1 a to bude podle mě už plně hotová verze hry i s Poké Centry a kupou dalších věcí které do hry bude přidáno.
  • Vážně autor recenze nenapíše ani zmínku o tom jak ten trailer šíleně lhal? Či je takove věci hrozne In zminit jen u her jako Division a jim podobne? Zde nám trailer ukazuje jak má člověk vytáhnout do lesa/hor/apod. aby si tam nachytal nějaké super pkmny a skutečnost? Jet do co největšího města dojdi na náměstí a chyť si svého charizmrda... to me na te hře sere nejvíc... Vždyť to je naprostý opak toho co bylo v handheldovych hrách/anime? Nebo se vám snad zdálo ze by Satoshi nachytal většinu pkmnu ve městech? Za to fakt tak dvacet palců dolu. Nemluve o tom jak to ty updaty spíše kazi než zlepšují... Já chci tu původní verzi hry, kterou jsem rad hrál společně s Austrálii :-/ no třeba za pul roku už to bude zas celkem fajn hra. Takhle se divim ze autor dal 6 bodiku, Já bych to viděl tak na 3... ale možná to je tim ze nebydlím v Praze.
    • Co bys chtel aby byl pokemon na dne Marianske priekopy?
    • Tenhle trailer co je v článku, byl výtvorem Google jako apríl. Takže ať aspoň dají opravdový trailer, který je k té hře...
      Jinak souhlas, je to jen o slepém pátráni, mají hodně co vylepšovat, to bych snad radši začal sbírat karty
  • A možnááá přijde i Míša
  • Ti Games jsou tak nonkonformní, a proto je mám tak rád *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit