Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sepíšu negativa
    Je to drahý = 4400 nejmíň + toho času…
    Je tam jen 70 nových pokémonů a 20 mega evolucí.
    Seká se to asi jako doom3 na geforce4mx.
    - To není aktuální. Seká se to asi jako Watch dogs na gf440.
    Odehrává se to ve francii.
    Pokud chceš některé obludy nechat vyvinout tak je musíš chovat ve stylu tamagotchi.
    Už nenacházím žádné další racionální argumenty.
    Napsal fanaticky zapálený fanoušek co v mládí zapálil koně po dílu s Rapidashem.
    *16*
  • Mapka měst a cest by se určitě šikla, ovšem chybějící "quest log" se dá aspoň trochu simulovat 3DSkovým poznámkováním, které funguje univerzálně bez ohledu na hru :)
  • Tilwaen
    Pokémonům nijak neholduji, ale při rolování na hlavní stránce se mi nějak zastavily oči na kousku textu z recenze... tak jsem ji rozklikla a dočetla jedním dechem, naprosto parádně napsáno *4*
  • RE: mAser. Odpad ? História RPG série Pokemon má viac než 17 rokov. Je to jeden z najpredávanejších franchaiseov v histórii videohier a tisíce hráčov na svete to nehrá pretože mají úchylku na roztomilé zvieratká ale kvôli jedinečnej hrateľnosti, hĺbke mechanizmov ako IV/EV (o ktorých asi tak 75% hráčov nemá páru) a množstve ďalších vecí. A áno je to jedna z top hier aj v roku 2013, zvlašť jedinečná svojimi inováciami v porovnaní s minulosťou či už v oblasti hrateľnosti alebo grafiky (ktorá je na 3DS viac než v pohode). Ale samozrejme, kto pokladá za najväčší RPG počin Farmville a má predsudky voči hre zameranej na mladšie publikum tak nerozozná kvalitné RPG.
  • Díky za recenzi, nečekal jsem ji na Games a o to více jsem potěšen.

    Dodal bych, že typ "dragon" má už od gen I slabinu na ledové (ice) útoky, takže "predátor" v universu existoval vždy. Je ale pravda, že Fairy typ zejména díky své imunitě vůči útokům typu "dragon" a zároveň ofenzivní výhodě vůči typu "dragon" doufejme omezí zneužívání dračích PkMn, kteří jinak mívají nepříjemně vysoké statistiky (však byl taky typ "dragon" v gen I a částečně i II považován téměř za legendární).


    Mimochodem, ohledně herních mechanik bych si přál, aby GameFreak někdy vyzkoušel ATB tahový systém. Mohlo by se podle mne jednat o příjemné osvěžení na můj vkus krapet rigidních soubojů.
  • zdeeneek
    To víte, že slovo Pokemon vzniklo na Moravě když se jedna babka naklonila do kočárku a udiveně řekla: "Po kém on je?"
  • Svet je vazne v prd*li, kdyz tohle je jedno z nej RPG roku 2013. Nastesti se na nas pristi rok chysta kickstarter revoluce, ktere vsechny tyhle odpady zadupe do prechu zeme.
  • Ronox
    A přesně proto by se měl Squeenix vrátit k původní hratelnosti u Final Fantasy. Tenhle soubojovej systém a klasický levlení má svoje kouzlo a hráče chytne. Proto jsou Pokémoni taková bomba už tolik let a FF také bylo do desátého dílu. Doufám, že Pokéše nepotká stejný osud cpaní filmovosti a qte a tak zůstanou lidi z GameFreak věrný tomu, co dělají :)
    • maros.goc
      Klasické Levelovanie je nuda. Ja cakam na Junction 2.0
  • EV traning? Serosly?

    Nepřijde Vám to trochu pod úroveň napsat tak pěknou recenzi a nebýt schopný správně opsat jedno slovo?
    • milos.bohonek
      Překlep... Chybička se vloudí, opraveno, díky.
  • nad 3 generaciu to uz nepoberam, strasne ohavy ty pokemoni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit