Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi by bylo vhodné si trochu osvežit pamet:
    "Velké odhalení v Game Informeru začíná tím, že “hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry, která má stejné ovládací mechanismy, ale zároveň bude lákat i hráče Skyrimu,” jak řekl pro Game Informer kreativní ředitel Paul Sage ze Zenimax Online Studios. Pod “typickou MMO hrou” si můžete lehce dosadit World of WarCraft."

    http://games.tiscali.cz/preview/elder-scrolls-online-sazi-na-klasiku-prvni-info-a-obrazky-59317

    ja osobne ztratil zajem hned po odhaleni
  • A jéje vydání se blíží, tak je třeba každý týden na tiscali zveřejnit trochu hypu pro stádo ... no psal jsem to už minule TESO-peso-eso dopadne stejně jako řada f2p MMO tuctovek, které balancují s penězi na hranici udržitelnosti hraní. Tak to prostě je, pro další fantasy(ala wow a pod.) na trhu již dávno není místo ...
    • Místa je tu habaděj. Jen se nesmí usnout na vavřínech. Když vycházel Warhammer online, bylo kolem toho taky celkem dost hype. Jenže po 6 měsících autoři přestali jakkoliv hru patchovat, opravovat chyby a tak po 6 letech na tom byla hra téměř stejně jako při datu vydání a bez jediného datadisku. Pominuli fakt, že pro mě to bylo nejlepší mass pvp(rvr) MMO na trhu, tak takových nedodělaných MMO her je na trhu spousty.
  • Je pekné že hra má fan stránku. Čo nie je pekné sú indície o tom, čo bude Elder Scrolls Online zač. V diskusii na Nete som čítal dve vyjadrenia od ľudí zapojených do beta testovania a tí sa zhodne vyjadrili, že hra je nesúrodá, bez nápadu, nezaujímavá. Ako keď tvorcovia nevedeli, čo vlastne chcú.
    To by samozrejme mohlo byť subjektívne hodnotenie, ale pomaličky sa začínajú objavovať reálne náznaky, že by mohli mať pravdu. Posledný trailer, ktorý akosi nezapadal do prezentovaného prostredia, obsah zberateľskej edície...
    Za všetko snáď toto hodnotenie:
    http://www.youtube.com/watch?v=-G4CFCU0fWM
    • walltar
      Jo ten trailer sem částečně nepochopil ... on navazuje na první cinematic trailer, ale nepochopil jsem co dělá Mannimarco s tou nemrtvou armádou.

      Pravděpodobně to je důvod proč bude IC ve hře nedostupné, jak se k němu člověk přiblíží, sundá ho nemrtvá armáda.

      Já nevím, ale mě příjde že lidi přehání ... když se podíváš co v té imp edici je za bonusy, tak je to směšné. 5% XP, Kůň a hubený nord ... kdybch ji nesehnal za 1200,- na GMG tak by prostě neměla cenu. Určitě to není P2W, spíš je to směšné.
      • jaký nord, je to imperial. ja se divil kde nechali imperialy.
  • Veskoslave? Ty kupuješ karty na swtor za 520? To je nějaký drahý. Já to kupuji za 380.. viz http://tojepohoda.cz/62-star-wars-the-old-republic-60-day-prepaid-card-5035228107441.html
  • WoW by mělo chcípnout už jen proto, aby dalo prostor dalším MMO - klidně třeba i TESO. Tady vůbec nejde o kvalitu ale o zvyk a o falešný pocit, že hraju to nejlepší, když hraju to nejhranější. WoW už příliš dlouho váže množství hráčů a to poškozuje celou MMO scénu a díky tomu MMO v podstatě stagnují. Ona vyšla řada zajímavých MMO, ale protože není hráčů neomezený počet a protože si WoW pod sebe natáhlo velkou část herní komunity, mnoho MMO neměla dostatečné zisky a stala se tedy nezajímavá pro vydavatele, tedy i pro vývojáře a nakonec i pro hráče. Tohle je vidět na mnoha titulech. Např. právě končící Vanguard byl svým pojetím dost zajímavý, vypadal pěkně, hrál se dobře, ale stejně neměl dostatečné zisky, tedy i dostatečné investice do jeho vývoje a na té hře to bylo hodně vidět. Podobně Age of Conan. Klasickým příkladem je i LOTRO, které dojíždí na nedostatek peněz, ač je to MMO velmi podařené.

    MMORPG scéna je zafixovaná už léta a nic jiného než konec WoW jí neuvolní. Je úplně jedno, že můžou vycházet lepší, pokrokovější, modernější, hezčí MMO, protože to řada hráčů buď nezkusí, nebo zkusí, ale vrátí se ze zvyku zpět k WoW. Blizzard si tohle moc dobře uvědomuje, proto je velmi opatrný ve vývoji svého nového velkého MMO titulu. Moc dobře ví, že už to nebude mít tak jednoduché a že tu minimálně bude chybět faktor zvyku, který WoW tak moc pomáhá.

    Užijte si teď to mínuskování - za každé poníženě děkuji, ale když už jste začali o WoW, musel jsem k tomu přidat svůj dokonalý moudrý a zcela objektivní správný vždy pravdivý úžasný krásný obdivuhodný a ještě lepší názor (narážka na ty, co pořád "argumentují" neobjektivitou názorů a podobnými nesmysly).
    • Veskoslav
      A proč by proboha mělo WoW skončit? Hra končí, když ji nikdo nehraje, což není problém ale WoW, ale ostatních her. Vzpamatuj se proboha. Tyhle kecy o poškozování MMO může vypustit vážně jenom trollda.
      • Nepíšu, že bych zrušil WoW. Píšu, že je potřeba, aby WoW chcíplo, aby se někam posunul MMO žánr. Jsem přesvědčen, že WoW váže spoustu hráčů kvůli navyknutí si tuhle hru hrát a že spousta hráčů podvědomě nechtějí přijmout jinou hru už z toho důvodu zvyku a dále doplňuju z důvodu velké investice času, vytvoření soc. skupin.

        WoW váže mnoho hráčů a pokrucuje jejich vnímání MMO žánru. Nejsou pak ochotni zkoušet cokoli jiného, to vede k podfinancování ostatních MMO a tedy nakonec ke slabému rozvoji MMO. Uvedl jsem řadu MMO, kde přesně k tomuhle došlo/dochází.
      • Podivej se vsude kolem - reklama, reklama, billboard, spot, zamysli se proc to tak je ?
        • Lidi strašně podceňují marketing.

          Velké množství produktů se prodává jen díky důvtipu marketingových pracovníků a nikoli kvůli kvalitě. Lidi často říkají, že na ně reklama nemá žádný vliv, ale jak je pak možné, že je všude tolik reklamy a že se tolik do reklamy investuje?

          Hrám se bohužel reklama též nevyhýbá a bohužel je naopak velmi vlivná a vybudovala celé herní série.
      • Nahodou to dobre zahral a ma pravdu...lidi jsou ovce, co potrebuji vest, vetsina nema vkus nebo je lina hledat neco lepsiho.
        • Veskoslav
          V čem má pravdu? To že se má zrušit úspěšné MMO, aby se z neúspěšných staly úspěšné? Pokud by nějaká hra nabízela něco více, tak dávno by WoW padlo.

          P.S: A kdo ten vkus určuje? Lidé jako ty nebo trolda? Tohle už je vážně dost na palici.
          • Četl si velmi nepozorně.

            Já jsem mluvil s mnoha lidmi, co WoW hrálo, či hraje a výsledek je naprosto jasný. V drtivé většině je to zvyk, sociální vazby, už vydaná časová a peněžní investice.

            Víš, co mi ty lidi říkali? "Proč bych měl zkoušet jiné MMO, když je tu nejhranější MMO WoW, ve kterém mám přátele a nahráno tisíce hodin?"

            Víš, co dále říkají? "Zkusil jsem hodně MMO, ale žádné nebylo jako WoW (divné, co? a to je prý spousta WoW klonů). Jsem zvyklý na WoW (!) a nějak nemám důvod k přechodu." Důvodem není nutně kvalita ale onen zvyk.

            Kromě toho jsem přesvědčen, ačkoli nemám šanci to jakkoli dokázat, že kdyby některá jiná MMO měla takové prostředky, mohla by být daleko lepší a překonat snadno WoW. Ale jak říkám, tohle nelze nijak dokázat - je to čistě má víra.
            • Jo, to je pravda. Skoda ze ty wow klony neklonujou i kvalitu enginu a obsahu, ale jenom mechaniky. *15*
          • Proc bysme ten vkus meli jako urcovat my ? Jak to s tim souvisi ? A ten jeho prispevek jsi asi moc nepochopil. WOW potrebovalo nejmin rok, aby se dostalo na nejakou uroven, jenze rok prijmu jako melo WOW, o tom si muze dneska novy MMO nechat jen zdat, tehdy to bylo novy, lidi prekousavali i ty nejhorsi bugy, ale porad platili, dneska se na to kazdej po mesici vykasle a jde zpatky krmit WOW a novy MMO si muze co ? no co ?
            • Uz jdu.
            • Nerikals, ze koncis?
            • To jo no, jak prijde fanboy, co jde pres mrtvoly a pres text, zabava je pryc.
            • To je dobre, uz to zacinalo byt nudny. *3*
            • Zrusit a Umrit jsou dve odlisny slova, nauc se rozlisovat zakladni pojmy, nymande. Koncim.
            • Ty jsi ale dutohlav. Ptas se, jestli tu nekdo psal jestli by se wow melo zrusit a sam si odpovidas ze ne, pricemz prvni veta v threadu je, ze wow by melo chcipnout. Uz chapes, ze tu akorat ze sebe delas vola?
              Btw, me neurazilo nic. To ty tu butthurtujes jak zly wowko kazi tvoje vysneny mmo, coz je pitchovina jak zvon uz z principu. *3*
            • Jo takze pana urazila hned prvni veta, ze WOW by melo chcipnout, kterou jsem ani nepsal, a dala se vylozit i tak, ze by ji meli proste lidi jen prestat hrat, a proto citis potrebu me z fleku zacit urazet ? Kvuli hre ? Prober se z ty diskoteky hochu.
            • Jojo, pise nekdo kdo si neumi precist ani prvni vetu prvniho postu v threadu. *7* Proste se s tim smir, wow je kvalitou mile pred mmo odpadem co vznika ted, jak kvalitou provedeni, tak obsahem. A uz nebrec.
            • Jelenojed: Ty patris podle toho vyblitku do kategorie "primitiv", takze na tebe ani reagovat nelze. Resime tu jenom souvislosti kvality dnesnich MMO, ale blbecci v tom hned vidi hate WOWU, takze nashle.
            • Pise tu nekdo, ze je chyba jen ve WOW jako takovym ? Nebo ze se musi zrusit ? Ty si vsechno upravujes podle svyho, abys mohl jet porad to svoje dokola, vubec nevnimas co ctes.
            • Ale to nieje chyba WOW. Ano trh bol mensi a malo to lahsie. Lenze to je tak vsade ten co inovuje ma najviac , napodobitelia si rozdeluju ostatok. Vsetky nove MMO si naivne myslia ze bude mat za pol roka taky isty pocet ako wow, ktore tych ludi naberalo roky. Treba spravit mensie sebestacne MMO ktore uzivy aj mensi pocet ludi a to postupne rozvijat, ne spravit MEGA MMO za 200milonov ktore po 6 mesiacoch chcipne hladom.
            • A za to muze wow, ze se kazdej na ty dnesni odpady vykasle? Nebo jak to mam chapat? Vsak kdo ti brani to MMo cely zaplatit ze svojeho? Oh, wait! Ty chces aby ti to zaplatil nekdo jinej. *5*
              Sezen si dost lidi a delej si co chces, hraci wow te v tom nijak neomezujou. Tvoje logika, ze nedelaji to co ty chces a proto jsou spatni je retardovana stejne jak tvoje existence. *3*
            • Veskoslav
              Jestliže se vrátí k WoW od nového MMO, tak je asi chyba v tom MMO, ne? Není to chyba WoW....Takže tvoje a Troldy argumentace je stále o ničem.
    • Nevyslo nic co by borilo principy wow, proto wow porad kraluje, az vyjde neco diametralne jinyho, tak wow konci. TES nebude nic jinyho nez bambilionta kopie wow - a vubec nejde o vzhled, ale o principy - levelovani, grindeni ... to nikoho nezajima.
      • Tyhle principy tu budes mit vzdycky, protoze levelovani/grindeni je soucast kazdy MMO, at uz v jakykoliv podobe. Zalezi na forme, napr. to grindeni by me i bavilo, ale jen kdyby to nebylo otravne lehky a mechanicky, ale tezsi s potrebou vice hracu. Ja si spis myslim, ze je to o tom udelat sugestivni, uveritelnej svet. WOW vytezilo hlavne diky tomu, ze svet Wacraftu mel uz leta predtim zavedenou tradici a lore plus navic vyslo ve spravnou dobu, kdy byla predtim tak max ultima a lidi chteli novy mmo s 3D grafikou.
    • Ale tak tohle si řeší trh sám. Lidi ten WoW evidentně hrát chtějí v tom množství z různých důvodů.
      • A já píšu, proč si myslím, že ho chtějí. Nehledám v tom kvalitu ale zvyk na toto MMO. Zvyk je podle mě primární motiv pokračování hraní tohoto MMO. Podle mě bylo tohle MMO už dávno překonáno a vyšla řada zajímavějších MMO, kterým se ale nedostalo peněz, takže v podstatě skončily ještě v době, kdy ani nezačaly. Dobrým příkladem je pro mě Age of Conan, MMO opravdu jiné, velmi vyspělé, ale nakonec zcela zapomenuté právě díky nedostatku peněz a tedy nedostatku vývoje.

        Já v samospásný trh nevěřím. Trh není deformovaný jen státem ale i extrémním marketingem. Já doufám, že si nikdo nemyslí, že trh je zárukou kvality a že nejpožadovanější komodity jsou nejlepší. V tohle věří jen pár pravicových sekt (třeba ODS, ještě více ty hlavy beraní rádoby "Svobodní"). *1*
        • WoW je za tie roky vypilovane, ma vychytane muchy a dobre sa hra (tym dobre myslim lahko, neznamena to, ze je pre kazdeho zabavne)

          Ked vyjde nove MMO tak vela veci nefunguje, resp. chyba a to hracov znechuti
      • Asi tak. Vyzkousel jsem nespocet MMO, ale zadny mi nedalo to co wow. A zacina to uz u toho zakladniho a to ovladani. Zadny MMO proste nemelo tak plynuly a precizni reakce na pohyb postavy a cast spellu/abilit. Spis by se dalo rict, ze vetsina mmo je oproti wow neresponzivni srajda. A to mi docela vadi.
        Treba jko fanda SW bych si rad zahral SWTOR, ale to ovladani proste neprekousnu. Pvp je tam kvuli tomu temer nehratelny spamfest a vyhraje kdo ma haluz a nebo kdo spamuje ability lip...
        • tohle je vskutku validní argument. treba ted jsem koukal na video z panzar a ovladani charakteru tam vypada naprosto desne, ani neni videt jestli nekoho zasahnes, jakoby maval do vzduchu
        • Nevím, ale uvádět tady zrovna jako vzorné pvp wowko, to mi přijde kapánek zcestné, stačí se podívat na unbalance, který ve wowku mezi charaktery je a čím více povolání tím je to horší, navíc neustálá rošáda s resilkou a změny v arénách hovoří jasně, že ani po 10 letech vývojáři nejsou schopni jednotlivé povolání optimalizovat a vůbec celkové pvp optimalizovat ani nikdy nebude. Wowko je stejný klikfest jako SWTOR, které se defakto z wowka zrodilo, takže tvé argumenty jsou naprosto směšné.

          Pravý důvod, proč hráči hrají wowko pořád dokola není ten, že wowko je tak úžasné, ale pravý důvod je ten, že jsou na hře za ta léta, až příliš závislí a sociální zřízení mezi hráči je také obrovské a ve hře mají odehráno stovky hodin a tihle hráči, své vymazlené avatary a virtuální kamarády jen tak neopustí. Nicméně už i wowko pomalu a jistě hráči opouštějí a hra ztrácí dech, necelých 7mil aktivních účtů oproti 12mil v době wotlk hovoří jasně, ale protože blizzard je firma nenažraná, snaží se udržet ovečky co jim síly stačí.
          • Jak pise joe, nauc se cist. Nemluvim o balanci pvp, ale o responzivnosti a funkcnosti ovladani, kde opravdu vidim, kdy jsem za targetem a muzu davat backstab, kde vidim jak litaji instanty instantne a kde opravdu vim, ze kdyz stisknu button jednou, akce se provede.
            A mechaniky SWTOR jsou kopie wowka, ale tohle si sebou bohuzel nevzaly...
            Takze jedina smesna vec je, ze reagujes na neco uplne jinyho, nez pisu. *3*
          • nauč se čist
          • A co teprve achievementy.To je pro stouptu lidí motivace.Strávit stovky hodin sbíráním acheivementů.Ty pak přemlouvej, že si narazil na něco lepšího, když tam mají třeba ja nevím 10k bodu achievementů :)
  • Opravdu nevím jak může někdo srovnávat ESO a WOW... maximálně v tom, že jsou to oboje MMO a tím to hasne! Kdo nehrál betu asi nepochopí, nicméně poďme to rozebrat:

    WOW = grind, grind a pořád grind, atmosféra již dosáhla nuly, furt to stejné dokola hrál jsem to do WOTKL a konec i tak to bylo jen ze zvyku, lituju ty kteří to hrají doteď, původní wow měl smysl jen prostě zmrznul v době bo to stále vynášelo proč by se autoři nějak snažili...

    ESO = méně grind ano je tam of course bez toho to nejde, nápadité questy, snaha o jiný combat systém = né není dokonalý ale ukažte mně jaký MMO combat sys je? Real PVP - né nejáký posraný instance a dungeony prostě hear and now!, atmosféra TES na 75% - na MMO úctyhodné, ne... není to dokonalý, nelíbí se mně plno věcí, ale rozhodně lepší než nějaký WOW, nevím jestli za to budu platit chtělo by to "tryout" system
    • Hear and now, prostě Poslouchat a teď! ;)
      • https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuiS1DNbMTCyw0xjpBX9B6KYmalp5HLj_Gq7f_Xzq2bccUcvcQjg actly. *13*
    • To je šilená sraačka co jsi zplodil. Sice nemusíš mít rad WoW, ale je stále nepřekonané. Hlavně v oblasti PVE. Raidy má prostě unikátní a opravdu, opravdu těžké. Když srovnám SWTOR, které hraji tak to je v oblasti raidu nebe a dudy..
      • já měl rád wow psal jsem že původní hra měla smysl *3*
        • I pandy jsou milionkrát lepší než TESO....
    • PravyMonty
      Lets zničehonic vkládat doprostřed věty anglické slovní spojení! Yea to bude of course velmi cool, ty bro!
      • se z toho hlavne neposer bro *5*
  • Jack1947
    Je mi jasne ze to nejlepe je pro lidi co 1. Hraji radi MMO´s
    2. PVP hlavne PVP... areny a jine blbosti s tim spojene
    3. Nejlepe kdyz nevi nebo kaslou na celou serii TES. ( + pac nevedomost je asi hodne dulezita).
    4. Necekaji vubec nic prevratneho, nedej boze aby to prineslo nejake nove principy nebo zkousek sesadit WoW.
    5. Konzolisti ( to bez urazky) jednoduche primocare, nebo aspon lidi s gamepadem a hlavne nenarocne. No to by jsme meli shrnuti, pak by to uspet mohlo. Nak s odrenyma usima. MAINSTREAM pro MASY jak KRAVAA!.
    • Kéž by tam ty arény byly. Bohužel nebudou. Pro mě docela nepochopitelné.

      Sesazovat wow nemá smysl. Lidi wow nehrajou kvůli kvalitě ale kvůli faktu, že je to mainstream mainstreamu a kvůli zvyku. Dávno vyšly daleko lepší MMO, bohužel kvůli situaci s wow nedoceněné a nakonec tedy bez potřebných peněz.
    • walltar
      1 ... tak je to MMO, dělat MMO pro lidi co nemají rádi MMO mě nepříjde jako dobrý plán. Pokud někdo nemá rád MMO, tak proč se potom vůbec zajímá o novou MMO?
      2 ... Arény v ESO nejsou.
      3 ... To lore fakt někde celkem po*rali. Naštěstí to trochu opravili tím Explorer's packem co je k předobjednávkám, ale ten Cyrodiil jim asi hodně lidí neodpustí.
      4 ... AAA hra od celkem velkého studia za několik set milionů dolarů. To se ve své podstatě rovná, tomu, že nemusíš čekat nic převratného.
      5 ... Žádné akční MMO nemá problémy s gamepadem. Pryč jsou doby, kdy měl člověk 30 skillů. A imho je to změna k lepšímu. A k druhé části ... viz bod 4.
      • Pri 5. bode si asi nemyslel WoW?

        http://imageshack.com/a/img842/4426/wfnk.jpg
        • walltar
          Nemyslel, proto sem taky napsal Akční MMO ... To jsou MMO jako Neverwinter, GW2, nebo ESO. Nemají tisíce skillů na hotbarech a spíš se zaměřují na pohyb postav.

          Kdybych mluvil o MMO před 10 lety, tak to taky napíšu.

          Možná jsem asi měl napsat žádné, které jsem hrál, nebo viděl ... on si asi jinak někdo dá tu práci a nějaké takové MMO najde.
    • Bože to jsou zase Jackoviny....Prosím nevyjadřuj se k ničemu, protože ty ničemu, absolutně ničemu nerozumíš.
  • Vůbec nerozumím tomu, jak někdo může od téhle hry očekávat originalitu. Animace snad od stejného člověka co dělal swtor, grafika stejná (nemluvím o kvalite, ale o stylu) jako u lotro a hratelnost bude jisto jistě naprosto beze změny od zaběhlých pořádků.
    Možná je to tím, že wowko bylo první (já vím, že technicky vzato nebylo, ale určitě bylo první takhle masivně populární) mmočko, ale přijde mi, že každá další jeho kopie je zase o kus horší.
    • walltar
      Tak já nevím, ale mě dnešní MMO nepřipadají jako kopie wowka ... to je asi jako kdyby si řekl, že každá FPS je kopie doomu. Jsou to prostě hry ze stejného žánru. Themepark MMO a ESO má celkem hodně rozdílů jak v systému skillů, tak v soubojovém systému, v PvP ... ale ten základní stavební kámen je stejný, protože je to stejný žánr.
      • eStar
        Nesouhlasím, právě CCP ukázalo že to jde i jinak. Ano jistě, EVE je vesmírné MMO, ovšem nevěřím že by se ty mechaniky nedaly aplikovat i na fantasy svět, jen o to prostě nikdo nemá zájem, asi vyjma hráčů, EVE tu bylo před WoW a troufám si tvrdit že tu bude i dlouho po něm, počet hráčů se nikterak nesnižuje, spíš naopak. Já bych ovšem chtěl aby tu byla i nějaká konkurence. Promiň, ale "WOW and friends" jsou MMO které se hrají všechny prakticky stejně, hrál jsem jich několik, u prvního jsem se bavil (AION) a pak už to byla jen opakovačka furt dokola a vždycky mě to znudilo po pár dnech.
        • Veskoslav
          EVE je natolik specifické MMO, že silně pochybuji, že to, co funguje ve světě vesmírných válek by fungovalo ve fantasy světě. Přeci jenom PvP bitvy nejsou zrovna "záživné" pro nestranného pozorovatele a systém těžby atd. také není nic moc zábavný. Pohybuji, že by mohli dosáhnout stejného úspěchu pouhým převedením.
        • walltar
          Ano, eve je ale jiný žánr ... není to Themepark MMO, ale Sandbox MMO.

          Obojí sice jsou MMO, ale jinak nemají až tak moc společného a jsou pro úplně jiný typ hráče. Uvidíme jak dopadně EQN, ten by mohl být v tomhle zajímavý, pokud člověk překousne tu hroznou grafiku.

          Ale určitě bych neřekl, že WoW a GW2 se hrajou prakticky stejně ... půlka mechanik se tam chová jinak. Stejné je jen to jak procházíš světem vedený za ručičku ... a to je základ každého themeparku (proto se tomu taky tak říká).
  • Nechápu, jak tady ještě někdo může být fanboy a optimista, když poslední dobrá TES hra byl DF a MW. Lidi, nenechte si sr*t na hlavu, jinak se ten herní průmysl už nevzpamatuje.
    • walltar
      Mě bavil jak Oblivion, tak Skyrim ... Jen bylo potřeba použít pár modů, které vyřešili problémy s UI a podobně.

      Ale u ESO jsem optimista z jiného důvodu ... nemá to s SP TES hrama moc společného a mám rád MMO.
      • Se máš čím chlubit...
        • walltar
          Já se tím nechlubím ... jen konstatuju skutečnost. Nemám potřebu si něco dokazovat, takže proti hrám jako skyrim nemám předsudky ... hrál jsem to, bavilo mě to.

          Stejně jako u MMO ... některé mě baví a některé ne. Ale už nemám potřebu někomu vykládat jak jsou špatné, nebo mu dokazovat že jsem lepší, protože jsem hrál EvE, nebo že nehraju na konzolích ...

          Takže nějak nechápu co chceš sdělit tvým komentem, možná kdyby si to rozvedl....
          • Módy jsou ti k ničemu u této hry.Každý tady píše jak je to s
            Modama už hratelne,ale to je omyl.Problém hry jsou naprosté základy hry od questu až po bojový systém,na to jsou moderní kratci
            • Ano. Blbečci, kteří rádi Skyrim by měli držet hubu viz. ty Veskoslave a nikde se nevyjadřovat. Nikdo nestojí o nevkusné blbečky...
            • Veskoslav
              Co to mektáš? To jako, když mám rád Skyrim, mám být zticha aby s prominutím blbečci jako ty byli spokojení? *7*
            • walltar
              Tak si seď v koutě ... Já nemám potřebu měnit svoje názory kvůli ostatním, takže se za ně nemusím ani stydět.
            • Kdyby se mě líbil Skyrim, tak rozhodně sedím v koutě a neventiluji takové úchylky do éteru. A k tomu ten avatar Masaryka.
            • A proč se s tím tu chlubíš?Dyť je to ostudné.
            • walltar
              Takže říkáš, že mám psát že hra je špatná a že mě nebavila ... i když to není pravda?

              Já sem hrál, jak Skyrim, tak Oblivion a obě hry mě bavily ... možná byli horší, než morrowind ale pořád to byli hry co mě zabavili na několik set hodin.

              Určitě to není omyl psát, že je to s modama hratelné, pokud to člověku hratelné příjde. To že je tvůj názor jiný jako můj z něj pravdu nedělá ... já hru hrál a bavila mě. Někoho jiného hra nebavila.

              Třeba mě vůbec nebavil DayZ ... Přišlo ně to, jako nudná a nezáživná záležitost. A přece to neprosazuju jako pravdu. Ani nikomu neříkám, že je omyl že ho hra baví. Nejsme svatá inkvizice ... jsme lidi, kteří probírají názory na hry na diskusním fóru.
      • Je mi jasný, že s jdu pro mínuska, ale zkratky proboha neskloňuj. Předpokládám, že si neměl na mysli European Space Agency ale ESO/TESO/TES MMO/TES komix Online. *3*
        • walltar
          Máš pravdu ... opravil sem to. V tom zápalu psaní sem si to ani neuvědomil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit