Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem docela zvědavej. Vypadá to jak Vanishing of ethan carther bez fotografometrie *15* Nejvíc mě zaujala ta prezentace a focus na "inteligentní hráče s velkou představivostí". Může to znít namyšleně a autoři můžou ve skutečnosti být nějací pseudointelektuálové, nebo je to prostě jen trochu nešťastnej způsob jak říct pravdu a zároveň u toho vypadat (pro běžný publikum? ) trochu namyšleně.. noo..nevim jestli to takle dává smysl *15* ale nápad se mi líbí!
  • Boží , jedním slovem boží. Na tuhle hru sem pěkně dlouho čekal.
  • Chim
    Věřím že to bude dobrá hra ale s jistotou můžu říct, že nadpis článku je zavádějící. Tahle hra určitě nijak nepomůže k odhalení záhady Djatlovovy výpravy.

    PS: trochu se bojím, že tohle bude ten typ hry, který si raději "zahraji" na Youtube, než abych ji hrál sám.
    • Souhlas, taky to byla první věc co mě napadla. Ten titulek je takové klasické novinářské pindání.
  • Ocelot
    Těšim těšim! Taká Dear Esther, ale víc hra
    • Taky mě při sledování traileru první napadlo DE. Aspoň atmosférou a něčim i vizuálně (lví podíl na tom mají asi ty jeskyně ;)). A jakkoli to vývojáři dost dlouho tajili, co vlastně bude náplní hry tak se zdá, že to nebude jen "walking simulator" (nic proti DE, "hrál" jsem ho několikrát ;)).

      Jsem docela zvědav, na Steamu je hra označená tagem "open world". Zasněžený Ural, mmm ... Akorát teď hraju The Long Dark (který je zatím pořád pouze ve verzi sandboxu bez příběhu) a řikám si, jak by to bylo pěkný mít nějaký survival mechaniky ve hře jako je Kholat (když už je tam podobný prostředí jako v TLD :)).

      Trochu obskurní hodinový gameplay https://youtu.be/jzzVZL1MvRI kdyby někdo nemohl vydržet (já to jen proklikal, jinak nekoukám na videa z her co mám v plánu hrát).
    • i trochu z "The Vanishing of Ethan Carter"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit