Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Majitelé Premium Edition se rovněž dočkají prioritního umístění v serverových frontách? To jako vážně? To si snad dělají prdel, to si to jako mají lidi koupit podruhý aby nemuseli dlouho čekat? Kakat EA.
    • kennyB
      Stačí mít jen premium, nic podruhý kupovat nemusíš...
  • Jack1947
    Špatnej titulek - Premiová edice Battlefieldu 4 má znovu koupit důvěru hráčů
    • blbý je, že si ji hráči musí koupit :D
  • Je tam ještě pořád ten hloupý způsob vyhledávání volných serverů v browseru nebo je již ingame?
  • Já už po trojce tak nějak tušil kam tato série spěje a tak jsem se čtverky ani nedotknul. Nebylo to dáno jen tím, že byla komplet rozbitá, ale taky to bylo tím že se už zas a znova a znova a znova odehrává v současnosti/blízké budoucnosti.
    Dřív byla série krásně rozmanitá (Vietnam, 2, 2142, 1942...) a pak najednou přišlo Bad Company, Bad Company 2 (uznávám, hlavně dvojku jsem si náramě užil) 3, 4 a teď ten paskvil Hardline (na kterém dřou lidé z Visceral Games, jednoho z mála studií, kterému v dávných dobách nenažraná EA dovolila přijít s vynikající novou IP jménem Dead Space jen proto aby je uvrtala do tak zbytečného projektu jako je Hardline).
    Já fakt nechápu jak můžou hráči akceptovat další současnost a ještě jsou schopní volat po dalším Bad Company - a věřte mi, oni s tím přijdou, protože bude velice jednoduché přetáhnout milionkrát recyklované zbraně do nového (pardon stejného) prostředí současnosti.
    Už je vidět ža mají hroznej strach (viz DLC Vietnam do Bad Company 2, jo bylo to super, ale pořád šlo spíš o reskin než novej model bojiště a rychle se omrzel).

    Co já bych dal za 1943 (ta doba je prostě naprosto úžasná, bojovalo se na moři, ve vzduchu a na zemi a bylo tam spousta zajímavé techniky) a nebo i za 2143 (2142 měla podle mého výborně ztvárněnou budoucnost, stále projektilové a nápadité zbraně zbraně (např ty naváděný miny co sledovaly vozidlo byl výbornej nápad) lasery tam nějaké byly, ale šlo spíš o stacionární těžkou zbraň což bylo super a nepřipadalo mi to nijak přehnaný a samozřejmě i velitel tam měl nějaký smysl (dobrý nápad, který naprosto nepochopitelně v pozdější dílech pro jistotu úplně zařízli) třeba takové přivolání zásob, nebo šikovně použité EMP umělo zvrátit průběh celé potyčky.

    Vždyť těch nápadů je hromada a věřím že by se daly použít i s nutnými ústupky pro mainstream (autoheal apod...). Je to fakt škoda kam to tato série dopracovala a ano ani já jim už nevěřím, hlavně když za zády mají diktát EA.

    Podle mého by se jádro DICE mělo od těch zlodějů trhnout a využít své know-how k vytvoření nějaké fajn IP, ve které by měli volnější ruce a ne zakrouškované datum, kdy to má být hotové bez ohledu na výsledek...
  • Veskoslav
    Ale jo, až to bude v akci za 400, tak to koupím jako kdysi Bf3 Premium. Ale za tuhle cenu kašlat.
  • EA a DICE jsou lamy ted vyšel patch a je to horší než to bylo před patchem měl jsem stabilních 85 fps na ultra + full hd a teď 30 fps I NA LOW.... takže na mojí důvěru můžou zapomenout ... *6* peace *5*
  • 2 týdny po vydání BF4 jsem si hru koupil, a několik dní jsem se potýkal s náhodnými pády hry, hra byla samý bug a každý nový patch jich přidal ještě víc. Hra byla dána na origin zdarma a samozřejmě na hráče co si hru koupili, se sere. Je to vážně prasárna, že od začátku se vybírají peníze za DLC, premium, a pak jako poslední pokus na oživení hry vydají speciální edici...Mrzí mě jen že většina hráčů z Bad Company 2 přešla na BF3 a 4, a hra je téměř mrtvá s těmi pár servery co se ještě drží, velká škoda. Protože sliby o Levolution v BF4 - naskriptovaná scéna, spousta nezničitelného okolí, snipeři stále svítí do dálky jak lucerny pokud nemají optiku na blízko a ještě zredukovali hitboxy aby se sniperům jo pomstili, tuna bugů a fakt že teprve teď se BF4 dá označit za FINÁLNÍ verzi, protože to co bylo vydáno před rokem nebo jak je to dlouho, byla rychlokvaška.
    • sugyn
      Mne se nezda ze by byl Battlefield 4 na originu zdarma, porad za to chteji standardnich 20Euro.
      • Trojka nějakej čas zadarmo byla. Asi to splet.
        • Jack1947
          Jop.
  • Jack1947
    Nevěřím a nevěřil bych jím už nikdy nic, stejná ba horší situace jak s COD, COD aspon jede ale BF?
    Jak komu, jak kdy.

    Tak hráči, oni opět otevřou svá naditá "srdce" a nechají jim další prachy protože se to nestává a to že se něco takového stalo bylo pouhopouhým nedopatřením... *7* You like that s*it... *12*
  • nekromant33
    Počkám na On The House.
    • asi tak.. jinak hezky to rejzujou
  • Díky že takový dmti jako sou tady na games BF nehrají, hrajte si sims,minecraft,tanky,red orchestru a další debilitárny
    • Hele srovnávat Red Orchestru a BF nejde. RO je mnohokrát lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit