Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo
    Jo není to dlouho co jsem to zkoušel a moc mě to nechytlo. Zaskočila mě obtížnost kdy jsem si naverboval asi 20 vesničanů, napadl skupinku devíti banditů a dostal neskutečnou nakládačku *1* dokud jsem jednotky nevycvičil o pár stupnů musel jsem mít vždy alespon dvojnásobnou přesilu. Shánění peněz na žold je tu extrémně náročné a nakonec jsem si musel peníze nacheatovat jinak bych brzo skončil. Mapa je šíleně ohromná ale občas trochu prázdná a měst kde jde dokoupit výbava je fakt málo. Většina měst jsou zde jen pevnosti.Tohle všechno bych přešel ale co mě fakt zklamalo jsou stromy jednotek kdy každý národ má prakticky stejný strom kdy se jednotky liší jen jménem a vzhledem, ale jejich statistiky jsou prakticky identické... čímž opadá nějaké větší taktizování nebo snaha zjistit jaké jednotky mi vyhovují nejvíce.
    Pochválit ale musím grafiku a questy které byly v původní hře velmi nudné a stereotypní, zde jsou však rúznorodější a nápaditější *3*
  • Taky jsem to pár měsíců zpět zkoušel, též jako zchudlý šlechtic.
    Musím se vypracovat říkám si. První úkol jsem dostal od vesnického stařešiny, a to přivést zpět dívčinu co utekla do sousední vesnice za svým milým. Že jsem v háji jsem si uvědomil ve chvíli kdy se na mě vyřítilo asi 20 naštvaných svatebčanů (ano další GoT svatba). No skončil jsem v bezvědomí, počůrán, oloupen a vysmán.. prostě jen další den ve westerosu.
  • Luckiller
    Takže, kdy bude Lets play ? *1*
    • +1 za profilofku *1* *1*
  • Tilwaen
    Velmi čtivý článek, podobně odlehčeného čtení by tu klidně mohlo být více *4*
    • Protože herní server jinak nabízí převážně vážná, těžká a ponurá témata... wait, what?
  • Vogon
    Tenhle mód je větší zábava než nová(a předešlá) série GoT.
  • Bože, všude pořád GoT. Začínám na to být alergický, chtěl jsem to začít sledovat ale čím víc je to populární tím víc se mi to hnusí.
    • Spolužák nemá rád Star Wars/Star Trek/Star Gate a ani to neviděl. Někteří neviděli Pána prstenů, jiní zas něco jiného. Někdo třeba nehrál ani jedno RPG nebo GTA. Buď rád, že tě to minulo. Je to hrozný seriál, nevím co na tom lidi vidí. Určitý linie jsem přeskakoval, dlouhé dialogy také a na některé sem se koukal opravdu rád. Lidé sou tam tak hloupí, že by je tam přechytračilo dítě z pralesa.
    • Luckiller
      Na seriál se vybodni. První tři série ujdou, ale od čtvrté jde kvalita z kopce. Scénář jak z telenovely, bojové scény odfláknuté, příběh nemá hlavu ani patu (nulová návaznost na informace z předešlých sérií). S těmi žvásty o renesanci seriálové tvorby můžou všichni jít k Jiným. Hra o trůny se stala vlastní parodií ( kozy, krev a nulový vývoj charakterů), House of cards je hada co si požírá vlastní ocas, Oranžová je nová černá sklouzl ke stereotypu z vězení po první sérii. O Walking death se na veřejnosti ze slušnosti nemluví *10* Jediný seriál, který skutečně za něco stál byl Breaking Bad *11* Pokud máš koule z Valerijské oceli můžeš se pustit do knížek. I když ta první je slabá ( na rovinu, byl to ten nečekaný konec, který ji proslavil). *5* Jestli ti můžu poradit, podívej se na první sérii seriálu. Docela zůstává věrná knize a spoustu věcí dokonce vylepšila. Pak rovnou naskoč na knihy. Z počátku budeš zmatený z té záplavy postav a mytologie, ale po prvních pěti stech stránkách si je zamiluješ *14* .A na světě nikdy není dost knižních snobů *3* . Mimochodem neboj se. Nejsi v tom sám. Taky znám ten pocit, kdy mi leze krkem něco příšerně populárního, co mě naprosto minulo ( Dark knight trilogy, The Last of Us, cokoliv od Bioware, Zločin a trest, Švindlerův seznam... ten list nemá konec). Dám ti radu. Kašli na to. Vztekat se kvůli takovým věcem nikomu nepomůže a škodí to jedině tobě. *1* My nikomu blbce dělat nemusíme. Kritizovat něco, o čem nic nevíme je vrchol tuposti. A nezapomeň. Potřebuješ-li důkaz o nadřazenosti tvého estetického vkusu, prostě si vygoogluj "why people hate X/ why Y is overated/ why is Z unpopular. Internet kamaráde. Tam najdeš přesně ty odpovědi, co ti budou šmakovat *3*
    • Vogon
      To se radši podívej na ty tři nové filmy Berserka(aka to fantasy z Japonska, které je posledních dvacet let vykrádáno západním fantasy) nebo na seriál Řím, je to hodně podobné GoT, akorát že postavy jsou lidé a ne roboti.
      • Nebo na seriál Borgiové.
      • Kozy
        Podepisuju a to anime všeobecně nemusim, Berserk je super.
    • Kozy
      Přitom mi přijde že kvalita každou sérií upadá.
      • Nedivím se, americké fantasy vždycky stálo za guvno
    • Llour
      Tak si to nejdříve přečti. Knihy jsou daleko surovější než seriál *1*
      • Právě, že ta přehnaná surovost mi na tom vadí nejvíc. Neříkám, že mám rád pohádkové fantasy (to vůbec) ale GoT mi přijde strašně uměle přehnané. To samé Hunger games... nemám páru co to je ale už teď mě to neskutečně §ere *1*
        • "přehnaná surovost"? To vůbec! Stačí se trochu orientovat v historii a člověk rychle zjistí, že bylo a vlastně i je surovosti na světě mnohem více, než zachycuje GoT. Vlastně všechno co tam je, se stalo v minulosti - přirozeně upravené podmínkám Země.
        • Llour
          Musíš ty knížky střídat, aby jsi pořád nečetl řezničinu. *1* Ale uměle přehnané to až tak není, jen tam, kde většina autorů nepříjemnou situaci nastíní, Martin ji dopodrobna popíše
          • alebo to v knihe preskakovat:) ale aj tak sa mi knihy zdaju ovela lepsie ako serial, napriklad v seriali mi ten sex a surovost dost vadili, v knihach vobec. Neviem preco ale v seriali mi to prislo proste take len na pritiahnutie pozornosti.
          • To se ani nedivím, že ho má dost lidí za divného úchyla *1*
  • Hezky napsáno, pobavil jsem se :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit