Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eště mohly být ty uši delší, u takovéto postavy se toho stejně moc víc zm*vit nedá.
  • Veteran Edition neni nic jineho nez Starter Edition pro hrace, kteri uz maji zalozeny ucet a dlouho nehrali. Tj muzou si hrat postavu do lvl 20, jediny zasadni rozdil je, ze kdyz maji nejaky starsi char v guilde, muzou si do ni pridat i ten novy.
  • Takže úplná zbytečnost ta veteran edition. Pokud bych se chtěl vrátit k hraní tak mě vážně nezajímá hra do dvacátého levelu. Případně pokud ano tak si založím nový účet se starter.
    • Nemyslíš, že tohle je vlastně jediný způsob, jak udělat nějaký stabilní retro wow server? Že se o to bude starat originální společnost, bude mít originální podporu a vyhrazený vlastní finanční kotel? Vanilla serverů a spol tu je kopec, ale chybí jim jedno - kvalitní zázemí a hráči. Osobně mě mrzí, že Blizzard neudělal nějaké servery, kde by bylo "nadosmrti" třeba TBC ... tehdá jsem tu hru chvíli hrál a vážně mě to bavilo.
      • Já tyhle nostalgické řeči moc rád nemám. Ano také mě TBC bavilo. I WotLK mě bavilo. Třeba levelování tam bylo hodně dobře provedené. I raidy dokud nedošlo k nerfům, které prostě být musí pokud blizz nechce, aby je dalo jen pár nejlepších guild. Ale myslím, že by to mě i každého rychle omrzelo nebýt nového obsahu. Navíc jak už to bývá člověk si ve vzpopínkách vybavuje jen to nejlepší a navíc k tomu z nostalgie to dělá lepším než to bylo.
        • Máš pravdu. Jenže mě na současném wow (byl jsem se podívat naposledy na cata, od té doby už vůbec), mi hrozně vadilo několik věcí. S příchodem wotlku nesmyslná class death knight, která disponovala tisícem minionů, petů a přiblblých bublin, hnusné pvp sety, nechutné brnění z ulduaru ... jinak to bylo fajn, ale pvp už nebylo, jako kdysi. Na TBC jsem 1v1 dal vše, za jakoukoli class, za kterou jsem se to naučil, s wotlkem to už nešlo. A s příchodem cata - nesmyslně vysoké HP, mana, připitomnělé létání na starých kontinentech - SW zamořené obrovskými škaredými draky, aukce jinak, vážně se mi to nelíbilo ... na TBC měl draky opravdu málo kdo, vydělat peníze byla dřina a pomaličku jsi mohl s přáteli objevovat svět a zlepšovat se. Bylo to vážně příjemné, a to s příchodem cata zmizelo. Nepřehledné, přeplácané ... na pandy jsem se raději nepřišel podívat, protože mě mrzí, kam to zašlo. O to víc, že jsem se vážně těšil na nové mmo od Blizzu, které zrušili ... říkal jsem si, že si ty zážitky zopakujem ... podobně mě bavil stařičký Runescape, do doby, než z toho udělali přeplácaný patvar. Škoda.
          • Sak taky v puvodnim wowku byl i jeden zlatak poradnej majetek. Dneska se lognes s novou postavou, dobehnes trebas do Stormwindu, prokecnes na ulici pred bankou nejakyho robota a vypadne ti 20+ zlatek. Posbiras hadry ktery padaj z lv1+ npc, a prodas stack za dvacku kdyz pod cenou (= defakto instatne). Behem par minut budes mit na ucte 100+G. Kdyz se pak podivas, co kolik pro tvuj lv stoji u vendoru ... je to v medacich.

            Ten propagovanej lv 20 das tak za 2 hodky. Teda pokud se nebudes jo snazit to natahovat a poctive cist co a proc po tobe kdo chce. Za vikend odpoledniho hrani sem mel postavu na lv40, prakticky to vypadalo tak, ze jakmile sem moh dung, tak co dung do lv az dva. Behem tak 10-20min, podle toho co se slo. A to sem se ani nesnazil vylozene o expeni, a znacnou cast casu sem travil plnenim qstu (za smesny XP). Akorat se z toho prave diky rychlymu prisunu XP z dungu stalo jen takovy cisteni map, protoze nez sem stihnul mapu vycistit, byl sem o 5lv vejs nez co ma ta ktera zona.
          • To:majk - Prosímte přestaň už zde psát ty tvoje imaginární a halucinogenní bludy o TBC, jelikož ty už ani nejsi směšný, nýbrž zralý na vyšetření Dr. Chocholouška. Opravdu miluji tyhle nymandy, kteří kdys dávno chviličku hráli wowko nejspíše na freečku, ale dodnes budou svinit diskuze o tehdejší dokonalosti hry. PS. 1vs1 ve wowku nebylo nikdy pořádně odladěno a vždy byly povolání, kteří měli v pvp navrch a to se nikdy nezmenilo za dobu co hra na ofiku bezi.
            • Konečně někdo s rozumem v diskuzi. Zejména jeho arogance je velice zajímavá...
          • Na TBC jsem 1v1 dal vše, za jakoukoli class, za kterou jsem se to naučil

            *1* *1* *1*
            • Nevím, čemu se směješ. Hrával jsem warra, rogunu a shamana. Duelení před SW a tom pralese u SC mě na hře bavilo skoro nejvíc. Na TBC bylo pvp 1v1 vyrovnané, nezávisle na tom, co tu teď píšeš burane *4* Btw Shattrath nejlepší hlavní město vůbec. Dalaran byl divný, jaký město bylo potom v pandách a teď hlavní nevím.
          • Mozna bys mel ted zkusit WoD, spoustu toho co hre vytykas bylo opraveno
      • nightborne
        Blizz mám takovej dojem psal, že vanilla/tbc server nebude, protože už na to prostě nejsou ty zdrojáky, museli by vanillu/tbc zpětně vytvořit buď od začátku, nebo reverzně po x datadiscích, a to se nikomu nejeví jako dobrej nápad.

        Krom toho si pořád myslím, že ačkoliv na vanillu vzpomínáme se slzou v oku, je to jen a pouze nostalie a růžový brejle. Jediný, JEDINÝ, co bylo tenkrát lepší, byla nová, vstřícná a přátelská komunita, která se chtěla bavit a navzájem si k tomu pomáhala. Jenže tu už dneska prostě mít nebudeš, bez ohledu na to, v jaký verzi budeš wowko hrát =/.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit