Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ForeverAlone
    Sám nemám DLC nějak v lásce a obzvlášť tyhle "DLC" aka pár nových map a nazdar, ale co vás všechny vede k tomu pod jakýmkoli článkem o COD brečet, jak je COD fůůůj apod.
    Když se vám to nelíbí nehrajte to, osobně jsem jim za COD MW3 tech 20€ rád vysolil...přijdu k PC, zapnu hru, dva kliky, server nemusim hledat, samo mě to umístí a hraju, mapy malý, rychlý, hned jsem v akci, slusšná integrace se STEAMem...co víc si může nenáročnej člověk, co nemá na hraní moc času přát... HATERS GONNA HATE *3*
  • Co na tohle říct? Jedno velký šajze tahle hra! Jedničku, dvojku a MW1 jsem miloval, ale tím Call od Duty mělo skončit, tohle je prostě n e h o r á z n ej shit, i z toho videa se mi dělá zle!
  • Veskoslav
    Tak je nechme. Ať platí pomalu i za nový strom, co přidají na mapu. Série CoD je už naprosto o ničem, obtížností pro cvičené opice a po stránce zabezpečení multiplayeru tak na úrovni pravěku.
    • d.ž už hubu..
      • Veskoslav
        Copak koupil sis stromeček za kilo?:-D
        • A zazvonil zvonec... =)
        • Ne, ale už mě nudí jak si u každýho článku o COD jdeš vylejvat komplexy a brečet jak je na světě všechno nespravedlivý. Najdi si už konečně jinou zábavu než 20 hod. denně trávit u chatu a spamovat to tu tvýma 10 letýma narážkama.
  • Asharak
    V dalším dílu COD bude hra totožná, engin taky, možná pár inovací, prodeje asi taky, ale systém DLC bude daleko více vylepšený a víc cool. Aspoň takhle mi pomalu připadá budoucnost *15*
    • Whoossain
      Já bych se toho nebál a rovnou bych to prodával po částech všechno. Chceš hrát - kup si mapu, chceš mít za koho hrát - kup si vojáčka, chceš ho mít oblečenýcho - kup mu uniformu, chceš, aby měl zbraň - kup mu ji, chceš, aby měl čim střílet - kup si zásobník (pochopitelně po vypotřebování nábojů by sis musel DLC Magazine koupit znovu) atd. Pak by se to nechalo ještě dotáhnout na next level a kupovaly by se i jednotlivý objekty v mapě - strom, kámen, výbušný sud...Případně by sis po každý smrti musel zase koupit novýho vojáčka.
      • :D:D:D:D:D ........ :D:D:DD:

        Bude to tak. Nejvic me zere ze jsem se jich rok dva zpet jeste zastaval.. tohle je piste si co chcete "hraci" nebo lepe "poplatnici" cod ČISTÝ VÝSMĚCH DO KSICHTU. Co na tom, amícká masa retardů zase půjde a koupí a pak stáhne všechny kolekce :DD... to je fakt už síla. Kdybych cod zapl dnes, připadal bych si jak znasilnena k****. Je mi uprimne lito lidi z friendlistu kteri jsou na tom denne zavisli. *13*
        • MishKonn
          Ále ále, tady někdo spatřil světlo na konci tunelu *4*

          To, co říká Whoossain v podstatě schvaluju. Když jsou ty lidi tak debilní, že tu hru hrajou a tohle kupujou, jsou dost debilní na to, aby platili i za vojáčky a stromečky. Jen do toho, prachy se sypte!
  • Tak tohle je přesně ten odstrašující případ jakým směrem by se hry ubírat neměly......bohužel dost lidí (hlavně USA) si to koupí.......
  • Takže vlastně vyšlo první DLC k MW3...
  • MidnighT91
    Lidi zapřísahám vás už ty stupidní DLC přestaňte kupovat a stáhněte si je !!!
  • Každý hloupý kdo tohle koupí .... neskutečné vyžírání peněz, už tak jsou ty hry drahé a platit takové částky za nějakou blbou MP mapu nebo novou zbraň, to je fakt síla :) Tyhle věci už měly být dávno ve hře a ne vždycky dodatečně tahat prachy z lidí ...

    Nasr*t DLC ...
  • Whoossain
    Pokud tam nebude nějaký exkluzivní obsah, který nebude jinde k sehnání, tak to maj blbě vymyšlený. Jde přeci o to, aby rodiče zapaltili dětem zákazníci zaplatili DLC1, DLC2, DLC3, kolekci předešlých DLC s exkluzivním obsahem, DLC4, DLC5, DLC6, kolekci DLC4 - DLC6 s exkluzivním obsahem (opakujte libovolně dlouho) a nakonec kolkeci kolekcí všech DLC s kolekcí exkluzivních exkluzivit včetně DLC do DLC 4 - 8...
    • Ja, ja, takhle se množit peníze *15*
  • Bude to i na PC? Kdy?

    PS: Pro všechny haters - když se vám to nelíbí, tak to nehrajte, nekupujte, nečtěte o tom a hlavně neblijte tady ty blitky do diskusí. Lidi, kterým se to líbí vaše hemzy nezajímaj. Běžte si zahrát Battlefield, nebo whatever...
    • Ne*er se za pravdu. *3*
    • A co má dělat člověk, který je tím prostě zklamán, člověk který považuje mezi BF a COD sérií stále nejlepší CoD2/CoD4?

      V MW3 mi trvalo 228 hodin MP + 70 hodin COOP než sem nad tím zlomil hůl.
      Ja bych jim těch $15 klidně dal, ale nejdřív by museli opravit bugy, zrušit akimbo, zredukovat přesnost hip-fire, zrušit lag compensation, opravit hit detection, vymazat death streaky, support killstreaky a přidat nastavení FOV. Ne každy NW3 hater je BF3 fanboy, ale třeba i člověk, co se cítí koupí MW3 podveden a okraden.

      Pokud chce člověk rychlou no-spawn akci na malé mapě, raději počkat na Global Offense než sponzorovat pokaženou hru :/
      • MishKonn
        Myslim, že jsi měl na mysli Global Offensive...

        Ale Global Offense je geniální nickname na sérii CoD! To jsi zabil. *15* *15* *15*
      • přesně stejný pocit! Odehráno v MW3 cca stejně času jako ty.. Pro srovnání v Black Ops to bylo 310 hodin v MP, 80 v SP, v MW2 to bylo 530 v MP a 50 v SP, v CoD4 podle xfire cca 400 hodin a v CoD2 okolo 3 000 hodin (ano je tomu tak, hraju ho dodnes s kamarády).

        sestupná tendence... pokud by někdo udělal podobný průzkum na PC, určitě by ta křivka šla dolůůů a to je jedině dobře, poněvadž tak komunita ukáže, že prostě o tyhle recyklace nemá zájem!

        a btw zapomněl jsi na jednu zásadní věc a tou jsou čítři, je hovadská hovadina kupovat MP mapy, když to ani nejde hrát! v každý druhý hře jsou aimboteři, whčkáři a podobná verbeš...

        s touhle sérií jsem skončil a příští díl si maximálně koupím kvůli singlu a to až bude hra ve výrazné slevě.. možná....
        • Tak jděte hrát na GameBattles. Tam to je 100% hacker free a je to jen o skillu ale nevim jestli je GameBattles i pro PC.
        • nebude to tim, ze casovej rozdil mezi cod2 a cod4 byl vetsi nez mezi black ops a mw3? Vzdyt je to uz jak Fifa serie, ale chapu, kdyz by mi neco vydelavalo tak bych to delal :)
          • doba mezi vydáním dílů nehraje takovou roli, odehraná doba je podstatná, ukazuje, že starší díly jsou zábavnější a komunitou (a dříve i tvůrci) podporované.

            mw2 a poté mw3 jsem přestal hrát z prostého důvodu - omrzelo mě utrácet za minimum inovací a především patřím mezi ty hráče, kteří nečítují, či-li si hru už nemůžu užít, jelikož v každé druhé hře je číter a nebo přinejlepším 10 akimbářů nebo 150 kemperů hrající na killstreaky, který si stejně neužijou, ptže skončí mapa (nebo je využíjí špatně). nemluvě o bugách a problémech s iwnetem.

            tohle je prostě stracený už, užijte si to na těch krabičkách, na pc máme jiný (lepší) hry
      • RakeW
        Prej zlomil hůl. Po odehrání dvanácti dnů... Ale držel ses statečně!
        • No držel, pořád sem čekal že vydají pořádný patch. Ale ne, patch nevyšel, známí hrát přestali, 4 mapy za $15 moc nespraví.
    • plesk....

      http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294
    • ales.smutny
      http://games.tiscali.cz/tema/kolekce-dlc-k-cod-modern-warfare-3-je-za-humny-58661

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit