Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nj, zlatá jednička, tam šlo alespoň v bitvě ovládat celou flotilu. Proč další dva díly udělali tak zpátečnicky nechápu....... žádný nový koncept, žádné nové utility, stejná grafika.
    Je to je ořezaná Jednička, škoda.
  • Nejvíc mě bavila jednička u toho jsem strávil hodiny a hodiny hraním bylo to skvělé.
    *14*
  • Port Royal sem hrával jako malej , takže když sem viděl že je trojka na světě myslel jsem , že se vrátím do dětských let .. No pravdou bylo jen velké zklamání , kdy můžu říct , že by stačila nová grafika do prvního dílu a předčilo by to dvojku i trojku ..
  • Nemáte někdo cd klíč k port royale 3? moc prosím!! :) buď sem nebo na e-mail kachna.orky@seznam.cz
    • Napiš sem prosím svojí adresu bydliště. Děkuji.
      • Ty si další z těch online hero offline zero ? Hrdino přes internet,bydlím v Opavě,kdy se stavíš ...
    • CD klíč obdržíš při nákupu.
  • Ano, tato hra mě úplně zklamala. Alespoň jsem čekal že hra vydaná roku 2012 bude mít výbornou grafiku, u níž se budu bát aby mi to PC vůbec utáhlo. Opak je pravdou.. hru s tak špatnou grafikou jsem dlouho neviděl. Vydržel jsem u toho asi hodinu a pak to letělo do koše. Hratelnost špatná, ovládání nesmyslné a navíc ta grafika...Hra může být sebelepší ale s grafikou která je jako z roku raz-dva nemůže nikdy nikoho pořádně zabavit...Asi by bývalo bylo lepší předělat PR1 nadupat tomu grafiku vylepšit, popř přidat různé vymoženosti a hurá za zábavou.......
  • Je to porad stejny system jako 1. a 2. dil i jako Patrician, ten uz snad ma dily 4 a pritom je to porad na jedno brdo. Nuda, sunt, nebrat.
  • Osviceny
    takhle to dopadá, když recenzentům nikdo nezaplatí.... a jako další problém bych viděl ten, že prostě a jednoduše nepochopili systém hry, tak prostě jako komponzaci své slabé dušičky tomu napařili malou známku....
    • Deever
      Máš nějakou informaci, která nasvědčuje tomu, že recenzenti Games.cz vědomě a za úplatu zvýhodňují hry některých vývojářů/vydavatelů?
      • Stačí se podívat na hodnocení xcom enemy unknown. 9/10 by téhle hře dal buď ožralej a sfetovanej recenzent a nebo uplacenej.Tak si vyber. Buď chlastaj nebo tu vládne těžká korupce.

        Ale k věci. Na recenze už dávno nedám a snažím se zjistit nějaké info o hře jinde. Mohl by mi tu prosím někdo ve stručnosti říct jak je na tom trojka v porovnání s druhým dílek? Za případnou odpověď děkuju :)
  • Kohoto nebaví nech to nehrá.
  • Tak jsem to po týdnu dohrál, a můžu říct že obchodovací system teto hry je na úrovni 5 letého dítěte které se jen směje a má ze všeho srandu. Opravdu jak tady zmiňujete, stáčí postoupit na nějaký 2-4 levl, nakoupit loďstvo, nechat počítač vydělávat, a asi tak za 15 minut je tady ten 1 milion zlatých no a pak už to prostě člověka nebaví. Stavění budov to člověka udrží u monitoru o něco déle ale pak příjde rána když už se odhodláte na někoho zaůtočit tak vám to řekne ze nemáte povolení a že se stanete pirátem, no tak si říkáte ,, koupím papír a je to!" ale ono není. Aby jste si ho mohli koupit tak musíte mít dobrý vztah s národem a zase dost vysoký levl aby se s vámi ten nejsvatější ve městě sešel ( nejdříve je tam jen jeho podřízený a pak sám velký G.) no a když toto celé absolvujete tak na vás čeká jen velké zklamání ve formě bitev. Námořní bitvy se nedají hrát jinak než automaticky, celý váš konvoj má totiž jen 3 bitevní lodě a vy sám můžete ovládat jen jednu jako ve dvojce a jak je ve hře novinkou tak se lodě v karybiku nevyrábějí ale dovážejí z evropy (KOHO TOHLE NAPADLO? DEMENCE) takže než se v loděnici objeví nějaká válečná tak je to velký zázrak a tím pádem síla vašeho konvoje je maximálně 115, dále se lodě nedají prakticky zahákovat pokud nejsou úplně bez plachet a nebo nemáte štěstí a když nějakou tu obsazenou loď chcete prodat v přístavu tak cena za válečnou loď je až trapná v porovnání s cenou jakou jste zaplatili za její obsazení. A nejlepší gól jsou boje s přístavy, zejména ty pirátské, tam jsou jak bylo řečeno mini hry. To jo, jenomže zničit pirátský přístav se vám nepodaří ani ve snu, protože přístav má své akční body které zlepšují obránce a samotný port má okolo 1000-1500 pirátů, no joo ale vaše tři nejlepší loďky nemají žádné body a do hromady tak 600-800 posádky, takže když skončí bitva tak jste většinou poraženi a než se zase k přístavu vrátíte tak má zase plnou posádku a tak do kola, řešení je: mít 3 válečné konvoje a postupně ten boj dokola opakovat. Názor na tuto hru mam spíše záporný, miloval jsem 1 díl a chytání pirátů a druhý díl za tu o něco lepší grafiku a jiný bojový systém(dobývání měst), upřímně kdyby se spíše zaměřili na 2 a tou cestou jen pokračovali tak by to byla hra měsíce (žánrově) ale to co vypustili je vedle mísy. a jen tak pro zmínku, hra neskutečne padá, auto save vám uloží jen 2 hry a to prvních 5 minut hry a pak 15 (asi čeká že vás to přestane bavit *15* ), a nakonec nejsem sám kdo má tyhle výtky, jen se zajděte podívat na http://forum.kalypsomedia.com a uvidíte sami co si o tom myslí zarytí fanoušci.
  • Hmm, tak zas nic, jestlipak se nekdy dockam gamesky, kde budu mit JEDNU lod jejiz budu kapitanem a nebudu muset obhospodarovat pulku zemekoule ... Vsechno co sem doted mel tu cest videt vzdycky vedlo k tomu, ze sem chca nechca musel resit desitky lodi ve flotile, souboje byly vzdy naprosto neovladatelny (paac kdo asi tak zvladne koordinovat pohyb 30ti lodicek aby to melo nejakej smysl ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit